مدیرعامل بایننس به ۴ ماه زندان محکوم شد

مدیرعامل بایننس به ۴ ماه زندان محکوم شد

دادگاه چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao)، مدیرعامل سابق صرافی بایننس، در ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) برگزار شد و او را به ۴ ماه زندان محکوم کرد. ژائو بعد از حضور در این دادگاه اعلام کرد:

  • من شکست خوردم. من واقعا به خاطر شکستم ناراحت و متاسف هستم.

وکلای وزارت دادگستری آمریکا تلاش کردند ژائو را به ۳ سال زندان محکوم کنند اما قاضی پرونده اعلام کرد که حکم ژائو حداقل باید نصف این مقدار باشد. البته وکلای او تلاش کردند که حبس را از حکمش حذف کنند ولی موفق نشدند.

علاوه بر این ژائو باید شخصاً ۵۰ میلیون دلار جریمه به دولت آمریکا پرداخت کند. ارزش ثروت او در حال حاضر به ۴۳ میلیارد دلار می‌رسد و به همین خاطر، تحلیلگران باور دارند مشکلی برای او به وجود نمی‌آید. در هر صورت ژائو در حال حاضر ثروتمندترین زندانی سیستم آمریکا محسوب می‌شود.

شایان ذکر است که ژائو در نوامبر ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲) تمام اتهامات وزارت دادگستری آمریکا را پذیرفت و از موقعیت خود در صرافی بایننس کناره‌گیری کرد. او هنوز سهام این صرافی را در اختیار دارد اما دیگر نمی‌تواند در آن شغل اجرایی داشته باشد.

ژائو در دادگاه اعلام کرد که این حکم را قبول می‌کند و از این به بعد قصد دارد یک پلتفرم آموزشی جدید برای کودکان راه‌اندازی کند. شایان ذکر است که او از نوامبر ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲) در آمریکا و به دور از خانواده خود در امارات متحده عربی است. به نظر می‌رسد که ورود داوطلبانه او به این کشور در کاهش حکم قاضی تاثیر زیادی داشته است.

در هر صورت ژائو تاکید کرد که این اتفاق نشان می‌دهد بایننس دیگر هیچ مشکل قانونی ندارد و این مسئله می‌تواند به رشد بازار ارزهای دیجیتال کمک کند.

اخبار و تحلیل‌های لحظه‌ای بازار ارزهای دیجیتال را می‌توانید از کانال سیگنال دنبال کنید:

منبع: Cryptoslate

برچسب‌ها