راه اندازی NFT توسط یونیسف با هدف کمک به اتصال مدارس به اینترنت

راه اندازی NFT توسط یونیسف با هدف کمک به اتصال مدارس به اینترنت

صندوق بین‌المللی اورژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) امروز از راه‌اندازی مجموعه‌ای از توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) بر روی اتریوم به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس این آژانس خبر داد.

یونیسف می‌گوید سود بسیاری از پروژه‌های راه‌اندازی نمایشگاه NFT در ژانویه 2022 که توسط هنرمند دیجیتال و دانشمند داده‌ ، نادیه برمر، به نام «Patchwork Kingdom » برگزار شد ، از جمله طرح Giga ، با هدف تأمین مالی دسترسی به اینترنت برای کودکان در سراسر جهان، صرف می‌شود.

ابتکار Giga که در سال 2019 راه اندازی شد، یک پروژه جهانی توسط یونیسف و اتحادیه بین المللی مخابرات سازمان ملل برای اتصال هر مدرسه به اینترنت است تا کودکان بتوانند از اطلاعات و فرصت های مبتنی بر وب بهره مند شوند.

مجموعه Patchwork Kingdom – که با مشارکت آزمایشگاه‌های Snowcrash Marketplace NFT، بنیاد اتریوم، Metagood و دیگران ایجاد شده است ، شامل 1000 NFT می باشد . یونیسف می‌گوید که به منظور انتقال اهمیت پروژه گیگا، هر NFT با استفاده از داده‌های ابتکاری جمع‌آوری‌شده از بیش از 282000 مدرسه در 21 کشور طراحی شده است.

هر اثر هنری نادیا برمر بر اساس داده های نقشه منبع باز ما طراحی شده است . گردآورندگان مجموعه ای را تشکیل خواهند داد که به ما کمک می کند تا هر مدرسه را به اینترنت متصل کنیم.

برمر با الهام از کار مری بلر خالق «دنیا کوچک است» می گوید که او با ایده استفاده از اشکال هندسی ساده مثل مربع، دایره و مثلث برای ساخت مجموعه ها و شهرها شروع کرد. او گفت:

“در تصاویر نهایی، هر مدرسه به یک مربع کوچک تبدیل شده است که با مدارس دیگر در هم تنیده شده و مجموعه هایی را تشکیل می دهد که بین مدارس متصل و قطع شده به اینترنت تقسیم می شود.”

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را دریافت نمایید.