به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت پتروشیمی نوری در خصوص اثر ابطال مصوبات شورای رقابت مبنی بر نرخهای خدمات جانبی در عملکرد سه ساله، انعقاد قرارداد با شرکت مبین انرژی خلیج فارس و … ، دست به شفاف سازی زد و با توقف یک ساعته نما روبرو شد.
بر اساس این گزارش، “نوری” اعلام کرد: پیرو نامه 21 و 12 آذر در خصوص ابطال مصوبات 382، 479 و بند اول مصوبه 621 شورای رقابت در خصوص نرخهای خدمات جانبی طی دادنامه 6 آذر هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال مصوبات شورای رقابت، اطلاعات مورد درخواست به شرح ذیل جهت استحضار ایفاد میشود.
1. دادنامه فوق برای سال مالی 1400 تا 1403 بر اطلاعات مالی این شرکت اثرگذار است.
2. قرارداد فی مابین پتروشیمی نوری و شرکت مبین انرژی خلیج فارس در 15 فروردین سال 89 و به مدت 25 سال منعقد شد.
3. تاریخچه مصوبات نرخ گذاری بین شورای رقابت و شرکت NPC در هر سال در ستون شماره مصوبه مبنای محاسبات درج شده است.
4. سوابق ابلاغیهای نرخهای مصوب شورای رقابت به شرح پیوست ایفات میشود.
5. اطلاعات مورد درخواست در بندهای 5، 6، 7، 10 و 11 نامه فوق در خصوص خدمات جانبی، سود خالص و میزان و درصد سود تقسیمی به شرح پیوست ایفاد میشود.
6. اثرات مالی احتمالی این موضوع بر عملکرد و وضعیت مالی این شرکت با توجه به سوابق با اهمیت نیست.
7. در خصوص بند 9 و 12 نامه فوق و در ارتباط با دورههای مالی متاثر از آرای صادره در صورتهای مالی و دفاتر این شرکت، نرخهای مصوب شورای رقابت برای محاسبه هزینه خدمات جانبی اعمال شده و برای سالهای آتی با توجه به عدم ابلاغ نرخهای جایگزین امکان ارائه تبعات و آثار مالی احتمالی وجود ندارد. به محض تعیین تکلیف نرخ خدمات جانبی از سوی مراجع ذیصلاح آثار مالی و تعطیلات مربوطه از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
منبع: بورس پرس
#کنفرانس
#نوری
ادامه گزارش آوای آگاه از جلسه کنفرانس پرسش و پاسخ شرکت پتروشیمی نوری:
تعمیرات اساسی: برنامهریزی اورهالها به گونهای بوده است که افت تولید به حداقل برسد. در برخی محصولات، حتی با ظرفیت ۸۰ درصد، تولید ادامه یافته است.
در سهماهه پایانی امسال اورهالی نداریم. برای سال آینده نیز در صورت اعلام محدودیتها، احتمال یک اورهال ۳۰ روزه وجود دارد؛ در غیر این صورت، این برنامه به سال ۱۴۰۵ موکول خواهد شد.
تأثیر قیمت خوراک: با تحلیل حساسیت بودجه سال ۱۴۰۳ مشخص شد که افزایش ۱۰ دلاری قیمت میعانات گازی، به ازای هر تن ۶۰ تومان به سود هر سهم اضافه میکند.
تأثیر نرخ ارز: هر هزار تومان افزایش در نرخ ارز، سود هر سهم را ۷۰ تومان افزایش میدهد.
عرضه پتروشیمی اروند: برنامه عرضه پتروشیمی اروند که بر عهده هلدینگ خلیج فارس است، به دلیل شرایط بازار به تعویق افتاده است. پتروشیمی نوری تنها یک کرسی مدیریتی در این شرکت دارد.
پروژه اروند ۲: مجوزهای لازم برای این پروژه در حال اخذ است و پس از دریافت مجوزها، پروژه آغاز خواهد شد.
پروژه شیرینسازی برش سنگین: این پروژه تاکنون ۸۸ درصد پیشرفت داشته است و پیشبینی میشود تا پایان سال، متریال مورد نیاز وارد سایت شود.
در خصوص سود تسعیر ارز، تمرکز و برنامه اصلی شرکت کسب سود عملیاتی است و سود تسعیر ارز و سود سپرده بانکی بعنوان سودهای غیر عملیاتی و غیر مستمر در اولویت دوم شرکت قرار دارد. با توجه به وصول بموقع مطالبات ارزی، سود تسعییر چندانی شناسایی نشده است.
در خصوص هزینه یوتیلیتی گفته شد از بابت افزایش نرخها از سال ۱۴۰۰ تا سالجاری مبلغ ۴۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شناسایی شده و در صورت اعلام نرخهای اصلاحی ، مبلغ افزایش چنانچه کمتر از مبلغ مذکور شود برای شرکت تعدیل مثبت تلقی و باعث افزایش سود شرکت خواهد شد.
شرکت امسال ۵۶۶ درصد افزایش سرمایه خواهد داشت که منتظر مجوز سازمان بورس هستیم و با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده، برای سالهای بعد هم بعد از اخذ مجوزهای لازم در دستور کار شرکت خواهد بودشرکت برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته را دارد.
ava.agah.com
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
#کنفرانس
#نوری
به گزارش آوای آگاه، جلسه کنفرانس پرسش و پاسخ شرکت پتروشیمی نوری با حضور مدیران این شرکت در حال برگزاری است. مهمترین نکات مطرحشده در این جلسه به شرح زیر است:
در خصوص نحوه تعیین نرخ میعانات خوراک، بیان شد که این نرخ یکی از چالشهای اساسی و استراتژیک شرکتها است. شرکت با توجه به استراتژیهای خود، ۳ الی ۴ استراتژی مرتبط با خوراک دارد. در سالهای اخیر، مکاتبات متعددی با مسئولین وزارت نفت انجام دادهایم و به فرمولی دست یافتهایم که ۹۵ درصد قیمت صادراتی منهای عدد آلفا است. عدد آلفا برای ما اهمیت زیادی دارد.
در خصوص اسپرد نرخ میعانات و نفت، گفته شد که در سهماهه اول امسال کرک اسپرد محصولات ۱۵۶ دلار و در ششماهه دوم به ۱۹۹ دلار رسید.
در خصوص پروژه شیرینسازی، اشاره شد که نرخ برش سنگین جدید در نشریه پلتس، گسولین، بر اساس میزان سولفور چند آیتم دارد. اگر این محصول در سال آینده وارد مدار تولید شود، بر اساس قیمتهای پلتس، اختلاف قیمت آن حدود یک و نیم دلار در هر بشکه یا معادل ۱۲ دلار در هر تن خواهد بود که ممکن است این اختلاف قیمت بهبود یابد.
در خصوص پروژه پتروشیمی هنگام، گفته شد که قرار نبود این شرکت آمونیاک تولید کند و قرار بود وارد فاز اوره شود. تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه تا پایان آذرماه تکمیل شد و تنها مشکل آن رآکتور است که حمل آن از ایتالیا در دست انجام است. ۳۰ تا ۴۰ درصد تجهیزات نصب شده و در مرحله پیش راهاندازی است. با توجه به تغییرات سیاسی در آمریکا، انتظار داریم حمل رآکتور در اوایل سال آینده انجام شود و تولید اوره در پتروشیمی هنگام آغاز گردد.
در خصوص بازار اوره، بیان شد که این بازار نوسانی و سینوسی است، اما با توجه به سوابق، پیشبینی میشود که حداقل ۱۰۰ میلیون دلار سود سالانه برای پروژه هنگام به دست آید، هرچند این رقم ممکن است به دلیل نوسانات بازار تغییر کند.
هدف شرکت این است که بازارهایی (اوره) که از دست داده است را مجدداً به دست آورد. پروژه هنگام دارای اسکله اختصاصی است.
در خصوص تولید پارازایلن و ریفرمیت، بیان شد که تولید این محصولات بستگی به چند عامل دارد: اول، برنامه مصوب تولید و فروش مجتمع نوری و هلدینگ خلیج فارس؛ دوم، عرضه و تقاضای بازار؛ و سوم، صرفه اقتصادی حاصل از فروش آنها. خوشبختانه، شرکت توانایی تولید هر دو محصول را بهطور همزمان دارد و در صورت نیاز، میتوانیم پارازایلن را به بازارهای صادراتی عرضه کنیم.
با توجه به ناترازی سوخت کشور و استفاده از ریفرمیت بهعنوان اکتانافزا، فعلاً برنامهای برای تولید پارازایلن نداریم و تنها میزان کسری پتروشیمی تندگویان را که حدود ۶ هزار تن در ماه است، تولید میکنیم.
در خصوص ظرفیت واحد آمونیاک، بیان شد که به دلیل مسائل زیستمحیطی، امکان تولید آمونیاک را داریم. یکی از اقدامات مهم در این راستا، تکمیل اسکله ۱۷ بود که با هماهنگیهای صورتگرفته توسط تجارت صنعت، این اسکله در دو ماه گذشته آماده شد.
در خصوص تفاوت نرخ محصول پارازایلن نوری و بوعلی گفته شد: فرمولی که ما داریم بر اساس نرخ صنایع پایین دست است که هزینه حمل هم در آن لحاظ میشود ولی قیمتی که بوعلی چون به صورت روزانه و کانتینیوز محصول میدهد بر اساس متوسط ماه است که این ممکن است در یک سری زمانها به نفع ما یا در یک سری زمانها به نفع بوعلی باشد و بنابراین موقعیت همیشه وجود دارد.
در خصوص واردات میعانات گفته شد : ما برنامهای برای واردات میعانات گازی نداریم ولی تمام تلاش ما این است که همین میعانات گازی که دریافت میکنیم را با کیفیت بهتر و با قیمت مطلوبتر حفظ کنیم.
برای مدیریت هزینههای لجستیکی که از هزینههای اصلی ما در صورتهای مالی است تلاشهای زیادی کردیم تا بتوانیم این را بهبود دهیم. کاری که انجام دادیم این است که به یک نحوی زیرساختهای صادراتی را توسعه دهیم که عملاً هزینههای ما به کشتیها را کاهش دهیم.
جلساتی را نیز با سازمانهای مرتبط داشتیم لذا دو اسکله را قرار است ایجاد کنیم. در حال حاضر هزینههای لجستیکی ما رو به کاهش است.
در فرمولی که روی نرخ ریفرمیت با وزارت نفت توافق کردیم بخشی از هزینههای لجستیکی را سیو کردیم.
در خصوص طلب ارزی شرکت از مجموعه بازرگانی پتروشیمی گفته شد: ما دوتا پرونده داریم که در پرونده اول دادگاه ۸۵ میلیون یورو آن تایید کرده است. رای تجدید نظر هم صادر شده است. پرونده دوم مطالبه ۶۵ میلیون دلاری است که رای داوری و رای دادگاه به نفع شرکت صادر شده و پرونده به شعبه ۶۵ تجدید نظر فرستاده شده است.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
#نوری در 6 ماهه حسابرسی شده به سود 13535 ریالی رسیده است
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
پتروشیمی نوری(#نوری )
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای تلفیقی دوره 6 ماهه منتهی به 1403/06/31 (حسابرسی شده)
افزایش 32 درصدی درآمدهای عملیاتی 6 ماهه 1403 در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ 572,709,193 میلیون ریال به مبلغ 758,093,395 میلیون ریال رسیده است)
افزایش 37 درصدی سود خالص 6 ماهه 1403 و تحقق سود 13535 ریالی به ازاء هر سهم
منبع: کانال تلگرامی NoavaranAmin
پتروشیمی نوری (#نوری )
گزارش #فعالیت_ماهانه (#آبان_۱۴۰۳ ) دوره ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۸/۳۰
سال مالی منتهی به: ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
کاهش (۱۶.۳) درصدی فروش آبان ۱۴۰۳ در مقایسه با ماه گذشته
رشد ۳۷.۴۱ درصدی فروش آبان ۱۴۰۳ در مقایسه با آبان ۱۴۰۲
رشد ۲۵.۷ درصدی فروش ۸ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته
منبع: کانال تلگرامی NoavaranAmin
#نوری مهر بارشد خوب 138977 میلیارد ریال فروخت / ابان 116328 میلیارد ریال بود و پاییز خوبی زد .
تیر 125288 میلیارد ریال فروش داشت و مرداد 124154 میلیارد ریال بوده است شهریور با کمی افت 112634 میلیارد ریال
6 ماهه 707955 میلیارد ریال و 8 ماهه 1.013.411 میلیارد ریال بود که رشد 25% نسبت به مدت مشابه دارد .. 3ماهه 370131 میلیارد ریال بود
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت پتروشیمی نوری از افزایش 1.9 هزار میلیارد تومانی هزینه ها با تعدیل نرخ خدمات جانبی سال های 1402 و نیمه نخست سال خبر داد و با توقف نماد روبرو شد.
بر اساس این گزارش، “نوری” اعلام کرد: آثار مالی ناشی از افزایش نرخ های یوتیلیتی دریافتی از شرکت مبین انرژی خلیج فارس برای سال 1402 بالغ بر 1.08 هزار میلیارد تومان و برای 6 ماهه سال جاری 8،29.7 میلیارد تومان است.
منبع: بورس پرس
تعدیل نرخ در #نوری
بازگشت به نامه شماره 164465 / 122 مورخ 26 / 08 / 1403 در خصوص ابلاغ نرخهاي محاسبه شده به توليدكنندگان و مصرف كنندگان سرويس¬هاي جانبي جهت سال هاي 1402 و 1403 و پيرو آگهي منتشره در سامانه كدال در تاريخ 24 / 08 / 1403 توسط شركت مبين انرژي خليج فارس منضم به نامه شماره 66015 / 1-1 ص پ مورخ 23 / 08 / 1403 معاون محترم وزير نفت و مديرعامل محترم شركت ملي صنايع پتروشيمي و جدول نرخ نامه هاي مذكور ، بدين وسيله به استحضار سهامداران محترم مي رساند، آثار مالي ناشي از افزايش نرخ هاي يوتيليتي دريافتي از شركت مبين انرژي خليج فارس براي سال 1402 مبلغ 10،830،648 ميليون ريال و براي 6 ماهه سال 1403 مبلغ 8،297،423 ميليون ريال مي باشد. بديهي است در صورت وقوع هر گونه رويداد با اهميت ، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شركت هاي پذيرفته شده نزد سازمان بورس اوراق بهادار افشاء مي شود
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
توضیحات صورت های مالی در #نوری
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم