بالاخره رای صرافی کریپتولند مشخص شد

بالاخره رای صرافی کریپتولند مشخص شد

رئیس کل دادگستری تهران بالاخره خبر از صدور حکم پرونده صرافی کریپتولند با بیش از 51 هزار شاکی خصوصی داد.

به گزارش سیگنال نیوز، متهم اصلی این پرونده در سال 1392 شرکت «یکتا اکسیر سبز» را ثبت کرد و سپس در سال 1397 فعالیت در حوزه رمزارز را بدون مجوز بانک مرکزی شروع کرد. فعالیت کریپتولند تا سال 99 نیز ادامه داشت و در این تاریخ متهم سعی کرد با تغییر اساسنامه فعالیت‌های رمزارزی خود را پوشش دهد.

رئیس کل دادگستری تهران در ادامه گفت:

 متهم ردیف اصلی پرونده که مدیرعامل صرافی رمزارزی کریپتولند و مدیر و گرداننده برخی از کانال‌های تلگرامی و سایر بسترهای حوزه فضای مجازی نیز بوده، با سوءاستفاده از شناخت محدود آحاد مردم از حوزه رمزارزها در کشور و حتی سطحی بودن آشنایی برخی از نهادهای اجرایی با این موضوع و جذابیت آن برای انجام معاملات غیرقانونی، مبادرت به ایجاد توکن BRG (منظور همان پروژه رمزارزی بریج است) کرد.

این توکن بدون پشتوانه بوده و هیچگونه مجوزی از بانک مرکزی دریافت نشده بود. پس از مدتی حجم کثیری از توکن جعلی BRG توسط سرمایه‌گذاران خریداری شد و متهم نیز به واسطه این اقدامات، مبالغی هنگفت را از مردم به وسیله صرافی رمزارز و فروش توکن تحصیل کرد.

القاصی در ادامه خبر از انجام اقدامات زیر برای این پرونده داد:

  • «تسویه مطالبات» 24 هزار و 802 نفر از شاکیان
  • شناسایی کیف پول الکترونیکی متهم اصلی پرونده و اقدام جهت صیانت اموال مالباختگان
  • بازگرداندن یک و نیم میلیون دلار پول برداشت شده از جانب یکی از متهمین که به خارج از کشور متواری شده بود.
  • محکومیت 2 متهم اصلی پرونده به 15 و 8 سال حبس و همچنین رد مال و جزای نقدی در حق 51 هزار شاکی خصوصی پرونده به شکل‌های ریالی و ارزی
  • حکم حبس 5 متهم دیگر پرونده از یک تا 5 سال
  • انحلال شرکت «یکتا اکسیر سبز»

برچسب‌ها