مهاجرانی: مردمی بودن مهمترین میراث سردار دلها بود

مهاجرانی: مردمی بودن مهمترین میراث سردار دلها بود
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت تاکید کرد: مهمترین میراث سردار دلها مردمی بودن، به مردم فکر کردن و برای مردم اقدام کردن بود.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا ، فاطمه مهاجرانی با انتشار پیامی تصویری در فضای مجازی، پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و افزود: واقعیت این است که برخی از انسان‌ها چنان رد پای مهر از خود بر دل مردم می‌نشانند که مرگ معمولی سزاوار آنها نیست. شهادت نوش باد بر ایشان و واقعا سزاوار ایشان شهادت بود به جهت این که دلی برای مردم می‌سوزاند.

مهاجرانی اظهار کرد: سردار سلیمانی با همان جمله معروفی که گفتند آن دختر کم حجاب هم دختر من است مگر باید همه مثل باشند، نشان داد که از جنس مردم است تفکرش، تفکر مردم است و علت اینکه یکی از بدرقه‌های شگفت انگیز تاریخ را تجربه کرد همین نگاه ایشان بود. مانا بود نامش.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین میراث سردار مردمی بودن، به مردم فکر کردن و برای مردم اقدام کردن بود. دیدیم که ایشان در سیل خوزستان چگونه برای کمک به مردم دویدند و هر جایی و در خانه هر انسانی مشکلی احساس می‌کردند به سر می‌دویدند و مهمترین پیام ایشان به مسئولان کار کردن برای مردم است.

به گزارش ایرنا ، سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در 13 دی ماه سال 1398 در حمله هوایی و تروریستی آمریکا به فرودگاه بین المللی بغداد به همراه ابومهدی المهندس و تعداد دیگری از همرزمانش به شهادت رسید؛ این حمله به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا صورت گرفت.

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 20 اسفندماه سال 1335 در روستای قنات ملک از توابع کرمان چشم به جهان گشود. وی پس از اخذ دیپلم به شغل بنایی مشغول شد و بعدها فعالیت خود را به عنوان پیمانکار در اداره آب کرمان آغاز کرد.

شهید قاسم سلیمانی پس از انقلاب اسلامی ایران، عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و همزمان با شروع جنگ ایران و عراق، چند گردان را در کرمان آموزش داده و به جبهه‌ها فرستاد.

شهید حاج قاسم سلیمانی در سال 1360 با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر 41 ثارالله منصوب شد.

وی در جنگ عراق علیه ایران، از فرماندهان عملیات‌های والفجر 8، کربلای 4 و کربلای 5 بود. عملیات کربلای 5 از مهمترین عملیات‌های ایران در دوران جنگ بود که تضعیف موقعیت سیاسی و نظامی ارتش بعث عراق و تثبیت اوضاع به سود قوای نظامی ایران از نتایج آن ارزیابی شده است.

سردار سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال 1367، به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت می‌شدند.

شهید سلیمانی تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان می‌جنگید. او در بهمن سال 1389 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرمانده کل قوای نظامی ایران درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را دریافت کرد.

سردار قاسم سلیمانی در سال 1379 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد.

امسال پنجمین سالگرد شهادت سردار دلهاست.

منبع: ایرنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *