کشف راز نامیراترین موجود زمین/ دویدن خفاش خون‌آشام روی تردمیل

کشف راز نامیراترین موجود زمین/ دویدن خفاش خون‌آشام روی تردمیل
خلاصه اخبار

در سرویس علم و فناوری ایسنا امروز به بررسی اخبار گوناگونی در بخش‌هایی همچون فضا، رباتیک، فناوری، علم و علوم ژنتیک پرداختیم که در اینجا نگاهی به خلاصه‌ای از این اخبار خواهیم انداخت.

به گزارش ایسنا، در روز جمعه 18 آبان، به اخبار گوناگون و قابل توجهی در عرصه علم و فناوری پرداختیم که در اینجا نگاهی به خلاصه‌ای از آنها خواهیم انداخت. برای مطالعه نسخه کامل هر خبر کافی است بر روی تیتر آبی‌رنگ آن کلیک کنید.

دویدن خفاش‌ خون‌آشام روی تردمیل!

خفاش‌های خون‌آشام با شهرت وهم‌آور و رژیم غذایی منحصربه‌فرد خود، مدت‌هاست که دانشمندان را مجذوب خود کرده‌اند. اما چگونه آنها با رژیم غذایی متشکل از خون زنده می‌مانند؟

تصویری از زمین از منظر فضا که تاکنون مشابهش را ندیده‌اید

فضانورد ناسا دان پتیت(Don Pettit) در حال حاضر شهرت دیرینه‌ای در ثبت عکس‌های فضایی خیره کننده دارد و آخرین تصویر او نیز خاص بوده است.

ناسا یک فن بی‌صدا برای ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌سازد

طراحی یک فن جدید با صدای کمتر برای ساکنین ایستگاه فضایی بین‌المللی محیطی آرام‌تر و راحت‌تر فراهم خواهد کرد.

راز زنده ماندن نامیراترین موجود زمین فاش شد

خرس‌های آبی(Tardigrades)، جانوران میکروسکوپی هستند که ظاهری شبیه به پاستیل خرسی با هشت پا دارند و به دلیل توانایی‌شان در زنده ماندن در برخی از سخت‌ترین شرایط محیطی برای چندین دهه بدون غذا و آب، مورد توجه قرار گرفته‌اند. اکنون شاید دانشمندان راز جاودانگی این موجودات را کشف کرده باشند.

مهلت ثبت‌نام در جشنواره خوارزمی تمدید شد

مهلت ثبت‌نام سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی تمدید شد.

کشف پتانسیل خاص قارچ کرم ابریشم در توقف سرطان

در یک کشف قابل توجه، محققان پتانسیل یک طب سنتی آسیایی برای مبارزه با سرطان را مشاهده کردند.

ساخت الکترودهای کامپوزیتی انعطاف‌پذیر نقره

با ترکیب نقره و گرافن، محققان الکترود انعطاف‌پذیری ساختند که عملکرد جالب توجهی در خازن‌ها دارد. این الکترود دوام بسیار بالایی نسبت به محصولات موجود در بازار دارد.

ساخت حسگرهای کم‌هزینه بدون نیاز به منبع برق

پژوهشگران «دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو» حسگرهای مقیاس‌پذیر جدیدی را ابداع کرده‌اند که هزینه بسیار کمتری را نسبت به همتایان خود دارند و به منبع برق متصل نمی‌شوند.

جلوگیری از تبدیل شدن حملات قلبی به نارسایی قلبی با ایمنی درمانی

شکل‌گیری زخم روی بافت قلب را می‌توان کُند کرد اما متوقف نمی‌شود و این عارضه می‌تواند منجر به نارسایی قلبی شود. اکنون یک مطالعه جدید نشان داده است که یک روش ایمنی درمانی موجود، می‌تواند تشکیل بافت زخم پس از حملات قلبی روی بافت قلب را متوقف کند.

هند چطور اینقدر ارزان به ماه و مریخ رسید؟

سال گذشته، هند اولین کشور در جهان شد که در نزدیکی قطب جنوبی ماه که پیش از آن کاوش نشده بود، فرود آمد و این موفقیت با هزینه‌ای نه چندان گزاف حاصل شد.

جراحی رباتیک قلب با یک تکه پلاستیک!

پژوهشگران ژاپنی یک فناوری جدید را از جنس پلاستیک ابداع کرده‌اند که می‌تواند امکان جراحی رباتیک قلب را بدون نیاز به دستیار فراهم کند.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *