بانکهای آینده به پلتفرم تبدیل میشوند
معاون مدرسه مونیخ آلمان گفت: بانکهای آینده به یک پلت فرم تبدیل خواهند شد و از بلاک چین میتوان به عنوان تسمه نقاله ای برای کارآمدی این پلت فرم استفاده کرد.
به گزارش سیگنال به نقل از ایبِنا، کارستن بارج معاون مدرسه اقتصاد مونیخ در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت گفت: امروز به این سوال پرداخته می شود که چگونه بلاک چین می تواند در بانکداری آینده انقلاب ایجاد کند.
وی گفت: گام بعدی بانکداری یک انقلاب نخواهد بود؛ بلکه یک تحول خواهد بود. تمام فناوری هایی که در حال وارد شدن به بانکداری است برخی از موارد خیلی فراتر از ارائه خدمات است و بانک ها می توانند یک پلت فرم شوند.
بارج گفت: بعد از دیجتال شدن بانک ها، فین تک ها وارد شدند و قطعات کوچکی از زنجیره ارزش را بکار گرفتند و از هوش مصنوعی بهره بردند و تحولی را ایجاد کرند که باعث از هم پاشیدگی زنجیره بانک ها شد.
معاون مدرسه اقتصاد مونیخ گفت: بانک آینده، بانکی است که به لحاظ فناوری بسیار پیشرفته است و با توجه به فناوری دفتر توزیع شده بر پایه بلاک چین دیگری نیازی به وام دهنده و وام گیرنده در کنار یکدیگر نخواهد بود.
وی در ادامه به این نکته اشاره کرده که در آینده، بانک ها دیگر نیازی به داشتن مجوز ندارند و هر یک از فین تک ها به صورت تخصصی بر روی یک حوزه تمرکز خواهند بود. مشتریان در آینده با بانکی روبرو می شوند که پلت فرمی است که خدمات آن بانک توسط شرکای آن مانند فین تک ها باشند، انجام خواهد گرفت. شرکت های بزرگ در حال سرمایه گذاری بر روی بلاک چین هستند.
کارستن بارج افزود: با بلاک چین می توان بسیاری از مشکلات ردیابی و امنیتی را در نظام بانکداری حل کرد؛ ضمن اینکه هزینه های بانکداری را کاهش داد. بلاک چین می تواند مانند تسمه نقاله ای عمل کند که پلت فرم بانکداری را کارآمد می کند. ایجاد یک بلاک چین رسمی می تواند تمام امور مالی را بهینه سازی کند و مشتریان با حضور در کنار شما احساس امنیت خواهند داشت و در این فناوری هرگز نمی شود دستکاری کرد.