حمایت و کلمات مقام معظم رهبری بار مسئولیت ما را سنگین‌تر کرد/ کشور در مسیر عبور از اقتصاد نفتی به اقتصاد غیر نفتی است

حمایت و کلمات مقام معظم رهبری بار مسئولیت ما را سنگین‌تر کرد/ کشور در مسیر عبور از اقتصاد نفتی به اقتصاد غیر نفتی است
به گزارش سیگنال به نقل از اقتصاد آنلاین،

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: این جای تعجب دارد کسانی که ادعای فرهنگ و دموکراسی دارند، به یک نحوی هرچند ناخواسته دیگران را به خشونت و خونریزی تشویق می‌کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه “کجای آزادی به معنای تعطیل کردن درس اخلاق است”، اظهارداشت: اتفاقا آزادی زمانی می‌تواند برای جامعه مفید باشد که همه ارزشها محترم باشند و نه اینکه به شخصیتی که به گردن همه حق دارد، توهین و اهانت شود.

روحانی افزود: پیامبر اسلام به گردن تک تک اروپایی‌ها و همه آنهایی که در شرق و غرب زندگی می‌کنند، حق دارد، او معلم بشریت بوده و جای تعجب است کشورهایی که ادعای آزادی، حقوق و قانون دارند مردم را به توهین به همدیگر و توهین به آنانی تشویق کنند که مردم با همه وجود به آنان عشق می‌ورزند.

رئیس جمهور تاکید کرد: غربی‌ها بفهمند پیامبر عظیم‌الشان اسلام مورد عشق سراسر مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان است. توهین به پیامبر زیرپاگذاشتن اخلاق و توهین به همه مسلمانان، همه انبیاء الهی و ارزشهای انسانی است.

روحانی گفت: غرب، اروپا و فرانسه اگر واقعا راست می‌گوید که به دنبال حاکم شدن صلح، برادری، صفا و امنیت در جامعه بشری هستند، باید دست از دخالت در امور داخلی مسلمانان بردارند چرا که تمام مشکلات و کینه‌هایی که در دل‌ها ایجاد شده، به خاطر ظلم، آزار و مداخله نابجای غرب در طول تاریخ در امور مسلمان ها است.

رئیس جمهور تصریح کرد: نمونه بارز و آشکار آن امروز یمن است که می‌بینید مردم فقیر و گرفتار یمن زیر بمب‌های مختلف غربی‌ها و هواپیماهایی که غربی‌ها در اختیار کشورهای متجاوز قرار دادند، از بین می روند.

روحانی اظهارداشت: درس پیامبر، درس احترام به دیگران، اخلاق، آزادی به معنای آنکه اندیشه‌های صحیح انسانی و مفید و سازنده را تبادل کنیم، می باشد. فحاشی، توهین، سخن ناروا گفتن و کاریکاتور زشت کشیدن، جزو اخلاق، دموکراسی و انسانیت نیست.

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از عکس العمل بسیار به موقع و قاطع دنیای اسلام به سخنان ناروای برخی از مسوولان غربی گفت: این عکس العمل بسیار به موقع و قاطع نشان می دهد که دنیای اسلام همواره پیرو راهبر بزرگ خود پیامبر عظیم‌الشان اسلام خواهد بود.

روحانی ابراز امیدواری کرد آنانی که در این مسیر اشتباه کردند، اشتباه خود را حتی هر چه زودتر جبران کنند و به مسیر عدالت و اخلاق و احترام به عقاید همه ادیان آسمانی برگردند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در محضر رهبر معظم انقلاب و بیانات ایشان اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار بیانات بسیار مهمی ایراد فرمودند که تقریبا همه آنها الهام گرفته از مکتب پیامبر و امام جعفر صادق(ع) بود. ایشان در این دیدار توصیه‌هایی درباره اخلاق و برادری و همچنین نکات بسیار مهمی در مسیری که ستاد ملی کرونا طی می‌کند، داشتند.

روحانی خاطرنشان کرد: در هشت ماه گذشته اقدامات بسیار بزرگی در زمینه مقابله با کرونا انجام شده و کادر درمانی کشور با همه تلاش و دانش خود به صحنه آمده و با فداکاری خود موجب حفظ جان دهها هزار نفر از مردم کشورمان شدند که از تلاش همه آنها و همچنین تمام دستگاه‌هایی که تلاش کردند تا از این دوران سخت عبور کنیم، سپاسگزاری می‌کنم.

رئیس جمهور گفت: مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا دستور دادند قرارگاهی تشکیل شود تا تمام مصوبات ستاد به دقت پیگیری و اجرایی شود. نقصی که وجود داشت این بود که ستاد ملی، مصوبات زیادی را ابلاغ می‌کرد که برخی از آنها به طور دقیق اجرا نمی‌شد یا کم اجرا می‌شد لذا ضرورت دارد تا قرارگاهی به عنوان نگهبان و ناظر دقیق، مراقب باشد که تمام مصوبات به دقت و به طور کامل اجرایی شود و می‌تواند در سلامت جامعه مفید باشد.

روحانی گفت: ستاد ملی کرونا همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند باید زبان واحد داشته باشد. گاهی افراد مختلف سخنان متفاوتی را بیان می‌کنند که مردم دچار سردرگمی می‌شوند لذا بر اساس نظر مقام معظم رهبری سخنگویی را منصوب کردیم که مردم حرف مورد اعتماد را از زبان آنها بشنوند و سخن او از این پس به عنوان مرجع خواهد بود البته ایشان توصیه‌هایی دیگری هم داشتند که به دقت همه آنها را پیگیری خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اشاره به پرداخت کارانه کادر درمان در هفته جاری اظهارداشت: در این هفته 5هزار و 500 میلیارد تومان بدهی و معوقات کادر درمان کشور پرداخت شد و این کار بزرگی بود البته همچنان تلاش خواهیم کرد که نیازمندی‌های بخش بهداشت و درمان و کسانی را که از بیماری کرونا آسیب دیدند، تامین کنیم و از تلاش‌های شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه حمایت خواهیم کرد.

روحانی با بیان اینکه یکی از نکات بسیار مهمی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند موضوع وحدت و انسجام اجتماعی بود، اظهار داشت: معتقدم حتی اگر در شرایط عادی هم بودیم و تحریم و کرونا نبود نیز نیاز به وحدت داشتیم و برای توسعه بیشتر و کمال جامعه نیازمند برادری، الفت و اخوت هستیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: یکی از افتخارات بزرگ انقلاب اسلامی این بود که اقوام، مذاهب، گویش‌ها و زبان‌های مختلف را در کنار هم قرار داد و امام راحل همیشه بر وحدت و اتحاد در داخل تاکید می‌کردند لذا بدون تردید اگر امت واحده و ملتی در کنار هم باشیم می‌توانیم از گردنه‌ها عبور کنیم.

روحانی خاطرنشان کرد: بدون تردید همه آنهایی که در صحنه فعالیت اجتماعی هستند کسی ادعا ندارد که معصوم است و خطا و اشتباهی ندارد و برنامه‌ها و سخنانش قابل نقد نیست. افتخار ما این است که با اهل نظر و دانشگاهیان مشورت می‌کنیم و مصمم هستیم صدای همه را بشنویم لذا معتقدم هم دلهای ما باید دلِ پاک و صاف باشد و هم گوش‌هایمان گوش شنوا باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: نقد لازم و ضروری است منتها مهم این است که نقد به چه منظور انجام می‌شود؟ اگر نقد برای این باشد که افکار مردم مشوش شود و بین گروههای مختلف فاصله ایجاد شود، دیگر نقد و نقادی محسوب نمی‌شود. نقد باید نقاط قوت و ضعف را در کنار هم بیان کرده و راهکار ارائه دهد و اینکه نقاط قوت را نمی‌بینند و صرفا نقاط ضعف را می‌بینند، روش صحیحی برای نقد نیست.

خبر درحال تکمیل است…