پکن: چین با استاندارد دوگانه در قوانین بین‌المللی مخالف است

پکن: چین با استاندارد دوگانه در قوانین بین‌المللی مخالف است
خلاصه اخبار

تهران – ایرنا – سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که پکن با استاندارد دوگانه در قوانین بین المللی مخالف است.

به گزارش جمعه شب ایرنا از تارنمای وزارت خارجه چین، لین جیان روز جمعه در نشست خبری درخصوص واکنش دوگانه واشنگتن به حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از سوی دادگاه لاهه تاکید کرد: چین همیشه با دستکاری قوانین بین‌المللی توسط کشورها برای تامین منافع خود، یا اعمال استانداردهای دوگانه مخالف بوده است. مایلم تاکید کنم که چین همواره از دادگاه لاهه خواسته است که در تصمیمات خود عینی و منصفانه باقی بماند و وظایف و اختیارات خود را مطابق با قانون انجام دهد.

وی همچنین از استانداردهای دوگانه واشنگتن درخصوص مدیریت جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطین در سازمان ملل انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «آمریکا به طور یکجانبه از حق وتوی خود برای جلوگیری از پیش نویس قطعنامه آتش بس در نوار غزه استفاده کرد و در نتیجه، تلاش های شورای امنیت و جامعه جهانی را تضعیف کرد. جهان به وضوح می تواند ببیند که واشنگتن چگونه از استانداردهای دوگانه خود استفاده می کند.»

به گزارش ایرنا ، جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا در راستای حمایت همه جانبه واشنگتن از جنایات رژیم اسرائیل، صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم از سوی دیوان بین المللی کیفری را «ظالمانه» خواند.

این درحالی است که آمریکا از همه کشورها خواسته است که به حکم مشابه دادگاه لاهه علیه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه احترام گذاشته و آن را اجرا کنند.

دیوان کیفری بین‌المللی که مقر آن در لاهه هلند است، دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است. این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت دو مقام ارشد اسرائیلی را صادر می‌‎کند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که تعداد شهدای غزه از آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون به 44 هزار و 56 نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به 104 هزار و 268 نفر رسید.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر2023 (15 مهر 1402) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *