هوشمندسازی برق مشترکان اداری از اولویت‌های اصلی است

هوشمندسازی برق مشترکان اداری از اولویت‌های اصلی است
خلاصه اخبار

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: هوشمندسازی برق مشترکان اداری از اولویت‌های اصلی برای گذر از پیک بار ۱۴۰۴ در برق اهواز است.

محمد فراتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: فاصله ایجاد شده میان تولید و مصرف برق، وزارت نیرو را به سمت برنامه‌های مدیریت مصرف بهینه برق هدایت کرده که اصلی‌ترین اقدام در این خصوص، استفاده از کنتورهای هوشمند برای کنترل‌پذیری و رویت‌پذیری مشترکین جهت پایش و مدیریت مصرف آن‌ها است.

وی افزود: این شرکت در راستای گذر موفق از اوج بار مصرف سال 1404، تحقق اهداف 14 مگاپروژه وزارت نیرو و براساس بند 8، از مهر سال جاری با برنامه‌ریزی‌ها و جلسات متعدد برای هوشمندسازی و نصب کنتورهای هوشمند طبق دستورالعمل پایش و مدیریت مصرف برق ادارات و سایر سازمان‌ها که از سوی معاونت برق و انرژی وزارتخانه ابلاغ شده، برنامه‌ریزی و اهدافی را در دستور کار قرار داد و پروژه در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با اشاره به انتخاب مجری طرح کنترل و پایش ادارات و تشکیل کمیته پایش مصرف ادارات گفت: همزمان با تشکیل کمیته و برگزاری جلسات مستمر، هزار و 724 مشترک اداری شناسایی و بانک اطلاعاتی آن‌ها تکمیل شده که از این تعداد، 100 درصد مشترکان رویت‌پذیر و کنترل‌پذیر بوده‌اند و 237 مشترک نیز تا قبل از شروع پیک بار سال 1403 در زمره مشترکین رویت‌پذیر و کنترل‌پذیر قرار گرفته‌اند و در حال حاضر نیز برنامه مدونی در جهت تحقق اهداف پروژه در حال اجرا است.

فراتی با بیان اینکه براساس دستورالعمل وزارت نیرو، تمامی ادارات در زمان پیک بار در سال 1403 کاهش مصرف حداقل 30 درصدی در ساعات اداری نسبت به دوره مشابه سال 1400 را تحقق بخشیدند، گفت: در ساعات غیر اداری نیز حداقل 60 درصد مصرف نسبت به مصارف جاری همان روز را کاهش دادند که این امر از طریق اطلاعات برخط کنتورهای هوشمند به صورت روزانه و با استفاده از نرم‌افزار پایش و بازدیدهای میدانی کنترل شده است.

وی با اشاره به ارسال مصوبات هیات وزیران در خصوص دوره اوج بار سال 1403 به همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق اهواز در جهت نیل به اهداف ابلاغی، آگاه‌سازی و جلب همکاری هرچه بیشتر ارگان‌ها، اقدام به ارسال این مصوبات کرده و امیدواریم این تعاملات به کاهش مصرف در پیک بار سال آینده و تامین برق پایدار منجر شود.

فراتی عنوان کرد: شناسایی و آماده به کار کردن مولدهای اضطراری ادارات و هماهنگی در خصوص نصب کنتورهای هوشمند برای رصد کردن این مولدها، هماهنگی تامین سوخت و برگزاری مانورهای آمادگی مولدها در سطح ادارات استان، از برنامه‌های کمیته پایش مصارف ادارات شرکت توزیع نیروی برق اهواز محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز یاداور شد: برگزاری همایش آموزشی برای رابطان انرژی معرفی شده ادارات و ارائه راهنمایی و مشاوره‌های لازم در جهت اصلاح الگوی مصرف، قبل و حین اوج بار، از برنامه‌های آتی این شرکت جهت آمادگی برای دوره اوج مصرف سال 1404 به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *