معاون “فولاد” درباره معامله خرید سهام اُپال و گام بعدی توضیح داد

معاون “فولاد” درباره معامله خرید سهام اُپال و گام بعدی توضیح داد
خلاصه اخبار

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، معامله سهام اُپال را برد – برد و در راستای حفظ جایگاه و گام دوم را ارتقای کیفیت مواد اولیه اُپال و سنگان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، غلامرضا سلیمی با بیان اینکه خرید سهام اُپال از چند سال گذشته در دستور کار شرکت فولاد مبارکه بود، اعلام کرد: با توجه به داشتن سنگان در منطقه شمال شرق این معامله مبارک است. چرا که معامله برد – برد برای فولاد مبارکه و سرمایه‌گذاری پارسیان بشمار می‌رود.

ادغام اُپال با فولاد مبارکه طبق الگوها سال‌ها در سطح دنیا اتفاق افتاده که بر اساس آن برخی شرکت‌ها از تملک خارج شدند و یا ادغام صورت گرفته که بیشتر در راستای حفظ جایگاه شرکت‌های بزرگ صورت گرفته است. گام دوم پس از خرید اُپال این است اتفاقی که برای ارتقای کیفیت تولیدات فولاد مبارکه طی سه سال اخیر صورت گرفته، در مواد اولیه بویژه اُپال و سنگان نیز انجام شود.

فولاد مبارکه دارای 5 استراتژی است که مهمترین بحث استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود با تمرکز بر تولید محصولات ویژه با ارزش افزوده بالاتر است. برای تحقق این استراتژی و رسیدن به تولید اقتصادی از نظر کمی و کیفی در گروه فولاد مبارکه 2 راهکار در دستور کار قرار گرفت.

یکی از راهکارها مدیریت کارگاه‌های تولیدی مانند مدیریت تعمیرات، مدیریت تولید در زمان محدودیت‌ها و غیر محدودیت‌ها است و دیگر راهکار نیز خود تامینی در دو بخش منابع انرژی و مواد اولیه است. در بخش خود تامینی منابع انرژی راه اندازی نیروگاه 914 مگاواتی سیکل ترکیبی که 2 واحد آن بهره‌برداری شده، راه اندازی نیروگاه 600 مگاواتی خورشیدی که 20 مگاوات آن 30 مهر وارد شبکه شد و طبق پیش‌بینی‌ها تا پایان سال 120 مگاوات آن وارد مدار می‌شود و نیروگاه بادی در دستور کار قرار گرفت.

فولاد مبارکه برای تامین آب در پروژه انتقال آب از دریای عمان مشارکت کرد و در حوزه تامین گاز نیز اقداماتی انجام داده که تحقق آن کمی زمان‌بر است. طی چند سال اخیر با توجه به اینکه ذخایر معادن به حداقل رسیده و شرکت‌های معدنی نیز از حیطه کاری خارج شده و به سمت تولید فولاد و حتی محصولات تخت رفتند، تامین مواد اولیه برای شرکت‌های فولادی با مشکل مواجه شد.

در چنین شرایطی شرکت‌ هایی مانند فولاد مبارکه باید فکری برای تامین مواد اولیه می‌کرد که این کار را انجام داد.

منبع: بورس پرس

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *