همکاری استراتژیک سرکل (Circle) و صرافی بایننس؛ تتر دارایی مجازی در ابوظبی
شرکت سرکل (Circle) و صرافی بزرگ بایننس، همکاری استراتژیکی را برای تقویت جایگاه جهانی استیبل کوین USDC آغاز کردهاند. این همکاری بهمنظور تسریع پذیرش جهانی استیبل کوینها و بازار کریپتو شکل گرفته است. تتر هم از قافله عقب نمانده و به عنوان دارایی مجازی در ابوظبی پذیرفته شد. به گزارش میهن بلاکچین، بایننس قصد دارد …
شرکت سرکل (Circle) و صرافی بزرگ بایننس ، همکاری استراتژیکی را برای تقویت جایگاه جهانی استیبل کوین USDC آغاز کردهاند. این همکاری بهمنظور تسریع پذیرش جهانی استیبل کوینها و بازار کریپتو شکل گرفته است. تتر هم از قافله عقب نمانده و به عنوان دارایی مجازی در ابوظبی پذیرفته شد.
به گزارش میهن بلاکچین، بایننس قصد دارد USDC را بهطور گستردهتر در پلتفرم خود در دسترس قرار دهد و از آن بهعنوان یک استیبل کوین کلیدی در خزانهداری شرکتی خود استفاده کند.
آنچه در این مطلب میخوانید
Toggle
آغاز همکاری سرکل (Circle) و بایننس
جرمی آلر (Jeremy Allaire)، مدیرعامل Circle، این خبر را در شبکه اجتماعی X منتشر کرد و اظهار داشت:
بزرگترین صرافی و بزرگترین اپراتور استیبل کوین دلاری جهان، با یکدیگر همکاری میکنند تا فاز جدیدی از پذیرش استیبل کوینها و رمزارزها را آغاز کنند.
در چارچوب این همکاری، بایننس قصد دارد برای معاملات، پسانداز و پرداختها، دسترسی به USDC را در پلتفرم خود گسترش دهد. همچنین انتظار میرود این صرافی از USDC بهعنوان یک استیبل کوین کلیدی برای خزانهداری شرکتی خود استفاده کند.
آلر تاکید کرد Circle ابزارهای مختلفی را در اختیار بایننس قرار میدهد تا کاربران این صرافی بتوانند بهصورت بهینه از این استیبل کوین بهرهمند شوند.
آلر افزود:
بهویژه با نزدیک شدن به سال 2025، اتحاد USDC با پلتفرم جهانی بایننس، تغییر مهمی را در ساختار بازار نوظهور کریپتو رقم میزند.
این همکاری نخستینبار در جریان هفته مالی ابوظبی (Abu Dhabi Finance Week) و با حضور ریچارد تنگ (Richard Teng)، مدیرعامل صرافی بایننس، اعلام شد.
تتر (USDT)؛ بهعنوان یک دارایی مجازی پذیرفتهشده در ابوظبی
همچنین، مقام نظارتی خدمات مالی بازار جهانی ابوظبی (ADGM) استیبل کوین تتر (USDT) را بهعنوان یک دارایی مجازی پذیرفتهشده (AVA) تایید کرد. این تصمیم به ارائهدهندگان خدمات مالی در ADGM اجازه میدهد تا خدمات مرتبط با USDT را ارائه دهند و به ادغام این استیبل کوین در اکوسیستمهای مالی تحت نظارت خود کمک کنند.
این پذیرش که شامل تترهای مینتشده در بستر بلاکچینهایی نظیر اتریوم، سولانا و آوالانچ میشود، با هدف ارتقای جایگاه امارات متحده عربی بهعنوان یک قطب جهانی مهم در حوزه مالی دیجیتال انجام شده است.
تتر، با دارا بودن ارزش بازار 138 میلیارد دلاری خود، بزرگترین استیبل کوین بازار کریپتو محسوب میشود. این دارایی در ماه نوامبر (آبان) با تزریق 5 میلیارد دلار به بازار، بر رشد ارزش بازار کریپتو تاثیر گذاشت.
با این حال، شورای نظارت بر خدمات مالی ایالات متحده (FSOC)، هشدار داده که استیبل کوینهای مختلف از جمله تتر، بهدلیل نبود استانداردهای مدیریت ریسک قوی میتوانند ثبات مالی را تهدید کنند. این شورا خواستار نظارت دقیقتر بر استیبل کوینها و کاهش آسیبپذیریهای مرتبط شده است.
منبع: میهن بلاکچین