میزان امتیاز کشورها بر اساس نوع ریسک/ وضعیت امنیت داده در کشورهای مختلف چگونه است؟+جدول

به گزارش سیگنال به نقل از ریسک نیوز،

به گزارش ریسک نیوز به فرض اینکه 5/2 کوینتیلیون بایت داده در روز تولید شود، برآورد می‌شود که داده‌های جهان تا سال 2025 به 175 زتابایت افزایش یابد و انتظار می‌رود که جریان داده‌های جهانی میزان 5/3 درصد تولید ناخالص داخلی جهان یعنی، معادل 8/2 تریلیون دلار را شامل شود.

این اتفاق تنها به دلیل سرعت بخشیدن به نوآوری‌های دیجیتالی متصل به هم مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی رخ می‌دهد، در ضمن نباید فراموش کرد که چنین تحولی در ایجاد و مصرف داده‌ها به افراد و سازمان‌ها کمک شایانی ارائه می‌دهد، چرا که به نوعی عملکرد آنان را ساده‌تر می‌کند و به کارشان سرعت می‌بخشد. هر چه ابزار، پلتفرم‌ها و سرویس‌های دیجیتالی پر حجم‌تر شوند، اطمینان از ذخیره، مدیریت و انتشار امن اطلاعات در آنها از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد شد.

بر این اساس، مراکز داده شامل امکاناتی می‌شوند که عملیات فناوری اطلاعات، تجهیزات و داده‌های سازمان‌ها را در بر می‌گیرد، اینهاهمه بخش‌های حیاتی اقتصاد دیجیتال هستند. سرورها، سیستم‌های ذخیره‌سازی، پایگاه‌های داده، شبکه‌های دسترسی و مراکز داده میزبان، همگی اجزایی هستند که به سیستم‌های سازمانی، خدمات دولتی و برنامه‌های مصرف‌کننده داده اجازه فعالیت می‌دهند.

مراکز داده مدرن نسبت به یک دهه قبل بسیار کوچک‌تر شده‌اند و از قابلیت تنظیم‌ بالاتری نیز برخوردار هستند. امروزه اکثر مراکز داده، قدرت و فضای زیادی مصرف نمی‌کنند، این مراکز برای داشتن کارکردی بهینه به کارکنان چندان متخصصی هم نیاز ندارند. با این حال آنها هنوز به تعدادی عنصر کلیدی نیاز دارند تا این اطمینان حاصل شود که می‌توانند داده‌هایی را که به آنها سپرده شده در امنیت کامل حفظ کنند.

گزارش یافته‌های اصلی شاخص DCSI برای امنیت مرکز داده‌های TRPC در سال 2020، ارزیابی مقایسه‌ای از خطرات موجود در کشورهای آسیا ـ پاسفیک را ارائه می‌دهد و همچنین تاثیر این خطرات بر کارآیی مراکز داده را بررسی می‌کند. گزارش فوق انواع مختلف خطرات را بررسی می‌کند و به تجزیه و تحلیل خطراتی که می‌توانند مانعی بر سر راه کشورها به منظور استفاده از مزایای رقابتی‌شان جهت تبدیل شدن به رهبران حوزه دیجیتال باشد، می‌پردازد. گزارش فوق همچنین با بررسی برخی از واکنش‌های احتمالی، سیاست‌هایی را تشریح می‌کند که می‌تواند به رفع برخی از نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برجسته در سراسر جهان کمک کند.

 

یافته‌های اصلی

گزارش DCSI، یک معیار آماری ترکیبی از خطرات مختلف است که می‌تواند بر فعالیت مراکز داده تاثیر بگذارد. این گزارش با 32 شاخص، تصویری از مواجهه مراکز داده با عناصری را ارائه می‌دهد که می‌تواند تمامیت این مراکز را تهدید کند.

این عناصر همچنین می‌توانند فعالیت مراکز داده را مختل کرده و اعتبار آنها را در هنگام فعالیت در یک کشور مشخص به خطر بیندازند. این شاخص‌ها تحت شش نوع اصلی خطرات زیرساختی، حوزه انرژی، طبیعی، تجاری، سیاسی و حقوقی گروه‌بندی شده‌اند که به طور کلی ارزیابی جامعی از مشخصات خطرات موجود در حوزه اقتصاد ارائه می‌دهند.

گزارش مورد بحث، خطراتی را که 18 اقتصاد آسیا ـ اقیانوسیه شامل استرالیا، برونئی، کامبوج، چین، هنگ کنگ، هند، اندونزی، ژاپن، لائوس، مالزی، میانمار، نیوزلند، فیلیپین، سنگاپور، کره جنوبی، تایوان، تایلند و ویتنام با آن روبه‌رو هستند، بررسی و آنها را اعلام می‌کند.

در این گزارش همچنین به خطراتی که 12 اقتصاد غیر کشورهای آسیا ـ اقیانوسیه شامل برزیل، کانادا، شیلی، استونی، آلمان، مکزیک، پرو، روسیه، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، انگلستان و آمریکا با آن روبه‌رو هستند، اشاره شده است.

نمره پایین نشان‌دهنده وجود طیف وسیعی از خطرات است که می‌تواند مانع فعالیت‌های مرکز داده شود یا اینکه عملکرد آن را تضعیف کرده و به کلی به خطر بیندازد. در طرف مقابل نمره بالاتر محیط عملیاتی مطلوبی را نشان می‌دهد که در آن می‌توان از مرکز داده انتظار عملکردی پایدار و مستمر را داشت.

 

یافته‌ها براساس کشور

کشورها بر اساس نمره حداکثری 8/8 در گزارش رتبه‌بندی شده‌اند، بر این اساس سنگاپور در میان 18 اقتصاد آسیا ـ اقیانوسیه رتبه اول را دارد و پس از آن هنگ‌کنگ با نمره 0/8، نیوزلند با 8/7، استرالیا با 4/7 و تایوان با 3/7 در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند. در انتهای جدول نیز فیلیپین و میانمار قرار دارند که هر دو با نمره 8/4 در رتبه آخر قرار می‌گیرند. کامبوج با 2/5، لائوس 4/5 و هند 5/5 نیز از جمله کشورهای امن برای مراکز داده هستند.

در بخش 5/6، 18 کشور آسیا ـ اقیانوسیه به دو دسته اقتصاد تقسیم‌بندی شده‌اند که بر این اساس 9 اقتصاد بالاتر از حد متوسط و 9 اقتصاد زیر حد متوسط هستند. اقتصادهای گروه اول تا حد زیادی توسعه‌یافته هستند، در حالی که گروه دوم بیشتر در گروه اقتصادهای در حال توسعه جای می‌گیرند. این رتبه‌بندی‌ها نشان می‌دهند که قرار گرفتن در معرض خطرات گوناگون لزوماً با نقص‌های ذاتی کشورها مرتبط نیست بلکه به میزان منابعی که آنها برای کاهش تاثیر این نقایص اختصاص می‌دهند، ارتباط دارد. در مورد اقتصادهای غیر آسیا ـ اقیانوسیه، انگلستان با نمره 9/7 در صدر جدول قرار دارد. پس از آن آلمان، کانادا و استونی همه با میانگین نمره 8/7 در رده بعدی قرار می‌گیرند. در انتهای طیف نیز پرو با نمره پایین 6/5، آخرین رتبه را در میان اقتصادهای غیر آسیا ـ اقیانوسیه دارد. مکزیک با 7/5، روسیه با 1/6، آفریقای جنوبی با 3/6 و برزیل با 4/6 نیز کشورهای دیگر در این جدول هستند.

 

یافته‌های گزارش بر اساس میزان خطر

به طور کلی، خطرات در حوزه سیاسی پایین‌ترین نوع خطر برای کل منطقه آسیا ـ اقیانوسیه است. به لحاظ نمره‌ای نیز میانگین نمره 0/7 برای 18 اقتصاد حوزه آسیا ـ اقیانوسیه در نظر گرفته شده است. پس از آن خطرات حقوقی، تجاری و انرژی هر سه با رقم 7/6 سنجیده شده‌اند. در سراسر منطقه آسیا ـ اقیانوسیه، مخاطرات طبیعی با نمره 3/5 بیشترین ریسک را دارند.

کمترین خطر زیرساختی در سنگاپور با امتیاز 9/8 و هنگ‌کنگ و ژاپن هر دو با 7/8 است. در سوی دیگر این طیف نیز بالاترین خطر در لائوس با نمره پایین 3/3، کامبوج 2/4 و میانمار 4/6 است. کمترین خطر انرژی ابتدا متعلق به نیوزلند 1/9 و سپس هنگ کنگ و سنگاپور هر دو در رده بعدی با 1/8 است. در نقطه مقابل بیشترین میزان خطر در کامبوج با نمره پایین 7/4 و میانمار 1/5 است.

کمترین خطرات طبیعی در سنگاپور با نمره 10 و لائوس 7/6 و بالاترین میزان خطر در فیلیپین با 8/2، چین، میانمار هر دو با 2/3 و ژاپن با 3/3 است.

کمترین خطر تجاری متعلق به سنگاپور با نمره 5/8، نیوزلند با 1/8، هنگ کنگ و استرالیا هر دو با 0/8 و بیشترین میزان خطر در میانمار با 6/4، فیلیپین با 1/5 و لائوس با 2/5 است. کمترین خطر و ریسک در حوزه سیاسی نیز متعلق به نیوزلند با نمره 5/8، سنگاپور و ژاپن هر دو با 4/8 است. بیشترین میزان خطر سیاسی نیز در هند با 6/4 و فیلیپین با 7/4 است. در بخش حقوقی نیز کمترین خطر در سنگاپور با نمره عالی 9 و در ادامه هنگ‌کنگ با 8/8 است. در نهایت کامبوج و ویتنام نیز به ترتیب با نمرات 7/4 و 9/4 در قعر جدول کشورهای پرخطر حقوقی در حوزه آسیا ـ اقیانوسیه قرار می‌گیرند (جدول 1).

همبستگی

گزارش  DCSI یک شکاف مهم بین بازارهای نوظهور و توسعه یافته را آشکار می‌کند، با اینکه همزمان نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض خطرات گوناگون لزوماً با نقص‌های ذاتی کشورها مرتبط نیست؛ بلکه به میزان منابعی که آنها برای کاهش تاثیر این خطرات اختصاص می‌دهند، ارتباط دارد.

به نظر می‌رسد تجزیه و تحلیل میزان همبستگی نکته فوق را تایید می‌کند. باید تصدیق کرد که انواع مختلف خطرات به استثناء خطرات طبیعی با اندازه‌گیری‌های کمی توسعه و رفاه اقتصادی ارتباط تنگاتنگی دارند (جدول 2).

  • مثلاً ریسک زیرساختی با نمره آمادگی برای بخش تولید در آینده و همچنین نمره شاخص جهانی نوآوری (GII) ارتباط قوی دارد. این موضوع نشان می‌دهد که زیرساخت‌های دیجیتالی ارتباط تنگاتنگی با ظرفیت نوآوری در اقتصاد و همچنین توانایی آن در استفاده از این نوآوری برای پیشبرد و حمایت از بهره‌وری صنعتی دارد.
  • ریسک انرژی با نمره شاخص توسعه انسانی (HDI) و همچنین با نمرات نظرسنجی دولتی در ارتباط است. این موضوع نشان می‌دهد که استراتژی‌های مدیریت هوشمند انرژی و آینده محور در توانایی دولت‌ها برای ارائه کیفیت بالای زندگی به شهروندان تاثیرگذار است. باید اشاره کرد که مهیا کردن این کیفیت بالای زندگی برای شهروندان شامل ارائه خدمات دولتی به موقع و مفید می‌شود.
  • خطر طبیعی با تولید ناخالص داخلی سرانه و همچنین نمره شاخص توسعه انسانی (HDI) ارتباط متوسطی ​​دارد. این ارتباط هم نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض مخاطرات و بلایای طبیعی بر رفاه کلی مردم از جمله رفاه اقتصادی آنها تاثیر منفی می‌گذارد.
  • خطرات تجاری با نمره شاخص توسعه انسانی (HDI) و همچنین با تولید ناخالص داخلی سرانه ارتباط قوی دارد. این ارتباط بیانگر آن است که یک محیط تجاری پایدار و مساعد به رفاه کلی مردم از جمله رفاه اقتصادی آنها کمک می‌کند.
  • خطرات سیاسی با نمره شاخص توسعه انسانی (HDI) و همچنین با تولید ناخالص داخلی سرانه ارتباط قوی دارد. این ارتباط نیز حاکی از آن است که ثبات سیاسی ـ اجتماعی که مبتنی بر تداوم نظارت‌ها است بر رفاه عمومی مردم، از جمله رفاه اقتصادی آنها تاثیر می‌گذارد.
  • خطر حقوقی با نمره آمادگی برای بخش تولید در آینده و همچنین نمره شاخص توسعه انسانی (HDI) ارتباط قابل توجهی دارد. این ارتباط نشانگر آن است که یک چارچوب نظارتی پایدار، قابل اعتماد و جامع به قابلیت‌های صنعتی اقتصاد و همچنین رفاه کلی مردم کمک می‌کند.

 

 

12. حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS)

تعداد مراکز داده تجمعی در ایالات متحده همچنان رو به افزایش است. همه ارائه دهندگان مراکز داده استانداردهای ساختمانی یکسانی ندارند و به لحاظ چشم‌انداز، برنامه‌های مقیاس‌پذیر، بسترهای ارائه خدمات، خدمات پیشرو در صنعت و سابقه اثبات شده با یکدیگر فرق دارند.

 

توسعه ساختمان نوآورانه

وقتی QTS تصمیم گرفت چالش پایداری را بپذیرد، ما این کار را با آمادگی کامل ذهنی و تمایل به انجام کار مناسب برای کارکنان، مشتریان، جوامع و سهامداران انجام دادیم. مرکز داده QTS متعهد شده است که از طریق ابتکارات کلیدی در زمینه محیط زیست و مسائل اجتماعی و حکمرانی ESG) ) وظایفش را انجام دهد. در سال 2019، ما اولین گزارش سالانۀ خود را در مورد مسائل محیط زیستی، اجتماعی و حکمرانی منتشر کردیم و اهداف قابل اندازه‌گیری و مرتبط را تعیین کردیم. اهدافی که تولید کربن کاهش می‌دهد و در عین حال به همسویی صنعت ما با اصول مشترک به نفع نسل‌های کنونی و آینده کمک می‌کند. ما متعهد شده‌ایم که تا سال 2025، 100 درصد برق مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تهیه کنیم، تلاش داریم تا سال 2025 گواهینامه‌های LEED را در 90 درصد از امکانات خود به دست آوریم، تا سال 2025 حداقل 600 میلیون پوند مواد را بازیافت می‌کنیم و سالانه حداقل در صرفه‌جویی 10 میلیون گالن آب سهیم خواهیم بود. ما حتی گام بعدی را برداشتیم که به 188 شرکت در جهان ملحق شدیم و به RE100 پیوستیم و به طور علنی اعلام کردیم که وظیفه خود را در این زمینه انجام می‌دهیم.

پلتفرم ارائۀ خدمات

QTS اولین پلتفرم دیجیتالی مبتنی بر استانداردهای API در صنعت را برای ارائه میدان دید به موقع به شما و دسترسی‌تان به سرویس اشتراک فضا، زیرساخت ابری و داده‌های سیستم‌های عملیاتی ارائه می‌دهد. SDP از طریق پورتال مشتریان کیو تی اس قابل دسترسی است و به شما امکان می‌دهد به مواردی همچون تجزیه و تحلیل و روند واقعی، سفارش و تامین بر اساس تقاضا، مدیریت ابر ترکیبی و موارد دیگر دسترسی داشته باشید. مرکز داده QTS متعهد به دیجیتالی شدن سیستم‌های سرتاسری خود است. در واقع QTS از طریق اعمال استانداردهای API، حداکثر شفافیت را برای همه جنبه‌های عملیات مرکز داده از جمله امنیت، قدرت، خنک‌کننده، حسگرها، تامین و سایر معیارهای کلیدی ارائه می‌دهد.

 

قابلیت تغییر راه حل

انعطاف‌پذیری جزو کلیدی استراتژی فناوری اطلاعات شما است. با QTS می‌توانید هزینه خود را در طول مدت توافق با تغییر نیازهای‌تان بدون اینکه با مشکلی مواجه شوید یا جریمه‌ای بپردازید، تغییر دهید. قابلیت تغییر راه حل در QTS به شما امکان می‌دهد هزینه‌های قرارداد خود را در صورت نیاز بین خدمات مختلف از جمله مکان‌های مرکز داده، اتصال، فضای تجارت خدمات و موارد دیگر تخصیص دهید.

 

خدمات مشتری ثابت

QTS از شاخص نمره خالص ترویج‌کنندگان، نظرسنجی‌های مستقل و محاسبه‌شده برای سنجش رضایت کلی مشتری و درک جایگاه خود در بازار استفاده می‌کند. این مرکز داده مفتخر است گزارش دهد که به بهترین نمره خالص ترویج‌کنندگان در صنعت یعنی 78 دست یافته است. این نمره تقریباً دو برابر نمره‌ای است که شرکت مرکز دادۀ بعدی کسب کرده است. QTS از نظر خدمات به مشتریان، امکانات فیزیکی، فرایندها، پاسخگویی و مرکز خدمات 24 ساعته رتبه بالایی دارد.