بازگشت رونق به بورس با عرضه اولیه گوهر فام؛ امیدی برای سرمایه‌گذاران؟

بازگشت رونق به بورس با عرضه اولیه گوهر فام؛ امیدی برای سرمایه‌گذاران؟

اولین عرضه اولیه در سال 1403

150 میلیون سهم شرکت گوهر فام با نماد معاملاتی “شفام” در دو مرحله راهی بازار دوم فرابورس خواهد شد. این عرضه اولیه 15 درصدی از سهام شرکت را شامل می‌شود و در دو مرحله 5 و 10 درصدی انجام خواهد گرفت.

شاخص کل و هم‌وزن در بورس تهران روزگار خوشی ندارند

در آخرین روز معاملاتی هفته اول اردیبهشت، شاهد افت تراز شاخص کل و هم‌وزن بودیم. گویی رکود معاملاتی، میهمان ناخوانده هر روز بورس تهران شده است. ارزش معاملات خرد نیز در کانال 3 همتی جا خوش کرده و خروج جریان پول حقیقی از بازار سهام همچنان ادامه دارد.

اما این عرضه اولیه چه ویژگی‌هایی دارد؟

این شرکت در سال 1368 تاسیس شده و در زمینه تولید و پخش انواع رنگ‌ها، پوشش‌ها، کفپوش‌ها، محصولات پلاستیکی، مواد پاک کننده و بهداشتی، رزین‌های صنعتی و ماشین‌آلات فعال است. سابقه و تنوع فعالیت‌های گوهر فام، آن را به گزینه‌ای جذاب برای سرمایه‌گذاران تبدیل می‌کند.

مشاور عرضه این شرکت کارگزاری اقتصاد بیدار است و تامین سرمایه دماوند نیز متعهد به خرید بخش قابل توجهی از سهام شده است.

با وجود این خبر امیدوارکننده، اما همچنان باید منتظر ماند و دید که آیا عرضه اولیه گوهر فام می‌تواند رونق از دست رفته را به بازار سرمایه بازگرداند یا خیر؟

برای اطلاع از تازه‌ترین اخبار اقتصادی ایران و جهان می‌توانید به لینک روبرو مراجعه کنید