مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک و کشنده در آمریکا

مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک و کشنده در آمریکا
خلاصه اخبار

سازمان غذا و داروی آمریکا نقش مک دونالد در شیوع یک باکتری کشنده را تأیید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز، رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی یکی از رستوران‌های معروف آمریکا دردسرساز شد.

سازمان غذا و داروی آمریکا تایید کرده رعایت نکردن نکات بهداشتی در تامین کننده‌های غذاهای مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک «ای کولای» E. coli در آمریکا بوده است.

بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا پیازهای آلوده تامین کننده‌های مواد غذایی رستوران‌های مک دونالد عامل ابتلای شمار زیادی از مشتریان به عفونت ای کولای در آمریکا بوده است.

4 ماه پیش یک آمریکایی بر اثر ابتلاء به باکتری خطرناک ایکولای جان باخت و دهها نفر هم دچار مسمومیت‌های شدید شدند.

باکتری‌ای کولای باعث مشکلات جدی در دستگاه گوارش، نارسایی کلیه و برخی علائم خطرناک به خصوص در افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، می‌شود.

منبع: مهر

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *