با دعوای سیاسی «وفاق» اتفاق نخواهد افتاد

با دعوای سیاسی «وفاق» اتفاق نخواهد افتاد
خلاصه اخبار

ایسنا/قزوین دبیر جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه با دعوای سیاسی، وفاق اتفاق نخواهد افتاد، گفت: تا زمانی که احزاب مخالف دولت‌ها جریان‌های مثبت را نبینند و به اقدامات منفی بپردازند، در کار به یکدیگر فرصت ندهند و اصل را بر حسن نیت نگذارند، وفاق شکل نخواهد گرفت.

احمد خورگامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دعوا و اختلاف جریان‌های سیاسی یکی از عوامل برهم زدن وفاق ملی است، در این میان مردم به آگاهی رسیدند و دنبال رفع نیازها و مشکلات خود هستند بنابراین فارغ از جریانات سیاسی باید شیوه حکمرانی در کشور اصلاح شود و مدیران دارای دانش و متعهد و کاربلد توسط احزاب و تشکل‌ها تربیت شوند تا در مسند امور قرار گیرند و بتوانند کشور را اداره کنند.

دبیر جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی بیان کرد: برای رسیدن به وفاق به صورت عملی راه بسیاری داریم، هر دولتی که بر سر کار می‌آید تلاش می‌کند افراد نزدیک به تفکر و جریان خود را در مسند امور قرار دهد، بر اساس منطق باید عملکرد افراد بررسی و ارزیابی شوند و افراد دارای کارنامه موفق به کار خود ادامه دهند؛ هر وقت به عقلانیت و بلوغ رسیدیم آن زمان وفاق حاصل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: باید شیوه حکمرانی اصلاح شود؛ برای مثال در کشور قزاقستان و استرالیا گوشت گرم کیلویی چهار دلار است پس از انتقال گوشت به ایران، قیمت تمام‎شده آن 5 دلار یا همان 400 هزار تومان می‌شود؛ اما نهاده‌های دامی را با ارز دولتی و نیمایی به دامداران اختصاص می‌دهیم و در نهایت با دستگاه‌های عریض و طویل و کارگروه تنظیم بازار گوشت گرم با قیمت 850 هزار تومان به دست مردم می‌رسد.

خورگامی ادامه داد: شکر در بازارهای جهانی نیم دلار است اما در کشور شکر یارانه‌ای 49 هزار و 500 تومان به دست مردم می‌رسد. باید این شیوه اصلاح شود و بدانیم سوء مدیریت کجا شکل می‌گیرد، چرا با وجود دستگاه‌های نظارتی، کالا گران‌تر به دست مردم می‌رسد؟ مردم هوشیار و آگاه هستند و با یک جستجوی ساده می‌توانند از قیمت‌های جهانی اطلاع پیدا کنند.

وی تصریح کرد: در شرایطی که مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند دعوای سیاسی جناح‌ها و احزاب، مردم را خسته می‌کند، دعواهای سیاسی یکی از دلایل افول سرمایه اجتماعی در سالیان اخیر است، برای مثال تا زمانی که احزاب مخالف حزب دولت‌ها هیچ جریان مثبتی را نبینند، اقدامات منفی را ببیند، در کار هم به یکدیگر فرصت ندهند و اصل را بر حسن نیت نگذارند، وفاق شکل نخواهد گرفت.

دبیر جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در قزوین گفت: مقام معظم رهبری با افراد تعارف ندارند، وقتی که نسبت صداقت به آقای پزشکیان می‌دهند آن‌هایی که ادعای ولایت‌پذیری در عمل دارند چه میزان از این موضوع تبعیت کردند و به حزب مخالفشان فرصت می‌دهند؟ گاهی مشاهده شده است افراد احزاب به دولت فرصت نمی‌دهند و انتقاد می‌کنند. باید از حالت شعار و ترس خارج شویم و موضوع وفاق را در عمل دنبال کنیم، تشکل‌های سیاسی باید عقلانیت به خرج دهند و با هم گفتگو و رایزنی کنند و راهکار و برنامه داشته باشند.

وی اظهار کرد: برای مثال با قطعی برق و گاز و وجود ناترازی در فصل زمستان فرهنگسازی برای مصرف بهینه باید به چه صورت اتفاق بیفتد؟ وقتی در خصوص برنامه و اهداف کلان صحبت کنیم وفاق نیز خود به خود اجرایی خواهد شد ولی با دعوای سیاسی بر سر افراد، وفاق اتفاق نخواهد افتاد.

خورگامی بیان کرد: مطلوب است مدیران و کارشناسان برای حل مسائل مردم در کارگروه‌های تخصصی مناظره و میزگرد و جلسات دوره‌ای داشته باشند، در این جلسات بهتر است از کارشناس‌های جریانات دیگر برای توسعه استان و شهر دعوت کنند تا با احصای معضلات راهکار ارائه دهند تا مدیران نسبت به اولویت شهر آگاهی پیدا کنند و برنامه‌ریزی و راهکار ارائه دهند.

دبیر جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: وفاق ملی مصادیقی دارد، موضوعاتی را در گذشته داشتیم برای مثال مراسم تشییع و گرامیداشت حاج قاسم سلیمانی، در این مراسم برای مردم حزب معنا نداشت و همه مردم در شهادت حاج قاسم عزادار شدند. در وفاق می‌توان موضوعات و اشتراکی زیادی را مشاهده کرد برای مثال در عزاداری امام حسین(ع)،اصلاح‌طلب و اصوالگرا معنا ندارد، شعائر دینی و اعتقاداتی در این حوزه داریم. در مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی نیز اصلاح‌طلب و اصولگرا وجود ندارد و همه در مورد آن وفاق داریم. در اصول، آرمان‌های انقلاب و ایدئولوژی وفاق داریم و اختلاف نظر تنها در سلایق و جزئیات است.

منبع: ایسنا

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *