خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت | ثبت‌نام حتما تا پایان سال انجام می‌شود

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت | ثبت‌نام حتما تا پایان سال انجام می‌شود

رئیس فراکسیون نظارت بر نظام تعاون و سهام عدالت مجلس اعلام کرد که ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت حتماً تا پایان سال ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

جدیدترین اخبار اقتصادی را در سیگنال ببینید!

محمد نصیری، رئیس فراکسیون نظارت بر نظام تعاون و سهام عدالت مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از نقص‌های اساسی در اجرای سهام عدالت، عدم پیش‌بینی سازوکاری است که به اقشار متوسط و آسیب‌پذیر جامعه اجازه دهد شامل این سهام شوند.

وی با تاکید بر اینکه همه اقشار متوسط و آسیب‌پذیر باید از این سهام استفاده کنند، افزود: تلاش ما در فراکسیون بر این است که دولت را ملزم کنیم تا جاماندگان از این فرصت و امتیاز قانونی برخوردار شوند.

نصیری با بیان اینکه جلسات این فراکسیون بسیار منظم و هفتگی برگزار می‌شد تا جاماندگان بتوانند از این سهام بهره‌مند شوند، گفت: متاسفانه با مواجهه با جنگ تحمیلی، جلسات تعطیل شد، اما این نوید را می‌دهیم که همه کسانی که شامل قانون هستند، حتماً امسال ثبت‌نام کنند. هنوز مجلس بازگشایی نشده، اما پیگیر امور هستیم.رئیس فراکسیون نظارت بر نظام تعاون و سهام عدالت مجلس گفت: ۱۹ میلیون نفر جامانده سهام عدالت داریم که هر کسی طبق سامانه‌ای که اتاق تعاون و فراکسیون اجرا خواهند کرد، از آن بهره‌مند می‌شوند.