کاهش ارزش معاملات در ماه دسامبر

کاهش ارزش معاملات در ماه دسامبر

صرافی‌های کریپتو با حجم معاملاتی نزدیک به دسامبر 2020 به کار خود پایان دادند. بر اساس گزارش سایت The Block ، حجم معاملات صرافی‌های کریپتو در پایان 2022 در پایین‌ترین مقدار 2 سال اخیر قرار داشت.

میانگین متحرک هفت روزه حجم معاملات صرافی‌های کریپتو به 352 میلیون دلار رسیده است که کاهش 47.6 درصدی نسبت به نوامبر امسال را نشان می‌دهد. حجم معاملات از دسامبر 2022 به این مقدار کاهش نیافته بود. در آن زمان بیت کوین در برای اولین بار از مرز 20 هزار دلار عبور کرد.

کریپتوکارنسی‌ها در سال 2022 به طور قابل ملاحظه‌ای سقوط کردند. به طور مثال بیت کوین در ابتدای سال در محدوده 47 هزار دلار معامله می‌شد اما در حال حاضر در کانال 16 هزار دلار قرار دارد. سقوط صرافی FTX و ورشکستی آن نیز زمینه ساز کاهش 50 درصدی حجم معاملات کریتو در صرافی‌ها شد. در حال حاضر توکن صرافی FTX یا همان FTT ، پس از سقوط این صرافی نزدیک به 96 درصد سقوط کرده است و در قیمت 86/0 دلار  معامله می‌شود.

مطمئنا در طول تعطیلات سال نو میلادی حجم معاملات به خصوص برای NFT ها کاهش خواهد یافت. در دو سال گذشته هنگام کریسمس حجم معاملات NFT ها کاهش یافته است.

منبع: Theblock

برچسب‌ها