چرا نهنگ‌ها به سراغ این ارز دیجیتال آمده‌اند؟

چرا نهنگ‌ها به سراغ این ارز دیجیتال آمده‌اند؟

داده‌های وب‌سایت لوک‌ آن چین (Lookonchain) نشان می‌دهد که شرکت امبر گروپ (Amber Group) میلیون‌ها دلار از توکن آبیتروم را به صرافی‌های اوکی‌ایکس (OKX) و بایننس فرستاده است تا احتمالاً آن‌ها را به فروش برساند. این شرکت اعلام کرده است:

  • دو آدرس مرتبط با امبر گروپ ۱۱.۲ میلیون توکن آربیتروم (به ارزش ۱۵.۸ میلیون دلار) را جابه‌جا کرده‌اند. ۷.۳ میلیون توکن (۱۰.۳ میلیون دلار) و ۴.۴۷ میلیون توکن (۶.۳ میلیون دلار) به‌ترتیب به‌صرافی‌های اوکی‌ایکس و بایننس فرستاده شده‌ است.

با وجود اینکه به نظر می‌رسد امبر گروپ قصد دارد توکن‌های آربیتروم خود را کاهش دهد، نهنگ‌های دیگر در حال انباشت این ارز دیجیتال بوده‌اند. طبق داده‌های وب‌سایت مذکور، یک نهنگ در دو روز گذشته ۴,۰۴۸,۹۴۷ توکن آربیتروم به ارزش ۵.۷ میلیون دلار را از اوکی‌ایکس و بایننس خریداری کرده است.

یک نهنگ دیگر هم ۴,۰۹۹,۵۱۷ توکن آربیتروم به ارزش ۵.۷۸ میلیون دلار را در همین مدت زمان انباشت کرده است. نهنگ سوم نیز ۱,۰۰۳,۷۹۸8 توکن از این ارز دیجیتال را به ارزش ۱.۴۱ میلیون دلار از بایننس خریده است. گفتنی است که قیمت آربیتروم هم‌اکنون در محدوده ۱.۳۴ دلار قرار دارد.

وب‌سایت لوک‌ آن چین تأکید کرده که نهنگ‌های اتریوم هم در چند روز گذشته فعال شده‌اند. این وب‌سایت گفته است:

  • یکی از نهنگ‌های اتریوم ۵۳,۰۲۴ توکن خود را (به ارزش ۹۵.۵ میلیون دلار) از طریق ابیس فایننس (Abyss Finance) استیک کرده است. با ردیابی داده‌های درون‌زنجیره‌ای متوجه شدیم که  این نهنگ توکن‌های خود را در سال‌های  ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ از صرافی‌هایی مثل پولونیکس (Poloniex)، جمینای (Gemini) و بیترکس (Bittrex) با قیمت میانگین ۳۶۸ دلار خریده است.

منبع: Dailyhodl

برچسب‌ها