محمود عباس: دستیابی به راهکار ۲دولتی در گرو توقف فوری نسل‌کشی در غزه است

محمود عباس: دستیابی به راهکار ۲دولتی در گرو توقف فوری نسل‌کشی در غزه است
خلاصه اخبار

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد دستیابی به راهکار تشکیل دو دولتی منوط به توقف فوری نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه است.

به گزارش ایسنا، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان سخنرانی خود در آستانه سالروز صدور «اعلامیه استقلال» کشور فلسطین، خاطرنشان کرد هر گونه صحبت در مورد حمایت و حفاظت از راهکار تشکیل دو دولتی باید با توقف فوری تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه همراه باشد.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، محمود عباس در جریان سخنرانی خود همچنین خواستار توقف جنایت‌های نظامیان رژیم اشغالگر، تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست و یورش‌هایی شد که کرانه باختری از جمله شهر قدس اشغالی در معرض آنها قرار دارند.

وی همچنین خواستار خاتمه بخشیدن به طرح‌ها و اظهاراتی شد که حاکی از نیات توسعه‌طلبانه دارد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین از جامعه جهانی خواست تا دولت فلسطین را قادر به عضویت کامل در سازمان ملل کند و به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی کشورها ادامه یابد.

در ماه مه گذشته، اسپانیا، نروژ و ایرلند رسماً کشور فلسطین را به رسمیت شناختند و پس از آن اسلوونی و ارمنستان در ژوئن گذشته نیز به آنها پیوستند؛ بدین ترتیب تعداد کشورهایی که فلسطین را به رسمیت می‌شناسند به 149 کشور از 193 کشور عضو سازمان ملل متحد رسیده است.

با وجود اعلامیه استقلال، فلسطینیان همچنان از اشغالگری رژیم صهیونیستی رنج می‌برند.

نوامبر 1988 سالروز صدور اعلامیه استقلال فلسطین است، این تحول به عنوان یکی از دستاوردهای انتفاضه اول ملت فلسطین زمینه موفقیت‌های بیشتر دیپلماتیک فلسطینیان در عرصه بین‌المللی را مهیا ساخت.

موضوع به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین پس از آن روی داد که اعضای سازمان آزادیبخش فلسطین در جلسه فوق‌العاده در نوامبر 1988 در پایتخت کشور الجزایر با انتشار بیانیه استقلال فلسطین تشکیل کشور فلسطینی را اعلام کردند.

در اعلامیه استقلال فلسطین «تشکیل کشور فلسطین در سرزمین فلسطین به پایتختی شهر قدس» لحاظ شده بود.

متعاقب صدور این اعلامیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه‌ای اعلام دولت فلسطین توسط شورای ملی فلسطین در 15 نوامبر 1988 را مورد تصدیق قرار داد.

این موضوع با استقبال بین‌المللی مواجه شد؛ به گونه‌ای که تا پایان آن سال 80 کشور، کشور فلسطین را به رسمیت شناختند.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *