هک صرافیBybit؛ بیشتر از ۱.۴ میلیارد دلار اتریوم به سرقت رفت!

هک صرافیBybit؛ بیشتر از ۱.۴ میلیارد دلار اتریوم به سرقت رفت!

صرافی ارز دیجیتال Bybit روز قبل مورد حمله سایبری قرار گرفت و بیش از 1.4 میلیارد دلار از دارایی‌های آن، شامل اتریوم استیک‌شده و دیگر توکن‌های ERC-20  به سرقت رفت. این خبر را ZachXBT، تحلیل‌گر امنیتی بلاک چین، منتشر کرد که بلافاصله پس از وقوع حمله متوجه این رخداد شد.

پس از این حمله، این تحلیل‌گر به کاربران هشدار داد که آدرس‌های مرتبط با این هک را در لیست سیاه قرار دهند. بن ژو، یکی از بنیان‌گذاران و مدیرعامل Bybit، این حادثه را تأیید کرد و اطلاعاتی درباره نقص امنیتی ارائه داد.

توکن‌های اتریوم استیک‌شده پس از حمله به Bybit  به ETH تبدیل شده‌اند.

بن ژو تأیید کرد که تقریباً یک ساعت پیش از حمله، یک انتقال از کیف پول چند امضایی صرافی مذکور به یک کیف پول گرم انجام شده بود.

او توضیح داد که این تراکنش به گونه‌ای دستکاری شده بود که عادی به نظر برسد، اما در واقع حاوی کد مخربی بود که منطق قرارداد هوشمند کیف پول را تغییر داده و باعث خروج غیرمجاز وجوه آن شد.

ژو برای اطمینان خاطر کاربران گفت:

  • تمام کیف پول‌های سرد دیگر در امنیت کامل هستند. برداشت‌ها طبق روال عادی انجام می‌شوند. من در صورت دریافت اطلاعات جدید، شما را در جریان خواهم گذاشت. همچنین از هر تیمی که بتواند در ردیابی وجوه سرقت‌شده کمک کند، قدردانی خواهیم کرد.

این حمله در حالی رخ داده که در سال‌های 2024 و اوایل 2025، چندین صرافی ارز دیجیتال قربانی هک‌های بزرگ و نقص‌های امنیتی شده‌اند و سرمایه‌های هنگفتی از آن‌ها به سرقت رفته است. مدیرعامل Bybit  در پستی جداگانه تأکید کرد:

  • حتی اگر این وجوه برگردانده نشوند، Bybit  همچنان توان مالی کافی دارد. تمام دارایی‌های مشتریان به‌صورت ۱ به ۱ پشتیبانی شده‌اند و ما می‌توانیم این خسارت را جبران کنیم.

منبع:  cointelegraph

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال کلیک کنید