زمان
12:30:35
بعدازظهر
تاریخ
سه شنبه
24 مهر 1403

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت فولاد مبارکه از اعمال اصلاحیه قبض گاز دریافتی از شرکت گاز اصفهان پیرو ابطال مصوبه نرخ گاز خوراک و سوخت صنایع و کسر 3 هزار میلیارد تومانی هزینه ها در سال گذشته و جاری خبر داد.

بر اساس این گزارش، مهدی کویتی معاون اقتصادی و مالی “فولاد” پیرو شفاف سازی 3 مرداد در خصوص آثار مالی ابطال مصوبه نرخ گاز خوراک و سوخت صنایع، اعلام کرد: این موضوع در قبض گاز دریافتی از شرکت گاز استان اصفهان با اعمال اصلاحیه مبلغ به میزان 3 هزار میلیارد تومان( 2.6 هزار میلیارد تومان مربوط به سال 1402 و 410 میلیارد تومان مربوط به سال 1403) اعمال شده است.

لوتوس

منبع: بورس پرس

تعدیل 3هزار میلیارد تومانی در #فولاد
پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آثار مالي ناشي از ابطال مصوبه هيئت وزيران در خصوص به استحضار می رساند که اين موضوع در قبض گاز دريافتي از شرکت گاز استان اصفهان با اعمال اصلاحيه مبلغ به ميزان 30،315،000 ميليون ريال (مبلغ 26،215،000 ميليون ريال مربوط به سال 1402 و مبلغ 4،100،000 ميليون ريال مربوط به سال 1403) اعمال شده است. بر اين اساس هزينه گاز مصرفي براي توليد سال هاي مذکور به همين ميزان کاهش يافته که آثار آن مطابق با استاندارد هاي حسابداري ، شناسايي و در دفاتر اعمال حساب مي گردد.

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، محمدحسن عرفانیان که 13 سال مجری طرح فولاد مبارکه بود با بیان اینکه بازار سرمایه از اول انقلاب تا کنون وارد فلسفه اصلی نشده به بورس پرس، اعلام کرد: بحث های دوره احمدی نژاد با تعبیر قمارخانه و مبنی بر اینکه مردم از این طریق نوسان گیری می کنند همچنان وجود دارد و اثری از توسعه در شرایط فعلی اقتصاد نیست.

مفهوم اصلی بورس از سه تا چهار سال پیش مطرح و همان فلسفه پروژه محوری بود که برای شرکت فولاد مبارکه از سوی بنده برای ورود به بازار سرمایه پیشنهاد شد. هنوز هم این فلسفه به معنای واقعی ادامه پیدا نکرده و بورس باید امثال شرکت هایی همانند تجلی توسعه معادن و فلزات را مدنظر داشته باشد تا سرمایه خرد مردم در این بازار منجر به ارزش افزوده و منافع ناشی از آن شود.

لوتوس

با مفهوم فعلی بورس، نقش صنعت فولاد یا صنایع دیگر تعریفی ندارد و فولاد هم در گرداب این داستان ها گیر افتاده است. مدیریت دولتی در مجامع، پیشنهاد تقسیم سود 90 درصدی و صرف 10 درصدی برای توسعه می دهد. حتی سهامداران هنوز با مفهوم بورس آگاهی ندارند و دولت هم تمام قد وارد میدان نشده است.

حل غلط صورت مسئله در صنعت فولاد

50 سال تجربه در صنعت فولاد و معدن نشان می دهد صورت مسئله بصورت غلط حل می شود. نفت، سنگ آهن و فلزات معدنی در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله عربستان، امارات، بلژیک، استرالیا، برزیل و … نقش انفال داشته و درآمدها را وارد بودجه نمی کنند. آهن باید ابزار اقامه قسط باشد و در سر در اداره مرکزی کارخانه فولاد مبارکه روی بتن حک شده است.

انفال روابط بین انسان و هستی را برقرار می کند. ابتدا باید رابطه موزونی بین افراد برقرار شود تا اقتصاد نقش تعادلی ایفا کند. در حقیقت دولت اسم انفال را صنعت گذاشته که وابسته به معدن بوده و به دلیل ابعاد بزرگ این بنگاه های اقتصادی و عدم توان اداره، مجبور به اجرای اصل 44 و واگذاری بخشی از سهام این شرکت ها در بورس شد.

بنابراین صنایع معدنی در این شرایط به بنگاه های فاقد رسالت تبدیل شده اند. انفال قرض خداوند به بشر و رسالت آن ساختن زیر ساخت ها تا تنظیم الگوی زیست مناسب برای بشر است که حکمران با واگذاری بنگاه ها از رسالت انفال غفلت کرده است.

تا زمان باقی ماندن این اشکال اصلی و ورود درآمدهای نفت و سنگ آهن و فلزات معدنی به بودجه دولت، تورم و رکود ادامه داشته و بهره وری به مسئله غلطی تبدیل شده و همانند بادبادک ، هر فشار از طرف دیگر بیرون می زند و اتفاق خاصی نمی افتد.

اگر این شرکت های نشات گرفته از انفال به رسالت برنگردند، اقتصاد به همین روال باقی خواهد ماند. با ورود به زنجیره می توان شاهد بود که میزان تولیدات نامتعادل و به تبع آن نرخ ها هم تحت تاثیر قرار گرفته و محصولات قاچاق شده و خارج از بورس معامله می شوند.

نقش ایذایی دولت در صنایع

نقش ایذایی دولت در صنایع به این دلیل است که به عنوان حمکران صورت مسئله را بصورت غلط حل می کند و از شرکت های وابسته به انفال بجای کسب درآمد، رسالت بخواهد.

تعیین قیمت دستوری اثری ندارد و وزارت صنعت باید واردات و صادرات محصولات و کالاها را کنترل کند. تعرفه محصولات وارداتی باید به اندازه ای باشد که تا بازار داخلی به تعادل نرسیده صرفه ای برای صادرات وجود نداشته باشد. دولت در راهکار مقطعی باید به اداره مرزها و توجه به کنترل واردات و صادرات برگردد تا فقط مازاد کالاها صادر شود. تعجب اینجا است که حکمران داده ها را که دیده نمی شود از طریق فیلترینگ کنترل می کند اما کالا که دیده می شود، نمی تواند کنترل کند!!!

دو نقش فولاد در صنعتی شدن کشورهای دنیا

کشورهای صنعتی دنیا بر روی پایه فولاد صنعتی شدند که دو نقش ایفا می کند. اول اینکه فولاد، فرا صنعت است. یعنی صنعت ساز است و به آن خط می دهد. نقش دوم فولاد در رشد پایدار است. یعنی سازمان برنامه در هیچ کشوری بدون نگاه به صنعت فولاد نتوانسته به رشد پایدار برسد. به طوری که ثبات و کنترل رشد پایدار 9 درصدی چین به دلیل افزایش سالانه 25 میلیون تنی تولید فولاد بود.

طبق گفته وزیر شوروی سابق این کشور به دلیل عدم اداره صنعت فولاد سقوط کرد. فولاد نقش سومی هم دارد که در دنیا ابزار اقامه قسط است. دولت اکنون بجای دریافت هزینه های بهره برداری و تبدیل آن به درآمد در بودجه از معادن باید رسالتی تعریف تا ایمیدرو، شرکت ملی فولاد و وزارت صنعت قوانینی را وضع کنند تا ضمن حداکثر بهره وری از انفال به الگوی زیست مناسب برای تمدن اسلامی دست یابند.

اثر عدم ایفای نقش فولاد در ایران در عدم تعادل زنجیره

فرق ایران با دنیا در این است که فولاد در کشورهای دیگر نقش ایفا کرده اما در ایران با عدم ایفای نقش، تعادل زنجیره را نیز بهم زده است. شرکت فولاد مبارکه زمانی که دید دولت به چشم بنگاه به این شرکت نگاه می کند با قدرت در تمامی زنجیره نشست. مدیر فعلی به رسالت اولیه بازگشته و قصد دارد توسعه را در جغرافیای ایران انجام دهد. یعنی معتقد است آهن ابزار اقامه قسط است.

شرکت هایی از جمله فولاد مبارکه به راهکار حرکت به سمت اقتصاد غیر نفتی آگاه هستند اما دولت مانع است و در این راه ناآگاهانه سنگ اندازی می کند.

منبع: بورس پرس

#فولاد و شفاف سازی خرید اپال
شرکت های فولاد مبارکه اصفهان و گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در قالب مشارکت، به ترتیب با قدرالسهم 55 درصد و 45 درصد، وفق شرایط آگهی مزایده مورخ 1403/06/29و تمدیدیه مورخ 1403/07/16، مندرج در روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد، در مزایده واگذاری 100 درصد سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (دارنده 90/72درصد سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس)، شرکت نموده اند. شرایط تسویه ثمن معامله به صورت نقد و اقساط و به استناد آگهی مزایده به شرح ذیل می باشد. الف – حصه نقدی: یک هشتم ثمن معامله ب – شرایط اقساط: طی اقساط 3 ماهه، مدت قرارداد حداکثر پنج سال با نرخ سود 23 درصد سالانه همچنین قطعیت این معامله، منوط به انعقاد قرارداد طبق شرایط مندرج در اسناد مزایده می باشد، که حداکثر 30 روز پس از ابلاغ رسمی بانک پارسیان خواهد بود. بر این اساس نتیجه نهایی این معامله پس از طی مراحل قانونی متعاقباً اعلام خواهد شد.
دلایل تغییرات با توجه به عدم دریافت ابلاغ رسمی برنده شدن در مزایده مذکور، همچمین با عنایت به اینکه آثار مالی سرمایه گذاری تحصیل شده فعلا مشخص نمی باشد، لذا موضوع افشا از گروه “الف” به گروه “ب” تغییر می یابد.

