بیمارستان میلاد و سازمان انتقال خون در طرح توسعه برج میلاد جابهجا میشود؟
مدیر عامل برج میلاد در مورد آخرین وضعیت اجرای طرح توسعه برج میلاد توضیحاتی بیان کرد.
عباس حیدری در گفتوگو با ایسنا، در مورد میزان مراجعات مردمی به برج میلاد با بیان اینکه میزان مراجعه شهروندان به برج میلاد عمدتا حضور در مرکز همایشها و بر اساس برنامههایی است که در سالن برگزار میشود که عمدتا توسط بخش خصوصی برنامهها برگزار میشود، گفت: میتوان گفت میزان استقبال مردم از برنامههای اجرایی در سالن همایشها به گونهای است که تقریبا روزهای خالی در مرکز همایشهای برج میلاد نداریم و عمده مراجعه مردم نیز در بخش گردشگری و سازه برج است که بر اساس سامانه فروش و اطلاعات فروش موجود از سالهای قبل توانستیم رکورد فروش 14 الی 15 سال اخیر را رد کردیم.
وی با بیان اینکه میانگین بازدید سالانه حدود 550 هزار نفر بوده که در حال حاضر سالانه بیش از 850 نفر بلیت فروشی داریم، گفت: در دوسال اخیر در ایام نوروز براساس آمارهای منتشره جزو 3 مرکز پربازدید و پر گردشگر تهران بودیم.
حیدری با بیان اینکه در دو سال اخیر مجموعههای تفریحی جدی همچون سرزمین افسانهها، شهربازی، بازیهای هیجانی و… اضافه شده است؛ اما اساسا برج میلاد برای جمعیت محدودی ساخته شده است چراکه از نظر فنی، زیرساختها آماده پذیرایی از یک جمعیت گسترده نیست یعنی نباید مجموعه برج میلاد را با مجموعه های تفریحی دیگر مقایسه کرد.
مدیر عامل برج میلاد در مورد سرانجام طرحهای توسعهای برج با بیان اینکه در سال 1400 لایحهای در شورای شهر تهران تصویب شد که این لایحه به تصویب کمیسیون ماده 5 نیز رسیده است، گفت: اراضی برج میلاد حدود 120 هکتار است که علاوه بر برج شامل بیمارستان میلاد، دانشگاه علوم پزشکی و ساختمان سازمان انتقال خون نیز میشود و دقت داشته باشید که در حال حاضر تنها فاز یک برج میلاد به سرانجام رسیده است.
به گفته حیدری، هنوز 20 الی 30 درصد طرحهای توسعهای در برج باقی مانده است که بر همین اساس در روزهای گذشته ساختمان اداری برج میلاد را به بهره برداری رساندیم که تکمیل کننده فاز یک برج میلاد بود و برخی خدمات همچون پارکینگ و… بعد از گذشت سالها هنوز تکمیل نشده است.
وی افزود: حالا در این اراضی، لکهها و زمینهای خالی مختلفی است که بر اساس لایحه 1400 شورای شهر در این اراضی بارگذاری تعیین و تصویب شده که بر این اساس ساخت یک هتل، پلازای شهری با کاربری فرهنگی و اجتماعی که تکمیل کننده مرکز همایش های فعلی است و ساخت دهکده سلامت و 15 هزار متر مربع فضای ورزشی نیز پیش بینی شده است که سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران متولی جذب سرمایه گذار است.
مدیر عامل برج میلاد گفت: همه این طرحها با کاربری فرهنگی و اجتماعی دیده شده است و در فاز بعدی مجموعههای همجوار برج میلاد اعم از بیمارستان میلاد، دانشگاه علوم پزشکی و ساختمان انتقال خون است و در سند ذکر شده که باید از این مجموعه منتقل شوند و کل اراضی در اختیار مردم برای استفاده عمومی قرار گیرد.
حیدری ادامه داد: اما از آنجایی که هزینه جابجایی بالاست و در دوره های گذشته نیز این جابجایی انجام نشده است در واقع نمیتوان گفت که این انتقال و جابجایی مجموعههای همجوار برج میلاد چه زمانی رخ میدهد تا در اختیار عموم قرار گیرد.
منبع: ایسنا