بنر مقالات اصلی اسنپ پی

عرضه اولیه پیزد (مجتمع صنایع لاستیک یزد) درج نماد شد

عرضه اولیه پیزد (مجتمع صنایع لاستیک یزد) درج نماد شد
خلاصه اخبار

شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد (سهامی عام) پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از تاریخ 1398/09/26 به عنوان دویست و ششمین نماد معاملاتی در فهرست نماد های فرابورس ایران درج گردید.

طبق اطلاعیه منتشره در تاریخ 26 آبان ماه 1398 در سایت فرابورس، شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد (سهامی عام) پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از تاریخ 1398/09/26 به عنوان دویست و ششمین نماد معاملاتی (یکصد و بیست و سومین شرکت در بازار دوم) در فهرست نماد های فرابورس ایران درج گردید و آماده عرضه در بازار سرمایه گردید.

شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد با آخرین سرمایه ثبت شده 510000 میلیون ریالی در حوزه تولید انواع تایر رادیال و بایاس فعالیت می کند.

کل سهام این شرکت 510 میلیون سهم می باشد که از این تعداد 62 درصد در اختیار شرکت آرتاویل تایر (سهامی عام)، 36 درصد تحت مالکیت شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) و 2 درصد در اختیار دیگر سهام داران می باشد.

عرضه اولیه پیزد (مجتمع صنایع لاستیک یزد) درج نماد شد
برای اطلاع از عرضه اولیه های جدید، آخرین نسخه اپلیکیشن سیگنال را دانلود و با مراجعه به بخش عرضه اولیه در قسمت سهام نوتیفیکیشن مربوط به آن را فعال کنید.
برچسب‌ها
نصب اپ
نظرات کاربران
  • محمد مهدی عزیزان گفت:

    سلام خداقوت
    ظاهرا نماد متوقف شده یا هنوز عرضه نشده؟

    • کارشناس تیم سیگنال گفت:

      سلام و عرض ادب. نماد پیزد تازه درج نماد شده و هنوز عرضه نشده.

  • مهدی اروجلو گفت:

    ببخشید من چطوری می تونم از طریق این برنامه سهام عرض اولیه بگیرم ایا میشه هم بخرم و هم بفروشم

    • کارشناس تیم سیگنال گفت:

      سلام، در حال حاضر فقط میتونید با فعال کردن نوتیفیکیشن از طریق اپ سیگنال از عرضه اولیه ها و تاریخ اون‌ها مطلع بشید و امکان خرید و فروش سهام در برنامه وجود نداره.

  • فریدون عزیزی گفت:

    ممنون لااقل منبعی باشه که اطلاع رسانی کنه به دور ازاین سفته بازها کمی دل گرمی میاره، دراین آشفته بازار

  • ناشناس گفت:

    من نوتیفکشن رو فعال کردم ولی اعلام نمیکنه برنامم به روزه

    • کارشناس تیم سیگنال گفت:

      سلام و عرض ادب. در تازیخ عرضه اولیه نوتیفیکیشن براتون میاد و مشکلی نداره. جدیدا عرضه اولیه ای نبوده که بخواد نوتیفیکیشن بیاد.

  • امیر کوهی گفت:

    سلام ، یه سوال دارم ، شما نمیدونید سود سالیانه سهام رتکو را چطور باید دریافت کنم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

    • کارشناس تیم سیگنال گفت:

      سلام. برای اینجور موارد بهتره با امور سهام شرکت مربوط تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن.سپاس از همراهی شما. موفق و پرسود باشید.

  • محمد شرافت گفت:

    سلام. ممنون از برنامه عالیتون