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

#وپارس #فولاد
بنا به اعلام بانک پارسیان در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران، مشارکت شرکت های فولاد مبارکه اصفهان (سهامی عام) با قدرالسهم 55 درصد و گسترش صنایع معدنی کاوه پارس (سهامی خاص) با قدرالسهم 45 درصد با قیمت 663،363 میلیارد ریال به عنوان برنده اعلام گردیده است.
تضمين هاي ارائه شده واریز نقدی سپرده حضور در رقابت به مبلغ 35,000 میلیارد ریال.
شرح مزايده (شامل توصيف نتيجه به دست آمده) شرکت های فولاد مبارکه اصفهان و گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در قالب مشارکت، به ترتیب با قدرالسهم 55 درصد و 45 درصد، وفق شرایط آگهی مزایده مورخ 1403/06/29و تمدیدیه مورخ 1403/07/16، مندرج در روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد، در مزایده واگذاری 100 درصد سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (دارنده 90/72درصد سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس)، شرکت نموده اند. شرایط تسویه ثمن معامله به صورت نقد و اقساط و به استناد آگهی مزایده به شرح ذیل می باشد. الف – حصه نقدی: یک هشتم ثمن معامله ب – شرایط اقساط: طی اقساط 3 ماهه، مدت قرارداد حداکثر پنج سال با نرخ سود 23 درصد سالانه همچنین قطعیت این معامله، منوط به انعقاد قرارداد طبق شرایط مندرج در اسناد مزایده می باشد، که حداکثر 30 روز پس از ابلاغ رسمی بانک پارسیان خواهد بود. بر این اساس نتیجه نهایی این معامله پس از طی مراحل قانونی متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

فوری مهم #فولاد رسما شرکت در مزایده خرید اپال را اعلام کرد
#وپارس #پارسیان
شركت در مزايده
موضوع مزایده واگذاری تعداد 10 میلیون سهم معادل 100 درصد سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (سهامی خاص)

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

” #فصلی #فولاد

فولاد گزارش شهریور 1403 خود را منتشر کرد و مطابق با آن، فروش شرکت در تابستان مبلغ 70657 میلیارد تومان و مجموع فروش 6 ماهه شرکت در سال 1403 به مبلغ 144562 میلیارد تومان رسیده است.

این بدان معنی است که فروش شرکت در تابستان 1403 نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد فصلی 16.9 درصدی داشته است.

همچنین فروش شرکت در تابستان 1403 نسبت به فصل گذشته کاهش 4.4 درصدی داشته است.

در نمودار بالا روند فروش 12 فصل اخیر را مشاهده می نمائید

کانال تحلیلی پارسیس

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

#فولاد نرمال پیش رفت
اردیبهشت و خرداد رکورد شکنی کرد در تیر اندکی کمتر شد و 233395 میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۳۴۷,۳۳۴ ریال است در مرداد کمی بهتر شد و 244533 میلیارد ریال بوده و نرخ ۲۴۳,۹۹۳ ریال است
در شهریور فروش نرمال بود و 228636 میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۳۲۸,۰۱۱ ریال
6 ماهه 1445615 میلیارد ریال بود که مدت مشابه قبل 1235265 میلیارد ریال بوده است

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

#بورس_کالا

نتیجه معاملات بورس کالا مورخ 1403/06/26

معاملات #شمش_بلوم_5SP امروز به شرح زیر انجام شد:

#کچاد با قیمت پایانی 229,084 ریال و 1.98% رقابت
#فخاس با قیمت پایانی 215,741 ریال و بدون رقابت
#کاوه با قیمت پایانی 215,741 ریال و بدون رقابت
#کاوه با قیمت پایانی 229,244 و 6.26% رقابت
#فجهان با قیمت پایانی 220,581 ریال و 0.26% رقابت
#ارفع با قیمت پایانی 232,789 ریال و 3.63% رقابت
#فخوز با قیمت پایانی 223,855 ریال و بدون رقابت
#ذوب با قیمت پایانی 216,000 ریال و بدون رقابت

#ورق_گرمHR توسط #فولاد عرضه و در قیمت 295,598 ریال و 40.23% رقابت انجام شد.

ava.agah.com
@Agahmoshaver

#بورس_کالا ...

منبع: کانال تلگرامی بتاسهم

تغییرات دوره‌ای قیمت‌های #جهانی تغییرات دوره‌ای قیمت‌های #جهانی  ...

مرجع: تلگرام سبدگردان ویستا