احتمالا در مورد ChatGPT شنیدهاید. چت بات جدیدی که با استفاده از هوش مصنوعی میتواند هر متنی را بنویسد. اما این چالش بزرگ، مدارس را دچار بحران کرده است. دانشآموزان دیگر تکالیف و مقالات خود را انجام نمیدهند.
نیویورک – ایرنا- استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در پی تشدید جنگ لفظی میان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از ورود به این موضوع خودداری کرد اما گفت که سازمان ملل خواستار مذاکره برای پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه است.
تهران- ایرنا- اداره ملی ایمنی حمل و نقل آمریکا (NTSB) در بیانیهای اعلام کرد که در اثر برخورد دو هواپیمای کوچک در ایالت آریزونا حداقل دو نفر جان خود را از دست دادند.
لندن- ایرنا- نخستوزیر انگلیس در واکنش به اظهارات بحثبرانگیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره وضعیت سیاسی اوکراین، ولودیمیر زلنسکی را رئیسجمهور قانونی این کشور خواند و گفت که تعویق انتخابات در زمان جنگ امری طبیعی است