قنبری: برخی به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند

قنبری: برخی به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند
خلاصه اخبار

استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ گفت: دشمنان کشور که از ماههای قبل از انتخاب برنامه‌ریزی کردند بودند، بنا داشتند انتخابات را به انقلاب رنگی و مخملی تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، حشمت‌الله قنبری در مراسم بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در میدان امام حسین (ع)، گفت: امروز پانزدهمین سالروز حماسه ملت ایران در بنیان کنی از فتنه تاریک و سیاهی بود که در پی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: در آن سال مجموعه ای از لجاجت‌های کور از ناحیه برخی افراد حاضر در انتخابات زمینه مناسبی را برای ضربه به حیات اسلامی، مقدسات و ارزش های انقلابی و اسلامی در اختیار دشمنان و بدخواهان کشور قرار داد. همانطور که می‌دانید دو نفر از نامزدهای انتخاباتی با ادعای تقلب و بعدها به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند که با دخالت بیگانگان به سرعت عجیبی فضای سیاسی و اجتماعی کشور به سمت آشوب سوق داده شد و فتنه‌ای پدیدار شد و دشمنان کشور که از ماههای قبل از انتخاب برنامه‌ریزی کردند بودند، بنا داشتند انتخابات را به انقلاب رنگی و مخملی تبدیل کنند و نظام جمهوری اسلامی در ایران را براندازی کنند.

وی گفت: فتنه سبز به سرعت مورد حمایت ایالت متحده آمریکا و همکاران تبهکار او قرار گرفت و اعتراض به انتخابات در گذر زمان به آتش زدن خیمه‌های حسینی، هجوم به مساجد و تکایا و اعتقادات مردمی انجامید.

قنبری ادامه داد: تا اینکه حضور مردم مومن غائله را ختم کرد و دشمنان را با یاس و ناامیدی روبرو کرد. آشوب‌ها خاتمه یافت اما در فرهنگ‌واژه‌های انقلاب اسلامی کلمه «فتنه» با رنگ، شکل و ظهور جدیدی پیدا کرد. البته «فتنه» واژه ساده و برآمده از متن زندگی مردم در دفاع از انقلاب اسلامی نیست بلکه در سپهر سیاست مبتنی بر اسلامی از معنای دقیق و مفهوم عمیق و ریشه‌دار برخوردار است و از صدر اسلام در دوران حیات عالیقدر اسلام، فتنه با ولایت‌گریزی و تمردطلبی عده‌ای از اصحاب به همراه فریب افکار عمومی و اشتباه محاسباتی مردم ظهور یافت و ادامه پیدا کرد. از آن روزها تعبیر لطیف پیامبر اکرام در اختیار ماست. هنوز جان شریف ایشان این عالم را نور می‌بخشید که عده‌ای تمرد کردند و افزون خواهی و بی‌دقتی و برنامه‌دار بودن عده دیگری باعث شد که رهبر عالیقدر اسلام وارد مسجد شود و برای مردم خطبه بخواند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: بعدها حضرت زهرا از آن فتنه بزرگ در یک فصاحت و بلاغت بزرگ به عنوان از بین بردن حرمت پیامبر یاد کرد. از آن فتنه، فتنه بنی‌امیه زاییده شد. جریان فتنه‌آفرینی همچنان ادامه یافت و در اعصار و زمان‌های مختلف رنگ و بوهای مختلف زاییده شد تا به ما رسید اما ملت ولایت‌مدار ایران این آتش را خاموش و سرکوب کرد.

وی افزود: آن روز ملت ایران اجازه نداد مسیر نورانی انقلاب در اختیار نااهلان و نامحرمان و غافلان قرار بگیرد. آن روزهای سخت گذشت و خاطرات تلخ و شیرینش باقی است. نکته مهم اینکه فتنه هرگز از بین نمی‌رود. رنگ، بو، ساختار و سمت و سوی آن تغییر می‌کند اما همیشه هست و ادامه می‌یابد همانطور که در سال‌های بعد از 1388 شاهد فتنه‌های دیگری بوده‌ایم. افزایش ناگهانی نرخ بنزین در سال 1398 و عمل نابهنگام دولت وقت داشت مجدد فتنه ایجاد می‌شد. فتنه دیگر فتنه جنگ ترکیبی بر علیه نظام با سلایق فرهنگی و قوم و مذهبی با ترکیبی از ابزارهای نامظم و نامتقارن ظهور و بروز یافت و یا کلیدواژه نام یک دختر که به کلید واژه تمام جریان ضدانقلاب تبدیل شد. تروریست‌های تجزیه‌طلب، منافقین و سلطنت‌طلب‌ها به میدان آمدند اما ملت بزرگ به ویژه زنان شرافتمند ایرانی با نمایش آزادی ریشه‌دار در آزادگی این غائله را ختم کردند و به حافظه تاریخی سپردند.

ادامه دارد …

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *