تولید ۱۰ مگاوات برق با انرژی خورشیدی ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد!

تولید ۱۰ مگاوات برق با انرژی خورشیدی ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد!
خلاصه اخبار

نماینده بندرعباس گفت: در حال حاضر بخش خصوصی ۱۰ مگاوات برق با انرژی خورشیدی تولید کرده و هزینه‌ای که صرف این کار کرده ۳۰۰ میلیارد تومان شده است.

به گزارش تجارت نیوز ،

احمد مرادی، عضو کمیسیون انرژی مجلس و نماینده بندرعباس، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز درباره راهکارهای ترویج استفاده از انرژی تجدید‌پذیر و پنل‌های خورشیدی برای تولید برق گفت: در منطقه خودم که می‌دانم در حال حاضر بخش خصوصی 10 مگاوات برق با انرژی خورشیدی تولید کرده و هزینه‌ای که صرف این کار کرده 300 میلیارد تومان شده است. شما در نظر بگیرید اگر این عدد 100 مگاوات باشد، حدود سه هزار میلیارد تومان هزینه لازم دارد. بنابراین برای تولید در وسعت بزرگ باید تدابیر ویژه اندیشیده شود.

تولید برق از طریق پنل‌های خورشیدی در مصرف خانگی راحت‌تر است

این نماینده مجلس با اشاره به تولید برق از طریق پنل‌های خورشیدی در مصرف خانگی توضیح داد: برای برق‌های مقیاس کوچک یعنی برق‌های خانگی که 15 کیلووات، 20 کیلووات یا کمی بزرگ‌تر تا 100 کیلووات برق لازم دارد، شاید راحت‌تر بتوان این کار را انجام داد.

تشریفات زائد، مانع ترویج تولید برق از طریق انرژی خورشیدی

او ادامه داد: تشریفات زائدی در این مسیر وجود دارد؛ یعنی افراد متقاضی باید در یک سامانه ثبت‌نام کنند و سامانه باید همه این مدارک را کنترل و چک کند. در بسیاری از روستاها هنوز سند ملکی وجود ندارد که چنین چیزی را درخواست می‌کنند. باید مواردی را که واقعا زائد است بردارند و مردم را تشویق به انجام این کار کنند.

کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای تولید برق از انرژی خورشیدی در مصارف خانگی پیش‌قدم شده‌اند

مرادی درباره کارهایی که تاکنون در محدوده حوزه انتخابیه او در تولید برق با انرژی تجدید‌پذیر انجام شده است گفت: کمیته امداد و سازمان بهزیستی در این مسیر پیش‌قدم شده‌اند البته برای جامعه هدف خودشان. در استان ما چیزی حدود پنج تا 6 مگاوات همین برق‌های کوچک خانگی را تامین کرده‌اند.

سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر دفتری در استان‌ها و شهرستان‌ها ندارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس با ابراز تاسف از اینکه در حال حاضر در استان‌ها سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر هیچ نمایندگی‌ای ندارد، این را یکی از خلاءهای پیشرفت کار به شمار آورد و توضیح داد: کارهای این سازمان را شرکت توزیع برق انجام می‌دهد در حالی که خودش هزاران مشکل دارد. این اشتباه است، باید در استان‌ها و شهرستان‌ها دفتر داشته باشند. اگر این روند را تسهیل کنند، قطعاً می‌توان گام‌های بزرگ‌تری در این مسیر برداشت.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *