صندوق‌های سرمایه‌ گذاری مقصد مطلوب سرمایه‌ سهامداران غیرحرفه‌ای

صندوق‌های سرمایه‌ گذاری مقصد مطلوب سرمایه‌ سهامداران غیرحرفه‌ای

به گزارش سیگنال به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بورس یکی از مطمئن‌ترین بازارها برای جذب سرمایه‌های خُرد است، افزود: سهامداران خُرد به دلیل رشد بادکنکی برخی سهام‌، وسوسه شده و به جای اینکه سبدی از سهام خریداری کنند تمام سرمایه خود را روی سهام شرکت‌های خاص سرمایه گذاری می‌کنند، این رفتار ابزاری در دست سرمایه گذاران بورسی شده و ضرر سهامداران خُرد را به دنبال خواهد داشت زیرا سرمایه گذاران حرفه‌ای به خوبی از شرایط آگاه بوده و به موقع برای خرید سهام ورود کرده و به هنگام خارج می‌شود.

وی اظهار کرد: سهامداران غیرحرفه‌ای باید سرمایه خود را در صندوق‌های سرمایه‌ گذاری که سبد کاملی از سهام است، سرمایه‌گذاری کنند تا از یک سو ریسک ضرر و زیان آنها کاهش یابد و از سوی دیگر فردی حرفه‌ای مدیریت سهام را در اختیار داشته باشد.

به گزارش خانه ملت عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه باید بستر لازم برای حضور گسترده تمامی آحاد جامعه در بازار سرمایه فراهم شود، اضافه کرد: سهامداران خرد نباید شخصا وارد بورس شوند بلکه باید از ظرفیت تشکل‌های حرفه‌ای که می‌تواند منافع آنها را حفظ کرده و سودی بالاتر از بازار پول و نظام بانکی برای آنها فراهم کند، استفاده کنند تا حضور آنها در بورس تداوم داشته باشد.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و بازدهی صندوق های سرمایه گذاری به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را دریافت نمایید.