#تجلی
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات ترکیب اعضای هیات مدیره را تغییر نداد.
در این دوره مرتضی علی اکبری به عنوان مدیرعامل و عضو هیات مدیره معرفی شد.
امید محتشمی فر همچون دوره قبلی رییس هیات مدیره ، معصوم نجفیان نایب رییس هیات مدیره معرفی شدند.
علاوه بر آن ، غلامرضا خسروی و سیروس حامدی به عنوان عضو هیات مدیره انتخاب شدند.
منبع: کانال تلگرامی NoavaranAmin
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات از برنامه افزایش سرمایه 37 درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی خبر داد.
بر اساس این گزارش، “تجلی” در نظر دارد سرمایه فعلی را از 8.6 به 11.79 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت پروزه محور از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی با چهار هدف جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، مشارکت در افزایش سرمایه در حال انجام شرکت های سرمایه پذیر، جبران مخارج انجام شده بابت سرمایه گذاری صورت پذیرفته در محدوده های معدنی، جبران مخارج انجام شده بابت تحصیل سرمایه گذاری ها اعمال خواهد شد.
منبع: بورس پرس
افزایش سرمایه در #تجلی
گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 86,000,000,000,000 ریال به مبلغ 117,900,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور 1-جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزايش سرمايه شرکتهاي سرمايه پذير 2- مشارکت در افزايش سرمايه در حال انجام شرکتهاي سرمايه پذير 3-جبران مخارج انجام شده بابت سرمايه گذاري صورت پذيرفته در محدوده هاي معدني 4-جبران مخارج انجام شده بابت تحصيل سرمايه گذاري ها که در تاریخ 1403/09/25 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با سرمایه ثبتی جدید 8.6 هزار میلیارد تومانی، گزارش عملکرد هشتمین ماه سال مالی جاری را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، بهای تمام شده سرمایه گذاری “تجلی” در دوره آبان در صنایع استخراج کانه های فلزی و فلزات اساسی حاضر در بورس بالغ بر 535.6 میلیارد تومان بود. ارزش این پرتفوی نیز در این دوره از 619.8 به 365.6 میلیارد تومان رسید.
همچنین بهای تمام شده سرمایه گذاری در صنایع استخراج زغال سنگ، استخراج کانه های فلزی، استخراج سایر معادن، سرمایه گذاری ها، ساخت محصولات فلزی، پیمانکاری صنعتی، حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات و سایر فعالیت های خارج از بورس بالغ بر 6.1 هزار میلیارد تومان بود که جمع بهای تمام شده سرمایه گذاری های بورسی و غیر بورسی به 6.6 هزار میلیارد تومان رسید.
در این میان، بیش از 721.5، 200.3 و 86.7 میلیون سهام شرکت های سنگ آهن گل گهر، فولاد امیرکبیر کاشان و سرمایه گذاری توکا فولاد به ارزش مجموع 302.2 میلیارد تومان و بهای تمام شده 484.4 میلیارد تومان واگذار شد. همچنین پنج میلیون سهام شرکت های بورسی و فرابورسی با بهای تمام شده 5 میلیارد تومان خریداری شد.
منبع: بورس پرس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت معدن کار باختر با سرمایه ثبتی 1.4 هزار میلیارد تومانی به عنوان یکی از زیرمجموعههای شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در نیمه اول سال عملکرد بسیار درخشانی داشت و سود 180 میلیارد تومانی را به ثبت رساند.
بر اساس این گزارش، درآمدهای عملیاتی این شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 88 درصد رشد داشته و به 985 میلیارد تومان رسید. سود ناخالص شرکت هم با رشد 173 درصدی به 260 میلیارد تومان رسیده است. سود هر سهم شرکت نیز 54 درصد بیشتر شد و به 129 ریال رسید.
سایر درآمدهای شرکت نیز با رشد 81 درصدی به 88 میلیارد تومان رسیده است. دلایل این عملکرد درخشان افزایش قیمت مواد معدنی در بازارهای جهانی، بهبود بهرهوری در فرآیند تولید، افزایش حجم تولید و اجرای موفق طرحهای توسعهای شرکت بود.
منبع: بورس پرس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، مرتضی علی اکبری در خصوص مهمترین اقدامات انجام شده در شرکت های زیر مجموعه، آخرین دستاوردها و تحولات پروژه ها، توضیحاتی ارائه کرد که بدین شرح است:
ورود شرکت فولاد سرمد ابرکوه به بورس چه اثری بر سهامداران بویژه سهامداران تجلی خواهد داشت؟
علی اکبری: ورود این شرکت بزرگ به بورس تحول بسیار مطلوبی برای سهامداران بخصوص سهامداران شرکت تجلی خواهد داشت.
چه عواملی بر روند پذیرش شرکت فولاد سرمد ابرکوه در بورس اثرگذار هستند؟
علی اکبری: علاوه بر تلاشهای داخلی شرکت برای تکمیل مراحل پذیرش، عوامل بیرونی مانند شرایط ناپایدار بازار سرمایه و سیاستهای سازمان بورس و فرابورس نیز بر روند پذیرش این شرکت اثرگذار هستند. سازمان بورس و فرابورس به دلیل شرایط ناپایدار بازار بر حفظ وضعیت موجود تمرکز کرده و تمایلی به افزایش عرضههای اولیه ندارد.
با توجه به شرایط فعلی بازار، چه زمانی میتوان انتظار ورود شرکت فولاد سرمد ابرکوه به بورس را داشت؟
علی اکبری: با توجه به حجم و ظرفیت شرکت سرمد ابرکوه، انتظار میرود این شرکت در آینده نزدیک به بورس وارد شود. با این حال، زمان دقیق ورود این شرکت به بورس منوط به فراهم بودن شرایط مناسب بازار خواهد بود.
چرا شرکت فولاد سرمد ابرکوه برخلاف برخی شرکتهای پیمانکاری معدنی با چالش مواجه نیست؟
علی اکبری: برخلاف برخی شرکتهای پیمانکاری معدنی که به دلیل عدم برخورداری از قراردادهای بلندمدت معدنکاری با چالش مواجه هستند، سرمد ابرکوه به دلیل ماهیت فعالیت محدودیتی ندارد.
روند پذیرش شرکت معدنکار باختر در فرابورس در چه مرحلهای است؟
علی اکبری: شرکت معدنکار باختر تمامی مراحل پذیرش در فرابورس را طی کرده و حتی در جلسه دفاعیه نیز حضور یافت. با این حال به دلیل حجم بالای درخواستهای شرکتها و اولویتبندی فرابورس بر پذیرش شرکتهای بزرگتر، درخواست این شرکت مشروط پذیرفته شده است. شرکت در تلاش است با تکمیل فرآیند انتقال سهام و ارائه برنامهریزی بلندمدت، شرکت فرابورس را متقاعد کند درخواست پذیرش را با اولویت بیشتری بررسی کند.
چه عواملی باعث کندی روند پذیرش شرکت معدنکار باختر شده است؟
علی اکبری: کندی روند پذیرش عمدتاً به دلیل سیاستهای کلی فرابورس و حجم بالای درخواستهای شرکتها است. اولویتبندی سازمان بر پذیرش شرکتهای بزرگتر نیز در این امر بیتاثیر نیست.
سهام شرکت معدنکار باختر در اختیار چه شرکتهایی است؟
علی اکبری: 40 درصد از سهام معدنکار باختر متعلق به شرکت تجلی و 60 درصد متعلق به شرکت صبانور است. شرکت در تلاش است تا 60 درصد سهام باقیمانده معدن را خریداری و به نام خود ثبت کند.
چه اقداماتی برای تسریع در روند پذیرش شرکت در فرابورس در حال انجام است؟
علی اکبری: شرکت تجلی در تلاش است تا با تکمیل فرآیند انتقال سهام، ارائه برنامهریزی بلندمدت و نشان دادن اهمیت شرکت، فرابورس را متقاعد کند درخواست پذیرش را با اولویت بیشتری بررسی کند.
وضعیت پروژه تولید ورق الکتریکی چگونه است؟
علی اکبری: پروژه تولید ورق الکتریکی در دو بخش دنبال میشود. در بندرعباس، زمین و پروانه بهرهبرداری اخذ شده و مجوز محیط زیست در حال دریافت است. با این حال به دلیل مشارکت با فولاد مبارکه این زمین برای پروژه دیگری در نظر گرفته شده است.در اصفهان، شرکت مشترکی با فولاد مبارکه تاسیس شده و بخش عمدهای از فعالیتها تحت حمایت فولاد مبارکه در حال انجام است. شرکت 17 درصد از سهام این شرکت مشترک را در اختیار دارد.
چرا تولید ورق الکتریکی اهمیت دارد و چه چالشهایی در این زمینه وجود دارد؟
علی اکبری: تولید ورق الکتریکی فناوری پیشرفته است که تعداد محدودی از کشورها به آن دست یافتهاند. این محصول در صنایع مختلف کاربرد دارد و نیاز به سرمایهگذاری ارزی بالایی دارد.
چه زمانی میتوان انتظار داشت شرکت معدنکار باختر در فرابورس پذیرفته شود؟
علی اکبری: زمان دقیق پذیرش شرکت در فرابورس به عوامل مختلفی از جمله سیاستهای فرابورس، پیشرفت در فرآیند انتقال سهام و ارائه برنامهریزی بلندمدت بستگی دارد.
چه کسانی مسئولیت مدیریت پروژه های الکتریکی را بر عهده دارند و چه ویژگیهایی دارند؟
علی اکبری: تیم مدیریتی این پروژه متشکل از افراد باتجربه و متخصصی است که از سوی فولاد مبارکه انتخاب شدند. این افراد دارای تخصص و دانش فنی بالایی در زمینه تولید ورق ها هستند.تیم مدیریتی در ماههای اخیر سفرهای متعددی به کشورهای پیشرو در این صنعت داشتند تا از آخرین دستاوردهای فناوری و بهترین روشهای تولید مطلع شوند.7
وضعیت مذاکرات با شرکای خارجی چگونه است؟
علی اکبری: مذاکرات نهایی با شرکای خارجی انجام شده و به زودی قراردادهای همکاری منعقد خواهد شد.
نقش شرکت “تجلی” در این پروژه چیست؟
علی اکبری: شرکت تجلی به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره این پروژه به صورت مستمر پیگیر پیشرفت کارها است و تمام تلاش را برای موفقیت این طرح انجام میدهد.
بزرگترین چالش پیش روی پروژههای سرمد ابرکوه چیست؟
علی اکبری: یکی از چالشهای اصلی تامین مالی برای تکمیل پروژههای فولاد سازی و احیا و سپس و راه اندازی خط تولید آزمایشی است. کمبود نقدینگی در صنعت به شدت احساس میشود.خط تولید کلافسازی با موفقیت راهاندازی و تولید آن آغاز شده است.
چه عواملی باعث ایجاد محدودیت در ارائه خدمات پس از فروش و ضمانت توسط متخصصان خارجی شده است؟
علی اکبری: تحریمها و شرایط منطقهای باعث ایجاد محدودیتهایی در حضور متخصصان خارجی برای ارائه خدمات پس از فروش و ضمانت شده است.
چه اقداماتی برای رفع این محدودیتها انجام شده است؟
علی اکبری: اخیرا تعدادی از متخصصان خارجی به ایران سفر کرده اند. امید می رود با رفع موانع موجود، بتوان به صورت کامل از خدمات آنها بهرهمند شد.
شرکت تجلی در زمینه پروژه کنسانتره مونازیت چه اقداماتی انجام داده است؟
علی اکبری: شرکت تجلی به عنوان اولین دارنده پروانه بهرهبرداری از معادن مونازیت در ایران، اقدام به احداث یک کارخانه کوچک مقیاس کرده که در مرحله راهاندازی است.
هدف از احداث این کارخانه کوچک مقیاس چیست؟
علی اکبری: این کارخانه به عنوان آزمایش برای ارزیابی قابلیتهای فنی و اقتصادی فرایند تولید در نظر گرفته شده و نتایج آزمایشات اولیه 100 درصد امیدوارکننده بود. برای اطمینان از کیفیت و پایداری تولید در مقیاس بزرگتر، مطالعات زمینشناسی دقیقتر و نمونهبرداری علمی از کل معدن در حال انجام است.
اهمیت کنسانتره مونازیت چیست؟
علی اکبری: کنسانتره مونازیت دارای ارزش افزوده بسیار بالایی است و در صنایع مختلف کاربرد دارد. با انجام این پروژه، گامی مهم در جهت توسعه فناوریهای نوین برداشته خواهد شد.
زمان افتتاح رسمی کارخانه کوچک مقیاس چه زمانی پیشبینی میشود؟
علی اکبری: افتتاح رسمی کارخانه کوچک مقیاس احتمالا نیمه اول آذر برنامهریزی شده است.پس از موفقیت و افتتاح این مرحله، اقدام به احداث کارخانه اصلی در مقیاس بزرگتر خواهیم کرد.
منبع: بورس پرس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، مزرعه خورشیدی (Solar Farm) که به آن نیروگاه خورشیدی فتوولتائیک یا پارک خورشیدی نیز گفته میشود ، تاسیساتی در مقیاس بزرگ است که از تعداد زیادی پنل فتوولتائیک (PV) یا پنل خورشیدی برای تولید برق از طریق انرژی خورشیدی استفاده میکند.
برخلاف سیستمهای خورشیدی خانگی که برای تامین برق یک یا چند ساختمان بکار میروند، مزارع خورشیدی برای تولید برق در مقیاس صنعتی و برای توزیع در شبکه برق سراسری یا تامین برق صنایع و مناطق بزرگ طراحی و احداث میشوند.
این مزارع بهعنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر و پاک، نقشی کلیدی در کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی ایفا میکنند.
عملیات آمادهسازی نیروگاه خورشیدی 90 مگاواتی پویای کرمانشاه، سهشنبه 15 آبان در محل شهرک صنعتی زاگرس آغاز شد.
این پروژه بهعنوان نخستین گام ایجاد یکی از بزرگترین مزرعههای خورشیدی غرب کشور در راستای کاهش ناترازی و تامین برق پایدار منطقه، وارد مرحله اجرایی شد.
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با 20 درصد سهام یکی از سهامداران این پروژه است. نیروگاه خورشیدی 90 مگاواتی بهعنوان بخش انرژی سبز در نیروگاه چندمنظوره بزرگ پویای کرمانشاه، قرار است به تامین برق صنایع استان و منطقه کمک کند.
این پروژه به صورت انرژی پاک و تجدیدپذیر جهت تامین برق پایدار طراحی شده است.
منبع: بورس پرس
شرکت بازرگاني معادن و صنايع معدني ايران از زیرمجموعه های #تجلی در گزارش ۶ماهه به سود ۶۸۷ میلیارد ریالی رسیده است
منبع: کانال تلگرامی بتاسهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با کسب امتیاز 98.36 در ارزیابی اخیر حاکمیت شرکتی، میان 201 شرکت فرابورسی به رتبه 22 دست یافت. این دستاورد قابل توجه، نشان از تعهد این شرکت به اصول شفافیت، پاسخگویی و مدیریت موثر است و آن را به عنوان یکی از پیشگامان حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه معرفی میکند.
بر اساس این گزارش، فرابورس در اقدامی جدید، نتایج ارزیابی امتیاز حاکمیت شرکتی ناشران پذیرفته شده در بازارهای این بورس را منتشر کرد. این اقدام در راستای اجرای ماده 11 دستورالعمل امتیازدهی به ناشران اوراق بهادار مصوب 1402.11.16 صورت گرفت.
امتیازدهی به شرکتها با توجه به میزان رعایت ضوابط دستورالعمل حاکمیت شرکتی ناشران و بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی مؤسسات حسابرسی، معتمد مؤسسات رتبهبندی و اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال انجام شد.
نتایج کامل این ارزیابی به صورت فایل اکسل در پایگاه اینترنتی فرابورس در دسترس عموم بویژه سهامداران قرار گرفته و این ارزیابی نشان از اهمیت روزافزون حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه دارد و به عنوان یک معیار مهم برای سنجش کیفیت شرکتها محسوب میشود.
اهمیت این امتیاز دهی از این جهت است که سرمایهگذاران میتوانند با استفاده از این اطلاعات، شرکتهایی با سطح بالاتر حاکمیت شرکتی را شناسایی کرده و با اطمینان بیشتری به سرمایهگذاری در آنها اقدام کنند. حاکمیت شرکتی قوی، نشاندهنده شفافیت، پاسخگویی و مدیریت موثر شرکت است که به نفع تمامی ذینفعان از جمله سهامداران است.
منبع: بورس پرس
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، در جلسه اخیر ارزیابی عملکرد شرکت معدنکار باختر که با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیر مالی این شرکت و سهامداران عمده شرکت “تجلی” برگزار شد، عملکرد 6 ماهه شرکت به دقت بررسی شد.
بر اساس این گزارش، وضعیت شرکت نشان میدهد، عملکرد طبق بودجه پیشبینیشده بود. در معادن گلالی، باباعلی که متعلق به شرکت صبا نور هستند ، تمامی برنامههای اعلامی از سوی شرکت با موفقیت اجرا شده است.
شرکت معدنکار باختر علاوه بر فعالیت در معادن داخلی به عنوان پیمانکار اصلی در پروژه عظیم معدن مس جانجا در سیستان و بلوچستان نیز ایفای نقش میکند. این پروژه، فرصت اشتغال برای حدود 200 نفر از اهالی منطقه را فراهم آورده است. شرکت با اجرای برنامههای متنوع در جهت افزایش رضایتمندی و انگیزش کارکنان این معدن تلاش کرده است.
سود شرکت در این دوره نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است. نیمه نخست سال گذشته سود شرکت حدود 77 میلیارد تومان بود و این رقم سال جاری به حدود 200 میلیارد تومان رسیده است. این رشد چشمگیر نشاندهنده تطابق کامل عملکرد شرکت با برنامههای از پیش تعیین شده است.
شرکت معدنکار باختر سال 1402 عملکرد بسیار مناسبی داشت. با وجود اینکه سود کل سال به 167 میلیارد تومان رسید اما تنها در 6 ماه اول این سال، سود شرکت از 200 میلیارد تومان فراتر رفت. یعنی شرکت در نیمه اول سال جاری به تنهایی به اندازه کل سود سال قبل دست یافته است. پیشبینی میشود تا پایان سال، سود خالص شرکت به بیش از 300 میلیارد تومان برسد.
60 درصد سهام شرکت معدنکار باختر در اختیار شرکت صبانور و 40 درصد باقیمانده متعلق به شرکت تجلی است. مذاکراتی در جریان است تا سهام 60 درصدی صبا نور نیز به مجموعه تجلی ملحق شود و بدین ترتیب، مالکیت کامل شرکت معدنکار باختر به نام تجلی ثبت شود که اگر این انتقال تحقق یابد سودآوری تجلی افزایش خواهد یافت.
منبع: بورس پرس