صرافی بیت‌گت قصد دارد یک صندوق ۱۰۰ میلیون دلاری وب ۳.۰ برای آسیا راه‌اندازی کند

صرافی بیت‌گت قصد دارد یک صندوق ۱۰۰ میلیون دلاری وب ۳.۰ برای آسیا راه‌اندازی کند

با توجه به اینکه کشورهای آسیایی چهارچوب مشخصی را برای توسعه وب ۳.۰ ایجاد کرده‌اند، صرافی ارز دیجیتال بیت‌گت (Bitget) تصمیم دارد یک صندوق ۱۰۰ میلیون دلاری جدید را با هدف سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های وب ۳.۰ در این کشورها راه‌اندازی کند.

کشورهای آسیای شرقی در چند ماه گذشته گام‌های مهمی برای ارتقای صنعت ارزهای دیجیتال برداشته‌اند. برای مثال، هنگ‌کنگ ظاهراً مقررات سختگیرانه خود در این بخش خود را کاهش داده و ژاپن نیز در هفته گذشته وایت پیپری را برای توسعه وب ۳.۰ تأیید کرده است.

گریسی چن  (Gracy Chen)، مدیر ارشد بیت‌گت، در این زمینه گفته است:

  • با وجود رکود و روند نزولی که بازار ارزهای دیجیتال به آن دچار شده، بیت‌گت همیشه از پروژه‌های نوآورده و امیدوارکننده برای توسعه بخش وب ۳.۰ و ایجاد محصولات و خدمات مفید مبتنی بر فناوری بلاک چین حمایت می‌کند. راه‌اندازی صندوق وب ۳.۰ بیت‌گت ادامه تلاش‌های مستمر ما برای افزایش پذیرش ارزهای دیجیتال و بخش وب ۳.۰ محسوب می‌شود.

سخنگوی بیت‌گت نیز اعلام کرده است که کل سرمایه موردنیاز صندوق مذکور توسط خود این صرافی تأمین می‌شود. او تأکید کرده است:

  • صرافی بیت‌گت به‌لطف توسعه پایدار و رشد سریع کسب‌وکار خود، بدهی ندارد و در زمینه جریان نقدی نیز به مشکلی نخورده است.

گفتنی است که این صرافی در هفته‌های اخیر هم ۳۰ میلیون دلار در کیف پول میان‌زنجیره‌ای و غیرمتمرکز بیت‌کیپ (BitKeep) سرمایه‌گذاری کرده بود.

منبع: Coindesk

برچسب‌ها