برخورد قاطع با سرشبکههای سازمانیافته قاچاق سوخت
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن تاکید بر برخورد با قاچاق سوخت در پی ناترازی انرژی در کشور و تشدید آن، به بررسی تکالیف انجامنشده دستگاهها در پیشگیری از قاچاق سوخت پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر ، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پی ناترازی انرژی در کشور و تشدید آن با شروع فصل سرما، پیگیری تکالیف انجام نشدهی دستگاهها در پیشگیری از قاچاق سوخت را در دستور کار قرار داد.
در این جلسه با تاکید اعضا بر برخورد قاطع و بیامان با سرشبکهها و مراکز دپو سوخت در استانهای هدف و رصد جریان مالی شبکههای فعال قاچاق سوخت، بررسی تکالیف دستگاههای متولی در حوزه تخصیص فرآوردههای نفتی یارانهای مستند به دستورالعمل ماده 44 آئین نامه اجرایی مواد 5و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به تصویب رسید.
همچنین اجرای فوری تکالیف ماده 13 دستورالعمل ماده 44 در مقوله تعیین الگوی مصرف برای احصای کاربردهای تعریف شده در حوزه وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی مورد تاکید قرار گرفت. با تاکید اعضای جلسه علاوه بر شناسایی و توقیف کارتهای مهاجر با همکاری دستگاههای کاشف، ضابط و قضائی، شناسایی اسناد حمل صوری در حوزه درون شهری و برون شهری از طریق دادهکاوی سامانههای فعال در این مقوله و برخورد قاطع با شرکتهای حمل و نقل متخلف و پیگیری افزایش جرایم شرکتهای مزبور در دستور کار قرار گرفت.
شناسایی الگوریتمهای جدید تشخیص بارنامه صوری برای بالا بردن خطرپذیری قاچاق در حوزه صدور اسناد حمل صوری و نیز ارسال برخط اطلاعات عملکرد ناوگان درون شهری از سوی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به سامانه جامع پیمایش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از دیگر تصمیمات اعضای این نشست بود.
با اتفاق نظر اعضا در این جلسه مقرر شد، نصب سامانه سیپاد و سپهتن بر روی ناوگان درون شهری و برون شهری کشور با قید فوریت تعیین تکلیف شود.
در این جلسه نمایندگان دادستانی کل کشور، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، پلیس امنیت اقتصادی، وزارت نفت، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، وزارت صمت، شرکت ملی پالایش و پخش، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، سازمان برنامه و بودجه، پلیس راهور، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور حضور داشتند ضرورت شفافسازی تکالیف دستگاههای متعلل در انجام وظایف محوله مورد تاکید قرار گرفت.
منبع: مهر