وعده مسئولین در مورد تامین بدون مشکل مواد شوینده
پس از گزارش تسنیم در مورد عدم تخصیص ارز به تولید کنندگان مواد شوینده، حال علیرضا کیانی، نایب رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی، از اقدامات جدید برای حل مشکلات ثبت سفارش و تخصیص ارز در حوزه تولید مواد شوینده و محصولات بهداشتی خبر داد.
برگزاری جلسه با مسئولین وزارت صمت
در جلسهای که با حضور مسئولین ارزی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، چالشهای موجود در ثبت سفارش و تأمین ارز برای تولیدکنندگان این صنعت بررسی گردید. در این نشست، راهکارهای لازم برای حل این مشکلات ارائه شد و مقرر گردید که در کوتاهترین زمان ممکن، موانع برطرف شوند.
رفع موانع تأمین و تولید مواد شوینده
کیانی اعلام کرد که با اجرای این تصمیمات، دیگر مانند سالهای گذشته شاهد کمبود مواد شوینده و محصولات بهداشتی در بازار نخواهیم بود. همچنین، تأکید کرد که طی ۷۲ ساعت آینده، نتیجه نهایی این اقدامات مشخص خواهد شد و قولهای دادهشده از سوی مسئولین اجرایی خواهند شد.
تأمین پایدار بازار مواد شوینده و بهداشتی
وی اطمینان داد که با این روند، مشکلات تولید و عرضه محصولات شوینده و بهداشتی بهطور کامل برطرف خواهد شد و هیچ نگرانی در خصوص کمبود این محصولات در بازار کشور وجود نخواهد داشت.
با اقدامات صورتگرفته و همکاری مسئولین وزارت صمت، تأمین مواد شوینده و بهداشتی در سال جاری بدون مشکل خواهد بود. مصرفکنندگان میتوانند بدون نگرانی از کمبود این محصولات، خرید خود را انجام دهند.