بیمه رایگان بدون نیاز به ثبت نام و مراجعه حضوری

بیمه رایگان بدون نیاز به ثبت نام و مراجعه حضوری

نمایندگان مجلس بندی را به تبصره 14 لایحه بودجه سال آینده اضافه کردند که طی آن بیشتر از 10 میلیون از کسانی که بیمه ندارند تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت. این افراد بدون مراجعه حضوری و بدون ثبت نام تحت پوشش بیمه درمانی قرار می‌گیرند.

قرار شد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با استفاده از اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان، ظرف مدت دو هفته بعد از ابلاغ قانون بودجه، کدملی افراد فاقد بیمه پایه از سه دهک پایین درآمدی را در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار بدهد

سازمان بیمه سلامت هم موظف است ظرف مدت یک هفته، این اشخاص را بدون نیاز به ثبت‌نام و حضور آن‌ها، تحت پوشش بیمه رایگان قرار بدهد. این سازمان مکلف است سایر افراد متقاضی را هم درصورت تأیید بر اساس آزمون وسع (با استفاده از پایگاه رفاه ایرانیان)، تحت پوشش بیمه رایگان قرار دهد.

عضو کمیسیون بهداشت، دکتر عبدالحسین روح‌الامینی می‌گوید: طی سال‌های مختلف اعداد مختلفی توسط دولت در این خصوص اعلام شده و از 7، 8 و 10 میلیون تا 15 میلیون نفر هم درباره افراد فاقد بیمه درمانی داشته‌ایم. حالا با مصوبه مجلس، الزامی را تعیین کردیم که یک‌بار برای همیشه این موضوع تعیین‌تکلیف شود و با استفاده از سامانه‌های آماری مختلف از جمله ثبت احوال و پایگاه رفاه ایرانیان، آمار دقیق این هموطنان مشخص شود.

پوشش بیمه فاقدان بیمه درمانی در سه دهک پایین درآمدی کاملا رایگان خواهد بود و دیگر افراد نیز درصورت تاییدنشدن در آزمون وسع، باید بخشی از سهم خود برای بیمه شدن را پرداخت کنند.

روح‌الامینی ادامه می‌دهد: با توجه به الکترونیکی شدن ارائه بسیاری از خدمات در کشور، این کار باید در حوزه پوشش بیمه درمانی هم محقق شود که حالا طبق مصوبه مجلس، همه مردم، به خصوص افراد کم‌برخوردار و ساکنان حاشیه شهرها، صرفا بر اساس کدملی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

برای مشاهده آخرین اخبار بیمه می‌توانید اپلیکیشن سیگنال را نصب نموده و وارد کاشی بیمه شوید.

برچسب‌ها