پروتکل آیگن لیر هک پلتفرم خود را رد کرد

پروتکل آیگن لیر هک پلتفرم خود را رد کرد

پلتفرم آیگن لیر به اعضای جامعه خود اطمینان داد که زیرساخت‌های پروتکل آن بعد از از دست رفتن حدود ۶ میلیون دلار توکن‌ EIGEN امن مانده است. شایان ذکر است که یک سرمایه‌گذار تحت تاثیر این هک قرار گرفته و توکن‌های مذکور را از دست داده است.

به عبارت دقیق‌تر هکرها توانستند 1673645 توکن EIGEN را با نفوذ به ایمیل یک سرمایه‌گذار و سرویس نگهبانی پلتفرم آیگن لیر به سرقت ببرند. تیم EIGEN اعلام کرد که مهاجم ارتباط آن‌ها را رهگیری کرده و باعث شده است که سرمایه‌گذار ناخودآگاه توکن‌ها را به آدرس مهاجم منتقل کند.

توکن های دزدیده‌شده به سرعت در یک صرافی غیرمتمرکز نقد شدند و مهاجم درآمد حاصل را به استیبل کوین تبدیل کرد. سپس این استیبل کوین‌ها به صرافی‌های متمرکز منتقل شدند. در واکنش به این اتفاق، تیم توسعه‌دهنده آیگن لیر با چند صرافی همکاری کرد و با موفقیت بخشی از وجوه دزدیده‌شده را مسدود نمود.

آیگن لیر در بیانیه خود تاکید کرد که هک مذکور فقط به خاطر ارتباطات ایمیلی آن با یکی از سرمایه‌گذارش رخ داده و هیچ ضعفی در پروتکل یا قراردادهای هوشمند آن وجود ندارد. این تیم در توضیحات اولیه خود از این حادثه اعلام کرد:

  • این حادثه به هیچ عنوان روی عملکرد پلتفرم آیگن لیر تاثیر نگذاشته است. پروتکل ما همچنان امن است و هولدرهای توکن‌های آیگن لیر در معرض هیچ خطری قرار ندارند.

این حمله تیم توسعه‌دهنده آیگن لیر را بر آن داشت تا پروتکل‌های امنیتی خود مخصوصاً نحوه ارتباط با سرمایه‌گذارانشان را تقویت کنند. با این حال آن‌ها بارها تاکید کردند که اکوسیستم آیگن لیر تحت تاثیر این اتفاق قرار نگرفته‌ است. آن‌ها در بیانیه خود خاطرنشان کردند:

  • ما به بررسی‌های خود ادامه می‌دهیم و به محض اینکه اطلاعات بیشتری بدست آوریم، به‌روز‌رسانی‌های بیشتری را به اشتراک خواهیم گذاشت.

منبع: Cryptoslate

اخبار و تحلیل‌های لحظه‌ای بازار ارزهای دیجیتال را می‌توانید از کانال سیگنال دنبال کنید: