خبر مهم دولت: کالابرگ الکترونیک هرماه پرداخت خواهد شد

خبر مهم دولت: کالابرگ الکترونیک هرماه پرداخت خواهد شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که از امروز، پرداخت یارانه نقدی (کالابرگ الکترونیک) به‌صورت منظم و ماهیانه تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

پورمحمدی توضیح داد: دولت تصمیم گرفته است پرداخت یارانه‌ها را که پیش‌تر در بازه‌های نامنظم انجام می‌شد، از این پس به‌صورت مستمر و ماه‌به‌ماه انجام دهد. او افزود که نحوه اجرای این سیاست برای سال آینده نیز در لایحه بودجه ۱۴۰۵ پیش‌بینی خواهد شد و احتمال دارد در شیوه پرداخت نسبت به دوره‌های گذشته تغییراتی اعمال شود.

براساس اعلام وی، مبالغ یارانه در این ماه مشابه ماه گذشته خواهد بود؛ به این ترتیب، خانوارهای دهک‌های یک تا سه برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند (خانوار چهار نفره معادل دو میلیون تومان) و دهک‌های چهار تا هفت نیز برای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

اخبار اقتصادی را در سیگنال دنیال کنید!

برچسب‌ها
حلال فاند مقالات

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *