مهم برای #وبصادر #وسپهر
نیشکر در راه بازار
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
“تا ساعت 09:34:
تا این لحظه ارزش معاملات خرد 2476 میلیارد تومان می باشد. همچنین
در نماد #اهرم 74 میلیون برگه به ارزش 181 میلیارد تومان معامله شده است و این در حالی است که قیمت آخرین معامله این نماد مثبت 0.8 درصد است.
در نماد #وبملت 414 میلیون برگه به ارزش 124 میلیارد تومان معامله شده است و این در حالی است که قیمت آخرین معامله این نماد مثبت 0.3 درصد است.
در نماد #موج 66 میلیون برگه به ارزش 123 میلیارد تومان معامله شده است و این در حالی است که قیمت آخرین معامله این نماد مثبت 0.7 درصد است.
در نماد #وسپهر 243 میلیون برگه به ارزش 116 میلیارد تومان معامله شده است و این در حالی است که قیمت آخرین معامله این نماد مثبت 0.9 درصد است.
در نماد #پالایش 7 میلیون برگه به ارزش 104 میلیارد تومان معامله شده است و این در حالی است که قیمت آخرین معامله این نماد مثبت 0.2 درصد است.
کانال تحلیلی پارسیس
منبع: کانال تلگرامی پارسیس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، جواد وکیلی در نشستی خبری با اشاره به اقدامات مهم از سال 1401، اعلام کرد: اصلیترین اصلاح ساختار مالی و ترازنامه ای آن بود و با تحقق افزایش سرمایه 150 درصدی سرمایه شرکت از محل مطالبات و آورده نقدی به 7.5 هزار میلیارد تومان رسید. “وسپهر” در چهارمین سال حضور در بازار سرمایه یک میلیون سهامدار خرد دارد و سهامداران حقیقی در حق تقدم شرکت برای افزایش سرمایه مشارکت مطلوبی داشتند.
شرکت آرمان مبین مهر سپهر با تغییر ساختار بازآرایی و به نام خورشید سپهر تغییر یافت و سهام پرتفوی بورسی به این شرکت منتقل شد و قرار است در آینده گروه خدمات بازار سرمایه “وسپهر” را عهدهدار شود. این شرکت در بدترین سال های بازار سرمایه سودآوری مطلوب و طبق انتظارات سهامدار عمده داشت.
سومین موضوع ساماندهی حوزه املاک و مستغلات بود که با جدیت پیگیری و دو شرکت ساختمانی سرمایه گذاری توسعه سپهر فارس و اوج سپهر اصفهان ادغام شدند و امروز با اصلاح ساختار مالی تحت عنوان سرمایه گذاری و عمران اوج سپهر پارس فعالیت می کند.
شرکت سپهر تهران هم برای فرایند پذیرش در بورس تهران موافقت اصولی را گرفته و امید می رود تا پایان سال به عرضه اولیه برسد. طی ارزش گذاری انجام شده این شرکت با 10 هزار میلیارد تومان سودآوری مطلوب به اهداف بودجه ای رسیده و طبق برآوردها حدود 1.1 هزار میلیارد تومان سود خالص در سال مالی آینده خواهد ساخت.
تاسیس صندوق املاک و مستغلات نیز به مرحله برگزاری مجمع و مراحل ثبتی رسیده و اوایل بهمن ماه پذیره نویسی آغاز می شود.
همچنین ورود به حوزه اقتصاد دانش بنیان در دستور کار قرار گرفت و شرکت سروش سپهر راه اندازی شد در پروژه های مناسبی سرمایه گذاری کرده و بازدهی قابل قبولی بدست آورد.
حوزه بعدی فعالیت در معادن که به عنوان حوزه ارزش آفرین، تخصصی و بلند مدت است. حدود 10 دستگاه در این حوزه نظارت دارند. دو شرکت پارس کانی و پیشتازان طلا به “وسپهر” منتقل شده که پیشینه مناسبی در حوزه معدن دارند.
کنسرسیومی هم با حضور شرکت های ملی مس، تاصیکو، گل گهر، گهر زمین و گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات با نام اکتشافات صنعتی و معدنی کرمان تشکیل شد که دو محدوده را در استان گرفته است.
در مجموعه انرژی سپهر نیز حوزه پتروشیمی دنبال میشود. این شرکت سه پروژه سنگین متانولی در دست داشت. پروژه پتروشیمی سبلان سال 1401 به بهرهبرداری رسمی رسید. پتروشیمی دنا به مرحله پیشرفت 80 درصدی رسیده و با اصلاح ساختار دنا وسبلان با یکدیگر ادغام شدند و دو هزار میلیارد تومان نیز از بازار سرمایه تامین مالی شد و تا تابستان سال آینده دنا به بهرهبرداری میرسد. انتظار می رود پروژه سیراف نیز تا پایان سال 1404 به بهرهبرداری برسد.
به نظر میرسد تا سال 2030 بازار متانول چشمانداز قابل قبولی داشته باشد و اگر پروژهها تا 2026 به بهرهبرداری برسند، میتوان سودآوری مطلوبی از این حوزه محقق کرد. انرژی سپهر با مالکیت 48 درصدی “وسپهر” طی سال جاری 1000 میلیارد تومان سود محقق خواهد کرد.
مسیر برای ورود شرکت توسعه نیشکر به بازار سرمایه در حال انجام است و با احتمال زیاد تا دو هفته آینده عرضه اولیه خواهد شد.با اصلاح ساختار صورت گرفته سود شرکت به 7.5 هزار میلیارد تومان رسیده و براورد می شود سال بعد به سود 10.5 هزار میلیارد تومانی دست یابد.
همچنین امور پذیرش دو زیرمجموعه شرکت توسعه نیشکر شامل الکل و خمیر مایه رازی و کشت و صنعت امام خمینی در حال انجام است تا پس از آماده سازی در صف عرضه اولیه قرار گیرند.
منبع: بورس پرس
#وسپهر
به گزارش آوای آگاه؛ نشست خبری مدیرعامل گروه سرمایهگذاری سپهر صادرات با حضور اصحاب رسانه در حال برگزاری است و مهمترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:
جواد وکیلی، مدیرعامل گروه سرمایهگذاری سپهر صادرات: شرکت امسال ١٠ ساله شد و در سال مالی اخیر این مجموعه از گروه مالی به گروه سرمایه گذاری تغییر نام یافت.
مدیریت جدید ساختار سرمایهگذاری گروه را به هلدینگ چند رشتهای تبدیل کرد.
از سال ۱۴۰۱ چند اتفاق مهم در وسپهر رخ داد که اصلیترین آن اصلاح ساختار مالی و ترازنامه ای آن بود و افزایش سرمایه ۱۵۰درصدی محقق شد و سرمایه شرکت ۷/۵ همت شد.
شرکت وسپهر بیش از یک میلیون سهامدار خرد دارد و سهامداران حقیقی در حق تقدم شرکت برای افزایش سرمایه مشارکت بسیار خوبی داشتند.
شرکت خورشید سپهر که آرمان مبین مهر سپهر بود، بازآرایی شد و سهام پرتفوی بورسی ما به این شرکت محول شد و قرار است در آینده گروه خدمات بازار سرمایه وسپهر را خورشید سپهر عهدهدار شود. این شرکت عملکرد قابل قبولی در بدترین روزهای بورس داشته و سودآوری مطلوبی را محقق میکند. سال مالی این شرکت پایان آذرماه است.
در حوزه املاک ومستغلات هم سر و سامانی به وضعیت داراییها دادیم. به دلیل ساختار حاکمیتی در خرید و فروش املاک مستقل نیستیم. شرکت اوج سپهر پارس و اوج سپهر اصفهان با هم ادغام شدند و امروز با عنوان اوج سپهر فعالیت میکند.
شرکت سپهر تهران نیز فرآیند پذیزش آن در بورس انجام شده است. موافقت اصولیها دریافت شده و احتمالاً تا پایان سال در بورس تهران به مرحله عرضه برسد. سودآوری این شرکت مناسب است. هدفگذاری ما برای سودآوری سپهر تهران ۱۱۰۰ میلیارد تومان است.
اوایل بهمن ماه پذیرهنویسی صندوق املاک و مستغلات خود را به انجام برسانیم.
همه این اقدامات در جهت اصلاح پرتفوی وسپهر صورت گرفت.
ava.agah.com
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
#وبصادر
#وسپهر
ادامه گزارش آوای آگاه از جلسه کنفرانس پرسش و پاسخ وسپهر:
خواسته ما این است تا اول دی ماه عرضه نیشکر انجام شود، اما شرایط را نیز باید مدنظر قرار داد.
امسال حدود ۷ همت نیشکر سود ساخته است و برای سال آینده تحقق سود ۱۰/۵ همتی پیشبینی ما است.
در شرکت نیشکر سال مالی و سال زراعی آن تفاوتهایی دارد.
ارزش فعلی طبق نظر کارشناس رسمی شرکت ۱۹۰ همت است.
نیشکر افزایش سرمایه نداده است. این ظرفیت وجود دارد که سرمایه خود را از طریق تجدید ارزیابی افزایش دهد.
با ظرفیتهایی که در نیشکر وجود دارد، در نظر داریم شرکتهای الکل و خمیرمایه رازی و شرکت کشت و صنعت امام خمینی را همزمان با شرکت اصلی در بازار سرمایه عرضه کنیم.
تاکید داریم در سال ۱۴۰۴ پذیرش این دو شرکت نهایی و عرضه شوند.
پس از آن نیز دو شرکت تابعه دیگر را نیز پذیرش کنیم.
نیشکر میتواند رهبر بازار قند و شکر در بورس باشد.
نیشکر یک شرکت زنجیره ارزش است.
با احداث کارخانه قند شهدای دزفول این زنجیره کامل میشود که یکی از بزرگترین پروژههای خودکفایی قند و شکر کشور است.
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
مهم برای #وسپهر و #وبصادر
به گزارش آوای آگاه؛ کنفرانس پرسش و پاسخ شرکت گروه مالی سپهر صادرات با حضور مدیران این مجموعه در حال برگزاری است.
مهمترین نکات مطرح شده در این کنفرانس به شرح زیر است:
امیدواریم تا پایان سال سود تلفیقی و در شرکت اصلی سود خالص خوبی را شناسایی کنیم.
درخصوص عرضه و سایر جزئیات شرکت توسعه نیشکر گفته شد: طبق خبری که در بازار منتشر شد، از نظر ساختاری در آخرین مراحل پذیرش و عرضه نیشکر هستیم. مرحله پذیرش اتمام یافته و رسماً و قانونی در حال حاضر نیشکر یک شرکت سهامی عام درج شده نزد سازمان بورس است و شفافسازی و اطلاعرسانیهای لازم را انجام میدهد.
این شرکت بسیار بزرگ با ۱۹ شرکت زیرمجموعه بوده که همه فعالیتهای آن قابل رصد است.
در بخش عرضه نیازمند شرایطی خاص بودیم. در سال جاری حوادث مختلف و ریسکهای سیستماتیک و غیرسیستماتیک را پشت سر گذاشتیم که روی بورس اثر گذاشت. از همین رو رایزنیهای مختلفی بهعنوان نهاد پیگیر عرضه اولیه نیشکر را در کمال هماهنگی با مجموعه بانک صادرات، بانک ملی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان خصوصی انجام دادیم.
لازم بود هماهنگیهایی هم در سطح بازار سرمایه هم انجام شود تا یک عرضه خوب و شیرین انجام پذیرد. در برخی زمانها تا پای عرضه رفتیم، اما شرایط فراهم نبود و به تعویق افتاد.
