بیت کوین به پایین ترین حد یک هفته ای خود سقوط کرد

بیت کوین به پایین ترین حد یک هفته ای خود سقوط کرد

بیت کوین در روز دوشنبه به زیر 38000 دلار سقوط کرد زیرا بازارهای جهانی در بحبوحه نگرانی ها مبنی بر اینکه حمله روسیه به اوکراین و تحریم های ناشی از آن می تواند تأثیری گسترده تر و طولانی تر از آنچه قبلا تصور می شد داشته باشد، سقوط کرد.

بزرگترین ارز دیجیتال صبح دوشنبه در آسیا با 3.7 درصد کاهش به 37606 دلار رسید که پایین ترین سطح آن در یک هفته گذشته است. اتر با کاهش 4.6 درصدی به 2509.98 دلار رسید که پایین‌ترین رقم از 24 فوریه است. طبق قیمت‌گذاری CoinGecko، سایر توکن‌های برتر نیز تا ساعت 11 صبح در هنگ کنگ کاهش یافتند.

بیت کوین اکنون تمام سودهایی را که در اوایل هفته گذشته به دست آورده بود کنار گذاشته است و دوباره به طور گسترده در راستای سایر دارایی های ریسک دار معامله می شود. ضررهای روز دوشنبه در حالی رخ داد که نفت به دلیل نگرانی از ممنوعیت واردات نفت روسیه توسط ایالات متحده افزایش یافت و فشار رو به افزایش بیشتری بر تورم افزایش یافته وارد کرد.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را دریافت نمایید.