باگ پروتکل آوی باعث شده است که کاربران آن نتوانند به ۱۱۰ میلیون دلار سرمایه خود دسترسی داشته باشند

باگ پروتکل آوی  باعث شده است که کاربران آن نتوانند به ۱۱۰ میلیون دلار سرمایه خود دسترسی داشته باشند

باگ پروتکل وام‌دهی آوی در شبکه پالیگان، باعث شده است که کاربران آن نتوانند به ۱۱۰ میلیون از دارایی‌های خود دسترسی داشته باشند. شرکت بلاک‌سک (BlockSec) در تاریخ ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت) اعلام کرده که این مشکل به دلیل قرارداد «ReserveInterestRateStrategy» مستقر در پالیگان به وجود آمده است.

به‌روزرسانی آوی

هدف از به‌روزرسانی این قرارداد بهینه‌سازی آن بود؛ اما به‌دلیل ناسازگاری آن با شبکه، کاربران آوی نمی توانند به دارایی‌‌های خود در این پروتکل دسترسی داشته باشند. به‌خاطر این مشکل، کاربران آوی نمی‌توانند دارایی‌های موردنظر خود را قرض بگیرند، برداشت کنند، وام خود را بازپرداخت کنند یا توکن‌هایشان را در پروتکل مذکور عرضه کنند.

توسعه‌دهندگان آوی این مسئله را تأیید و اعلام کرده‌اند که مشکل مذکور فقط به شبکه پالیگان مربوط می‌شود و ربطی به شبکه‌های اتریوم  و آوالانچ ندارد. آن‌ها علاوه بر این، به کاربران خود اطمینان داده‌اند که مشکلی برای سرمایه آن‌ها به وجود نیامده است.

با این وجود، تا وقتی که مشکل موجود برطرف نشود، کاربران نمی‌توانند به‌طور کامل به دارایی‌های خود دسترسی داشته باشند. البته حل این مشکل تنها از طریق حاکمیت آن میسر می‌شود و پیشنهاد مربوط به آن هم ارائه شده است.

طبق پیشنهاد مذکور، حل مشکل آوی احتمالاً ۷ روز طول می‌کشد. این مسئله هم نشان می‌دهد که دیفای تا چه حد می‌تواند پیچیده باشد و زنجیره‌های مختلف سازگار با ماشین مجازی اتریوم ویژگی‌های خاص خودشان را دارند.

روند قیمت آوی

گفتنی است که توکن آوی با مشکلی مواجه نشده و در ۲۴ ساعت گذشته، تنها با کاهشی ۰.۶ درصدی به محدوده ۶۴.۵ دلار رسیده است. داده‌های وب‌سایت دیفای‌لاما (Defillama) هم نشان می‌دهد که ارزش کل سرمایه قفل‌شده در این پروتکل به ۵.۱۸ میلیارد دلار می‌رسد.

منبع: Beincrypto

برچسب‌ها