نگاه متفاوت چینی‌ها به فناوری بلاک چین به عنوان یک سلاح استراتژیک

نگاه متفاوت چینی‌ها به فناوری بلاک چین به عنوان یک سلاح استراتژیک
خلاصه اخبار

فهرست عناوینبه گزارش سیگنال به نقل از ارز دیجیتال،شرکت دیلویت (Deloitte)، بزرگ‌ترین شرکت خدمات حرفه‌ای حسابرسی در جهان، روز ۲۷ ژوین (۶ تیر) اعلام کرد که ۷۳ درصد از شرکت‌های تجاری، فناوری بلاک چین را جز پنج اولویت استراتژیک می‌دانند. در گزارشی که با نام «بررسی بلاک چین جهانی ۲۰۱۹ دیلویت» منتشر شده، شرکت دیلویت، ۱,۳۸۶ […]

به گزارش سیگنال به نقل از ارز دیجیتال،شرکت دیلویت (Deloitte)، بزرگ‌ترین شرکت خدمات حرفه‌ای حسابرسی در جهان، روز ۲۷ ژوین (۶ تیر) اعلام کرد که ۷۳ درصد از شرکت‌های تجاری، فناوری بلاک چین را جز پنج اولویت استراتژیک می‌دانند.

در گزارشی که با نام «بررسی بلاک چین جهانی ۲۰۱۹ دیلویت» منتشر شده، شرکت دیلویت، ۱,۳۸۶ شرکت تجاری به نمایندگی از ۱۱ کشور و هم‌چنین، ۲۰۰ مورد در کشور چین را مورد بررسی قرار داده تا اطلاعات بیشتری در خصوص نگرش‌های اصلی و سرمایه‌گذاری در بلاک چین به عنوان یکی از فناوری‌های روز دنیا، کسب کند. گفته می‌شود که این تحقیق در بازه‌ی زمانی ۸ فوریه‌ تا ۴ مارس ۲۰۱۹ انجام شده است.

طبق نتایج به دست امده از این تحقیقات، تمامی کارکنان شرکت‌های تجاری چینی با اطمینان گفتند که فناوری بلاک چین یکی از پنج اولویت بسیار مهم کشور است، این در حالی است که این میزان در ایالات متحده‌ی امریکا، ۵۶ درصد گزارش شده است.

در عین حال، از نظر ۵۳ درصد پرسش‌شوندگان در سراسر جهان، فناوری دفتر کل توزیع‌ شده (DLT) یکی از پنج اولویت استراتژیک بوده که نسبت به سال ۲۰۱۸ این میزان ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

نگاه متفاوت چینی‌ها به فناوری بلاک چین به عنوان یک سلاح استراتژیک

 

توزیع افراد مورد بررسی در تحقیق شرکت دیلویت

پاول سین (Paul Sin)، رییس بخش اسیا و اقیانوسیه‌ی ازمایشگاه بلاک چین دیلویت، اشاره کرد که کشور چین، بیش‌تر از هر کشوری در دنیا، فناوری بلاک چین را به صورت استراتژیک و نه تاکتیکی، پیاده‌سازی خواهد کرد. وی در این گزارش نوشت:

بیشتر پروژه‌های کشور چین در دست مدیران ارشدی است که از فناوری بلاک چین به عنوان سلاح استراتژیک و نه ابزار بهره‌وری، استفاده می‌کنند.

کشور چین جز کشورهای مخالف با ارزهای دیجیتال بوده و در سال ۲۰۱۷، عرضه اولیه سکه (ICO) و صرافی‌های بیت کوین-فیات را ممنوع اعلام کرد و تا کنون سعی در تخریب بنیاد فناوری ارزهای دیجیتال داشته است. با این حال، در سال ۲۰۱۸، نشریه‌ی فایننشیال تایمز اعلام کرد که سال ۲۰۱۷، کشور چین بیش‌ترین گواهی ثبت اختراع در زمینه‌ی فناوری بلاک چین را در سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) به خود اختصاص داد.

از ان زمان به بعد، فناوری بلاک چین به کانون توجه برای توسعه در کشور چین تبدیل شده و از اوریل ۲۰۱۹ تا کنون، این کشور با پیاده‌سازی شمار زیادی پروژه‌ی بلاک چینی، یکه‌تاز این عرصه بوده است. علاوه بر ان، به نظر می‌رسد که سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ی این کشور در خصوص ارزهای دیجیتال، همچنان به قوت خود باقی است زیرا در ماه می ۲۰۱۹، وی‌چت (WeChat)، غول شبکه‌های اجتماعی و ارایه‌دهندگان خدمات پرداختی، در سیاست‌های پرداخت خود، انجام تراکنش‌ با ارز دیجیتال را ممنوع اعلام کرد.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و قیمت های لحظه ای ارز دیجیتال به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را از کافه بازار دریافت نمایید.
برچسب‌ها