برندگان و بازندگان بازارها
در مردادماه هر کدام از داراییهای مختلف، روند متفاوتی را طی کردند. سکه با رشد 3.2 درصدی، بالاترین بازدهی را از آن خود کرد؛ اما باقی بازارهای مالی بازدهی آنچنانی نداشتند و بر این اساس، بازدهی صندوقهای درآمد ثابت-به عنوان یکی از کمریسکترین کلاس دارایی-در رتبه دوم قرار گرفت.
ارزهای دیجیتال(شاخص توتال-ریالی) بیشترین ریزش را تحت تاثیر اخبار مربوط به فروش بیتکوین توسط اسپیسایکس و متغیرهای کلان اقتصادی تجربه کرد. دلار و طلا در مردادماه نیز روند با ثباتی را تجربه کردند و با وجود اینکه ماهیت پرریسکی دارند، نوسان آنچنانی نداشتند. اما بورس تهران تحت تاثیر نبود اعتماد کافی در بازار، در مرداد نیز به روند نزولی خود ادامه داد.
اگر بازهی مورد بررسی را طولانیتر در نظر بگیریم، طلا بیشترین ریزش و خودروی داخلی بیشترین رشد قیمت را در پنجماه ابتدایی سال تجربه کردهاند.
نمودار پایین به خوبی نشان میدهد که دلار و طلا در مردادماه روند نسبتا با ثباتی داشتند، اما بورس با فراز و نشیب همراه شد و به طور کلی نزولی بود.
(توضیح: در اسلاید چهارم برای اینکه امکان مقایسه روند داراییهای مختلف وجود داشته باشد، شاخص مربوطه با توجه به دادههای همان بازار ساخته شده است. بدینترتیب، شروع ماه برای همهی بازارها عدد 100 فرض گرفته شده و تغییر شاخص بر مبنای بازدهی روزانه هر بازار محاسبه گردیده است.)
امروز اخبار مختلفی در خصوص برگزاری جلسه تعیین نرخ خوراک منتشر شد که کلّیت بازار سهام را با تقاضای خوبی مواجه کرد، اما هنوز جزئیات آن منتشر نشده است. در صورتیکه دولت و مجلس در خصوص تعیین فرمول نرخ خوراک به جمعبندی برسند، میتواند تا حدی عدم اعتماد به بازار را کاهش دهد.
سلام در خرید وفروش برنده و بازنده نداریم هرکه پول و سرمایه بیشتر وارد بازار بورس کند سود بیشتری خواهد بردفقط سود مجامع شرکتهای سود دارد در اختیار داشته باشد هم به تولید کشور کمک می کند هم سود سالانه عالی کسب خواهد کردسهاندار اگر سهم خودرانفروشد زیان نخواهد کرد