دامنه وبسایت اتنا (Ethena) هک شد!

دامنه وبسایت اتنا (Ethena) هک شد!
خلاصه اخبار

وب‌سایت اتنا (Ethena) در ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) دچار آنچه به نظر می‌رسد یک حمله در بخش فرانت‌اند (Front-End) بوده، شده است. به گزارش میهن بلاکچین، اتنا لبز (Ethena Labs) به کاربران هشدار داده است که با هیچ وب‌سایت یا اپلیکیشنی که ادعا می‌کند اتنا است، تعامل نداشته باشند. وبسایت اتنا هک شد بر اساس …

وب‌سایت اتنا (Ethena) در 18 سپتامبر (28 شهریور) دچار آنچه به نظر می‌رسد یک حمله در بخش فرانت‌اند (Front-End) بوده، شده است.

به گزارش میهن بلاکچین، اتنا لبز (Ethena Labs ) به کاربران هشدار داده است که با هیچ وب‌سایت یا اپلیکیشنی که ادعا می‌کند اتنا است، تعامل نداشته باشند.

آنچه در این مطلب می‌خوانید

وبسایت اتنا هک شد

بر اساس پستی در شبکه‌های اجتماعی از سوی اتنا لبز، حساب رجیسترار دامنه این وب‌سایت هک شده و در حال حاضر این وب‌سایت غیرفعال است تا این مشکل رفع شود.

اتنا لبز همچنین به مشتریان اطمینان داد که پروتکل اتنا تحت تاثیر این حمله قرار نگرفته و تمام سرمایه‌های مشتریان در امنیت کامل هستند.

شرکت امنیتی بلاک‌اید (Blockaid ) نیز به کاربران اتنا که در زمان حمله به سایت متصل بودند، هشدار داد که هیچ تراکنشی را امضا نکنند و فوراً کیف پول‌های خود را از سایت قطع کنند.

منبع: بلاک اید
منبع: بلاک اید

متامسک (MetaMask) نیز به کاربران اتنا هشدار داده است که وب‌سایت‌های جعلی متامسک از این حمله سوءاستفاده کرده و قصد دارند کاربران را فریب داده، عبارت‌های بازیابی و رمزهای عبور آن‌ها را به سرقت ببرند. کیف پول وب3 متامسک همچنین وب‌سایت اتنا را به عنوان یک «وب‌سایت فریب‌دهنده» به کاربران نشان داده و استفاده از آن را تا اطلاع ثانوی منع کرده است.

هک‌های کریپتو در سال 2024 بیش از 1.2 میلیارد دلار به سرقت برده‌اند

طبق گزارشی از ایمیون‌فای (Immunfi)، خسارات ناشی از هک‌های کریپتو تا پایان آگوست 2024 به بیش از 1.2 میلیارد دلار رسیده است. این آمار نمایانگر افزایش نگران‌کننده 15.5٪ در فعالیت‌های مخرب در مقایسه با مدت مشابه در سال 2023 است.

در 3 سپتامبر (13 شهریور) 2024، پروتکل پن‌پای (Penpie) که پروتکلی مستقل بر پایه پندل (Pendle) است، مورد حمله‌ای قرار گرفت که منجر به از دست رفتن 27 میلیون دلار از سرمایه مشتریان شد.

به تازگی، پلتفرم دیفای دلتاپرایم (Delta Prime) نیز با هک 6 میلیون دلاری مواجه شده که ناشی از یک اسکپلویت از کلید خصوصی بود. پس از این حادثه، «مئیر دولو» مدیر فنی شرکت امنیت سایبری سایوری (Cyverse) گفت: «هکرها کنترل کیف پولی که ادمین قراردادهای پراکسی دلتاپرایم بود را به دست گرفتند». زمانی که این افراد کنترل کیف پول‌ها را به دست آوردند، قراردادها را تغییر دادند تا استخرهای دلتاپرایم در شبکه آربیتروم را تخلیه کنند.

هکر دلتاپرایم فوراً 6 میلیون دلار استیبل‌کوین‌های به سرقت رفته را به اتریوم تبدیل کرد و به گفته زک ایکس‌بی‌تی (ZackXBT)، محقق آنچین، احتمالاً این فعالیت‌های مخرب با هکرهای کره شمالی در ارتباط بوده است.

منبع: میهن بلاکچین