کمک ۲۱ میلیارد تومانی مازندرانیها به مردم لبنان
ایسنا/مازندران معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: مازندرانیها در بازه زمانی ۳ هفتهای حدود ۲۱ میلیارد تومان به مردم لبنان کمک کردند.
قاسم عزیز زاده گرجی چهارشنبه شب 16 آبان در مراسم تجلیل از خیرین استان مازندران که در بابلسر برگزار شد، با بیان اینکه در تاریخ استان، کمک خیرین در تمام نقاط مازندران ساری و جاری است، اظهار کرد: شاهد حملات تروریستی به مردم مظلوم لبنان هستیم، اما مازندرانیها در کمک به همنوعان خود حتی در سایر کشورهای همسایه دریغ نکردند.
وی با اعلام اینکه بزودی ستادی برای جمع آوری و اطلاع رسانی کمکهای مردم در مازندران تشکیل میشود، افزود: حضور خیرین را در مازندران به فال نیک میگیریم چرا که این قشر نیک اندیش توانستند جای خالی دستگاههای اجرایی و دولتی را جبران کنند.
«محمدجواد فولادپور» مدیرعامل بنیاد بینالمللی آبشار عاطفههای کشور نیز در این مراسم، اظهار کرد: این بنیاد در راستای اهداف ترسیم شده در تلاش است جهت یاری به مستمندان و نیازمندان گام بردارد.
فولادپور با اشاره به رویکرد جهادی این بنیاد بین المللی که 400 هزار نفر در سطح کشور زیر پوشش آن قرار دارند، تصریح کرد: 11 هزار پرسنل جهت خدمتگزاری شبانه روزی و بصورت داوطلبانه در تمام شعب این مجموعه در راستای تحقق اهداف فعالیت میکنند.
وی بحث اکرام و ایتام را مولفه مهم در رویکرد خیران دانست و گفت: در سطح کشور 24 هزار یتیم داریم که سهم استان مازندران 1000 یتیم است .
مدیرعامل بین المللی خیریه آبشار عاطفههای کشور یادآور شد: مردم امام رضایی مازندران باعث ایجاد وحدت در استان شدهاند که در زمینه احسان و بخشندگی از جمله استانهای شاخص در سراسر کشور هستند.
این مسئول افزود: 100 زندانی جرایم غیرعمد با جمع آوری مبلغی حدود 2 میلیارد تومان از زندانهای استان آزاد میشوند. همچنین 180 زوج در میلاد حضرت زهرا عازم خانه بخت خواهند شد.
«علی بابایی کارنامی» رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه زندانیان جرایم غیرعمد و بیماران اوتیسم دو کلید واژه مهم در زمینه آسیبهای اجتماعی هستند که میبایست در مازندران اقدامات قابل توجهی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: به دلیل ناکارآمدی و بزههای فرهنگی آمار طلاق در مازندران قابل توجه است.
وی افزود: اقدامات خیرخواهانه خیران را در کوتاه مدت بسیار اثرگذار ارزیابی کرد و گفت: مازندرانیها به قهرمان پروری و سبک زندگی تاریخی شهرت دارند.
منبع: ایسنا