برای شرکت بزرگی مثل نیشکر، بهروزرسانی صورتهای مالی و ارزشگذاری زمان زیادی را به خود اختصاص داد و مورد تواقق ذینفعان قرار گرفت.
کار تا مرحله خوبی پیش رفت و منتظر روز عرضه هستیم. برخی کارهای اداری در حال انجام است تا عرضه اولیه سهام انجام شود که توسط بانک ملی و گروه مالی سپهر صادرات انجام میشود.
بین ۱ تا ۲درصد سهام این شرکت در بازار سرمایه عرضه میشود.
عرضه اولیه نیشکر حداکثر تا اول دی ماه باید انجام شود.
ava.agah.com
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
#وبصادر #وسپهر #نیشکر
#نیشکر
نیشکر؛ پس از ماهها تأخیر، آماده عرضه در بازار سرمایه
به گزارش آوای آگاه، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، یکی از زیرمجموعههای کلیدی دو بانک ملی و صادرات، سال گذشته در آستانه ورود به بازار سرمایه قرار داشت. با این حال، عرضه اولیه سهام این شرکت تاکنون محقق نشده است و همچنان در صف انتظار قرار دارد.
حامد عینافشار، رئیس هیئتمدیره توسعه نیشکر و صنایع جانبی در گفتوگویی اختصاصی با آوای آگاه، ضمن تشریح آخرین وضعیت این عرضه، اظهار داشت: «روز گذشته جلسهای با شرکت فرابورس ایران داشتیم و مقرر شد که در ماه آینده نماد “نیشکر” روی تابلو برود و ۱.۵ درصد از سهام آن در بازار سرمایه عرضه شود. این تصمیم پس از انجام بررسیهای لازم و بهروزرسانی ارزشگذاری شرکت اتخاذ شده است.»
دلایل تأخیر در عرضه سهام توسعه نیشکر و صنایع جانبی
وی در خصوص چرایی تأخیر در عرضه سهام این شرکت گفت: «تا اسفندماه سال گذشته، مشغول تکمیل فرایند درج نماد نیشکر بودیم. طبق برنامهریزیها، قرار بود سهام شرکت در اردیبهشتماه ۱۴۰۳ عرضه شود. اما این برنامهریزی با حادثهای که برای رئیسجمهور و هیئت همراهش رخ داد، همزمان شد و همین موضوع باعث تعویق در عرضه گردید.»
عینافشار در ادامه به شرایط نامساعد بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: «پس از این حادثه، وضعیت بازار نیز آمادگی لازم برای پذیرش این شرکت را نداشت. از طرفی، ارزشگذاری اولیه شرکت منقضی شد و ما مجبور شدیم صورتهای مالی و ارزشگذاری جدیدی را تهیه کنیم. بر همین اساس، تصمیم بر این شد که صورتهای مالیبهروزرسانی شود و سال مالی شرکت 31/03 تعیین شد تا بتوانیم مراحل بعدی را طی کنیم.»
پیچیدگیهای فرایند عرضه در بازار سرمایه
او همچنین تأکید کرد: «بهروزرسانی این اطلاعات و انجام فرایندهای مورد نیاز تا مهرماه به طول انجامید. پس از تکمیل این مراحل، بار دیگر در نوبت فرابورس قرار گرفتیم. باید توجه داشت که فرایند عرضه شرکتها در بازار سرمایه به طور کلی پیچیده و زمانبر است و نیازمند هماهنگیهای متعدد میان شرکت، نهادهای مالی و سازمانهای نظارتی است.»
رئیس هیئتمدیره توسعه نیشکر در پایان خاطرنشان کرد: «خوشبختانه، تمامی مراحل لازم اکنون تکمیل شده و در نهایت مقرر شده است که ۱.۵ درصد از سهام این شرکت ارزنده با نماد “نیشکر” در دیماه سال جاری در بازار سرمایه عرضه شود. ما امیدواریم که این عرضه بتواند ضمن ایجاد فرصتهای جدید برای سرمایهگذاران، به تقویت شفافیت و کارایی بازار کمک کند.»
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، گزارش نهایی بررسی اجمالی و صورت های مالی تلفیقی دوره 6 ماهه منتهی به شهریور “وسپهر” در سامانه کدال منتشر شد.
بر اساس این گزارش، محمد ایرانشاهی معاون مالی و سرمایه انسانی گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات در این خصوص، گفت: در صورت های مالی، سود خالص تلفیقی 3.5 هزار میلیارد تومانی با رشد بیش از سه برابری نسبت به دوره مشابه سال گذشته همراه بود.
وی افزود: گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات در راستای عمل به تکالیف مجمع به منظور تبدیل به هلدینگ چند رشته ای و بازآرایی سبد سرمایهگذاری بلندمدت با تمرکز بر حوزه های کسب و کار اصلی و راهبردی اقدام کرد که بخش زیادی از اهداف گروه در خصوص سودآوری پایدار و ارزش آفرینی برای سهامداران تحقق یافت.
این مقام مسئول ادامه داد: رشد بیش از سه برابری سود تلفیقی گروه نسبت به دوره مشابه سال گذشته بیانگر عمل به این مسیریابی درست و تبلوری از تلاش همکاران در گروه و شرکت های تابعه است که با حمایت سهامداران محقق شد. این جهش و برآیند مهم در فضای نامساعد اقتصادی در 6 ماهه نخست سال و رکود و نابسامانی بازارهای مختلف از جمله بورس و مسکن و اوج گیری چالش های سیاسی و بین المللی بدست آمد.
ایرانشاهی پیش بینی کرد پایان سال مالی نیز سود خالص شرکت اصلی و تلفیقی نسبت به سال 1402 رشد قابل توجهی داشته باشد. همچنین با مدیریت بهینه منابع، علاوه بر ایفای تعهدات جهت تسریع پرداخت سود سهام سهامداران خرد و پرداخت و تعیین تکلیف بخشی از بدهی سنواتی به سهامداران عمده، سرمایه گذاری قابل توجهی نیز در حوزه های کسب و کار جدید و پروژه های در جریان سنوات گذشته صورت پذیرفت که آثار مثبت مالی آن در عملکرد سنوات آتی چشمگیر خواهد بود.
به گفته وی، همان طور که قبلاً در سامانه کدال نیز به استحضار سهامداران رسید، کاهش سود شرکت اصلی نسبت به دوره مشابه سنوات گذشته ناشی از تغییر ساختار شرکت به هلدینگ و شناسایی درآمدهای حاصل از سود سهام سرمایه گذاری های بلندمدت در اواخر سال مالی است اما در سنوات گذشته بخش قابل توجهی از درآمدهای شرکت طی سال و از محل سرمایه گذاری های کوتاه مدت شناسایی می شد.
طبق الزامات سازمان بورس در خصوص برگزاری کنفرانس برخط پرسش و پاسخ سهامداران و مدیران شرکت ظرف مدت یک هفته از انتشار صورت های مالی میان دوره ای، زمان و نحوه برگزاری کنفرانس از طریق سامانه کدال به استحضار سهامداران و فعالان بازار سرمایه خواهد رسید و پاسخگویی کامل توسط مدیران گروه در خصوص عملکرد و آخرین وضعیت “وسپهر” صورت خواهد گرفت.
منبع: بورس پرس
#وبصادر
#وسپهر
به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی فوقالعاده شرکت سرمایهگذاری گروه مالی سپهر صادرات با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد.
مهمترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:
ارزشگذاری شرکت توسعه نیشکر انجام شده و عملاً در این لحظه هیچ مشکلی برای عرضه این شرکت در بورس وجود ندارد و منتظر اطلاع سازمان بورس برای زمان عرضه سهام در بورس هستیم
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
کشت و صنعت نيشکر دهخدا در 6ماهه به سود 8320 میلیارد ریالی رسیده است #نیشکر #وسپهر #وبصادر
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم