شکایت SEC از پلتفرم پکسوس به دلیل لیست کردن BUSD

شکایت SEC از پلتفرم پکسوس به دلیل لیست کردن BUSD

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) قصد دارد از پلتفرم پکسوس (Paxos) به خاطر لیست کردن استیبل کوین دلار بایننس شکایت کند. SEC ادعا کرده است که دلار بایننس نوعی اوراق بهادار ثبت‌نشده محسوب می‌شود و لیست کردن آن خلاف قوانین آمریکا است.

وب‌سایت وال‌استریت ژورنال (WSJ) به نقل از منابع ناشناس ادعا کرده است که SEC در نامه‌ای به پلتفرم پکسوس، این شرکت بلاک چینی را از نیت خود آگاه کرده و «اقدامات اجرایی احتمالی» را برای آن توضیح داده است. در نامه مذکور، SEC ادعا کرده است که قصد دارد به دلیل «نقض قوانین حمایت از سرمایه‌گذاران» از پکسوس شکایت کند.

این شکایت در حالی مطرح شده است که قانون‌گذاران آمریکایی بعد از سقوط صرافی «FTX» تصمیم گرفته‌اند قوانین و مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای شرکت‌های فعال در بخش ارزهای دیجیتال وضع کنند. کراکن (Kraken)، یکی دیگر از صرافی‌های مشهور ارز دیجیتال، نیز بابت خدمات استیکینگ (Staking) خود جریمه قابل‌توجهی پرداخت کرده است.

دلار بایننس که با نماد اختصاری «BUSD» معامله می‌شود، نوعی استیبل کوین است که قیمت آن به دلار آمریکا بستگی دارد. به‌عبارت دیگر، قیمت هر توکن دلار بایننس، یک دلار آمریکا است. طبق توضیحات وال‌استریت ژورنال، صرافی بایننس و پلتفرم پکسوس این استیبل کوین را در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی کرده‌اند.

بایننس در واکنش به این خبر و در بیانیه‌ای اعلام کرده است که به بررسی وضعیت موجود ادامه می‌دهد. این صرافی تأکید کرده است که پکسوس مالک و صادرکننده استیبل کوین دلار بایننس محسوب می‌شود.

کانال ارز دیجیتال سیگنال

منبع : دبلاک

برچسب‌ها