تورم کالاهای خوراکی منتخب آذر ماه
مرکز آمار ایران، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور آذرماه ١٤٠٢ را اعلام کرد. بر اساس این گزارش، در گروه نان و غلات، اقلام «شیرینی خشک» با ۱.۷درصد و «رشته آش» با ۱.۶درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «برنج ایرانی درجه یک» با منفی ۱.۷درصد است.در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۸۶.۸درصد، «خربزه» با ۱۳.۷درصد، «انار» با ۸.۹درصد و «موز» با ۸.۲درصد. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با منفی ۷.۱درصد و «پسته» با منفی ۰.۹درصد است. در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «گوجه فرنگی» با ۶۸.۹درصد، «خیار» با ۲۸.۹درصد و «پیاز» با ۲۰.۷درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «فلفل دلمهای» با منفی ۴.۸درصد و «هویج فرنگی» با منفی ۰.۹درصد است. در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «چای خارجی بستهای» با ۲.۵درصد و «سس گوجهفرنگی» با ۲.۲درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «شکر» با منفی ۰.۴درصد است./ مرکز آمار ایران
مرجع: دنیای اقتصاد