فدراسیون با استعدادهای جدید وزنه‌برداری چه می‌کند؟

فدراسیون با استعدادهای جدید وزنه‌برداری چه می‌کند؟
خلاصه اخبار

مسئول کمیته استعدادیابی فدراسیون وزنه‌برداری اعلام کرد، نفراتی که در جشنواره شناسایی شدند قرار نیست رها شوند و هر ماه با برگزاری اردوهای مقطعی، وضعیتشان بررسی می‌شود.

جواد نادری در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی برنامه فدراسیون وزنه‌برداری جهت حفظ و پرورش نفراتی که در جشنواره استعدادیابی شناسایی شدند، بیان کرد: ما از چهار ماه قبل کشور را به پنج منطقه تقسیم کردیم و در هر منطقه تست‌هایی گرفته شد. هر استان نیز در بخش پسران 9 سهمیه و در بخش دختران 6 سهمیه داشت. در بخش پسران 26 استان و در بخش دختران 21 استان شرکت کردند. حدود 400 نفر در تست‌های استعدادیابی مناطق شرکت کردند و در نهایت 90 نفر (55 پسر و 35دختر) وارد مرحله فینال استعدادیابی شدند.

فدراسیون با استعدادهای جدید وزنه‌برداری چه می‌کند؟

نادری در مورد برنامه فدراسیون برای حفظ استعدادها و رها نکردن آنها گفت: با توجه به برنامه‌ریزی که با آقای انوشیروانی رییس فدراسیون انجام دادیم، قرار شد از ماه آینده برای این بچه‌ها اردوهای مقطعی برگزار کنیم. در حال حاضر تمام آنها تا تابستان محصل هستند بنابراین فعلا در ماه برای آنها یک هفته اردو برگزار می‌کنیم تا در جریان شرایط بدنی و رکوردی آنها قرار بگیریم. در این اردوها وزنه‌برداران به همراه مربیان خود شرکت می‌کنند و برای مربیان هم کلاس‌های آموزشی( فنی، آنتی‌دوپینگ، تغذیه، روحی و روانی) برگزار خواهیم کرد. در واقع اینطور نخواهد بود که این بچه‌ها به خانه‌های خود بروند و دیگر آنها را نبینیم. بنا داریم که این اردوهای مقطعی را تا تابستان برگزار کنیم و شرایط آنها را هر ماه زیر نظر بگیریم.

مسئول کمیته استعدادیابی وزنه‌برداری در پاسخ به این پرسش که نگاه فدراسیون برای چند سال دیگر به این استعدادها است؟ تصریح کرد: بیشتر بچه‌هایی که انتخاب شده‌اند در رده سنی 10 – 11 سال هستند و ما انتظار داریم در زمانی که به سن 15 – 16 سالگی رسیدند، به بدنه تیم ملی نوجوانان اضافه شوند. البته در این جشنواره برخی نفرات 12 – 13 ساله بودند و قرار شد از فروردین سال آینده نفراتی که خوب هستند، به اردوی تیم ملی نوجوانان اضافه شوند.

فدراسیون با استعدادهای جدید وزنه‌برداری چه می‌کند؟

او ادامه داد: فکر می‌کنم حدود 10 سال بود کار استعدادیابی در وزنه‌برداری انجام نشده بود و شروع کار هم با چالش‌های زیادی همراه بود به طوری که خانواده‌ها فکر می‌کردند استعدادیابی به همان شیوه سنتی انجام می‌شود و خیلی راغب نبودند. زمانی که متوجه شدند که کار به صورت اصولی و با علم پیش می‌رود، همکاری بیشتری انجام شد. فینال جشنواره استعدادیابی نسبت به مسابقاتی که در سطح مناطق برگزار شد، خیلی متفاوت بود و نشان داد که نفرات در این چند ماه تمرین کردند. یکی از کارهای خوبی که انجام دادیم، در مناطق به همه حکم و مدال دادیم تا ایجاد انگیزه برای بچه‌ها شود. همچنین استان‌ها هم فعالیتشان را جدی‌تر گرفتند چون متوجه شدند همین بچه‌ها می‌توانند آینده وزنه‌برداری را بسازند.

نادری در پاسخ به این پرسش که این استعدادها تا چه اندازه می‌توانند آینده وزنه برداری را برای المپیک‌های بعدی تضمین کنند؟ تصریح کرد: من از این بچه‌ها عکس و فیلم تهیه کردم و فکر می‌کنم در دو سال آینده خیلی حرف برای گفتن داشته باشند. اگر برنامه‌ریزی‌های ما درست پیش برود و از طرف وزارت و دیگر ارگان‌ها حمایت شویم و شرایط مهیا شود، فکر می‌کنم برای مسابقات قهرمانی جوانان جهان دو سال دیگر می‌توانیم از همین نفرات استفاده کنیم. 

فدراسیون با استعدادهای جدید وزنه‌برداری چه می‌کند؟

 او افزود: از فدراسیون وزنه‌برداری تشکر کنم با این شرایط مالی از جشنواره استعدادیابی حمایت کرد و البته جای دور هم نمی‌رود و بالاخره بعدا می‌تواند برداشت کند. از همکارانم تشکر می‌کنم که نزدیک 50 روز در شهرها درگیر مسابقات استعدادیابی بودند. هیات‌های استانی هم همکاری کردند و با توجه به شرایط سنی که این بچه‌ها داشتند رفت و آمدشان سخت بود، اما مسئولیت را پذیرفتند. مربیان زیادی هم در این میان زحمت کشیدند. یکی از کارهای دیگری که ما انجام دادیم برای همه بچه‌هایی که شناسایی شدند، شناسنامه تهیه کردیم به طوری که مربی پایه آنها، شماره تلفن و همه اطلاعات مربوط به خانواده موجود است تا بعدا در دسترس باشند و این استعدادها هرز نروند.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *