چین در برابر ترامپ به زانو درآمد

چین در برابر ترامپ به زانو درآمد


سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که مدیریت و کنترل الگوریتم‌های شبکه اجتماعی تیک‌تاک از این پس در اختیار شرکت‌های آمریکایی قرار خواهد گرفت. به گفته وی، شرکت فناوری «اوراکل» مسئولیت داده‌ها و امنیت این پلتفرم را بر عهده می‌گیرد و شش نفر از هفت عضو هیئت‌مدیره جدید نیز آمریکایی خواهند بود.

این تصمیم بخشی از سیاست‌های واشنگتن برای افزایش نظارت و شفافیت در فعالیت‌های تیک‌تاک عنوان شده است. با این حال، وزارت بازرگانی چین پیش‌تر ابراز امیدواری کرده بود که ایالات متحده به تعهدات خود در ایجاد فضایی عادلانه و غیرتبعیض‌آمیز برای شرکت‌های چینی پایبند بماند.

اختلاف اصلی میان دو کشور بر سر آینده الگوریتم تیک‌تاک بوده است؛ الگوریتمی که محتوای نمایش‌داده‌شده به کاربران را تعیین می‌کند. مقامات آمریکایی بارها هشدار داده‌اند که این الگوریتم می‌تواند توسط چین به شیوه‌هایی نامحسوس دستکاری شود.

این اولین عقب نشینی بزرگ چین در برابر خواسته‌های ترامپ است.

برای اطلاع از آخرین اخبار اقتصادی کلیک کنید
برچسب‌ها