دستیابی به ماده اصلی عطرسازی از سوی دانش بنیان ها

دستیابی به ماده اصلی عطرسازی از سوی دانش بنیان ها
خلاصه اخبار

گروهی از محققان با دستیابی به فرمولاسیون تولید ماده طعم دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی شدند.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت های دانش بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده های غذایی و دارویی و با شعار ” به وقت سلامتی ” در سال 1399 ثبت شد و در زمینی به مساحت 3500 متر مربع در استان گلستان، شهرک صنعتی آق قلا فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در فاز یک، تولید عرقیات و اسانس های گیاهی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا به بهره برداری رساند.

ماده اصلی گلاب «2-فنیل اتانول» که در صنایع مختلف از جمله صنایع عطر سازی، داروسازی و غذایی کاربردی است، از دستاوردهای دانش بنیان این شرکت به شمار می رود. این محصول با روش آزمایشگاهی جدیدی تولید شد و برای آن نشان دانش‌بنیانی دریافت شده است.

«2-فنیل اتانول» به دلیل بوی شیرین و گلی خود، یکی از اجزای اصلی بسیاری از عطرهاست. این ماده به عطرها عمق و غنا می‌بخشد و ماندگاری بوی آنها را افزایش می‌دهد و در صنعت داروسازی نیز از این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده و ضد باکتریایی استفاده می‌شود. این ماده به افزایش ماندگاری داروها کمک می‌کند و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند.

از «2-فنیل اتانول» در صنعت مواد غذایی به عنوان طعم‌دهنده برخی محصولات غذایی استفاده می‌شود و به آنها رایحه و طعم خوشایند می‌بخشد.

این محققان علاوه بر استخراج «2-فنیل اتانول»، فعالیت‌های توسعه‌ای دیگری برای استخراج آنتی‌اکسیدان‌ها را در دستور کار قرار داده‌اند و به صورت محصولات غنی‌شده با آنتی‌اکسیدان‌ها را تولید و به بازار عرضه کرده‌اند.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *