گزارشات: برایان کوینتنز از شرکت a16z اصلیترین گزینه ترامپ برای ریاست CFTC است
طبق گزارشات موجود، برایان کوینتنز (Brian Quintenz)، کمیسیونر پیشین کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC)، بهعنوان اصلیترین گزینه برای تصدی سمت ریاست CFTC در دولت دونالد ترامپ، مطرح شده است. به گزارش میهن بلاکچین، دادههای به دست آمده از گزارش جدید بلومبرگ (Bloomberg)، نشان میدهد که کوینتنز برای تصدی این سمت با مقامات آن …
طبق گزارشات موجود، برایان کوینتنز (Brian Quintenz)، کمیسیونر پیشین کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC)، بهعنوان اصلیترین گزینه برای تصدی سمت ریاست CFTC در دولت دونالد ترامپ، مطرح شده است.
به گزارش میهن بلاکچین، دادههای به دست آمده از گزارش جدید بلومبرگ (Bloomberg)، نشان میدهد که کوینتنز برای تصدی این سمت با مقامات آن مصاحبه کرده است.
آنچه در این مطلب میخوانید
Toggle
سوابق پیشین برایان کوینتنز (Brian Quintenz)
کوینتنز که در حال حاضر رئیس سیاستگذاری بخش ارزهای دیجیتال شرکت Andreessen Horowitz یا همان a16z است، در سالهای 2017 تا 2021 بر سیاستهای کلیدی CFTC نظارت داشت. انتصاب او میتواند توازن قدرت در مناقشات طولانیمدت میان CFTC و کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) را تغییر دهد.
او در دوران حضورش در CFTC، از ادغام مشتقات داراییهای دیجیتال و قراردادهای مبتنی بر رویداد (Event Contracts) در چارچوب عادی این نهاد فدرال حمایت کرد. او تمرکز خود را بر ارتقای نوآوری در عین حفظ یکپارچگی بازار قرار داده بود.
در a16z، کوینتنز برای وضع قوانینی در حوزه ارزهای دیجیتال تلاش میکند که میان نظارت دقیق و انعطافپذیری تعادل برقرار کنند. او با بهرهگیری از تجربههای خود در امور مالی سنتی (TradFi) و تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال، در تلاش است تا فاصله میان این دو حوزه را از بین ببرد.
انتقادات کوینتنز درباره SEC
در ماه مارس (اسفند)، کوینتنز از نحوه برخورد SEC با وضعیت اتریوم بهعنوان یک اوراق بهادار انتقاد کرد و معتقد بود که این نهاد نظارتی پیشتر بهطور صریح تایید کرده که اتر اوراق بهادار نیست.
کوینتنز اظهار داشت:
اگر SEC شکی درباره وضعیت نظارتی اتر داشت هرگز ETFهای آن را تایید نمیکرد. اگر اتر یک اوراق بهادار بود، قراردادهای آتی فهرستشده توسط CFTC غیرقانونی محسوب میشد.
از آن زمان تاکنون، ETFهای اسپات اتر نهتنها تایید شدهاند، بلکه رشد چشمگیری داشتهاند و در 5 دسامبر (15 آذر)، بزرگترین جریان ورودی یک روزه خود را با مجموع 431.5 میلیون دلار به ثبت رساندند.
آینده ارزهای دیجیتال در دولت ترامپ
شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر a16z اعلام کرده است در حوزه قوانین نظارتی، انتظار انعطافپذیری بیشتری از دولت جدید دارد.
این شرکت ارز دیجیتال اظهار کرده است که نسبت به رویکرد سیاسی دولت آینده در حمایت از ارزهای دیجیتال بسیار خوشبین است؛ موضوعی که صنعت ارزهای دیجیتال آن را در دولت فعلی نادیده گرفتهشده میداند.
شرکت a16z، یکی از بزرگترین سرمایهگذاران در صنعت ارزهای دیجیتال است و در تامین مالی صدها استارتاپ از جمله سولانا (Solana)، آوالانچ (Avalanche)، آپتوس (Aptos)، ایگن لیر (EigenLayer)، کوین بیس (Coinbase) و… نقش داشته است.
منبع: میهن بلاکچین