ضرورت استفاده از ظرفیت نمایندگان اهل سنت برای گسترش روابط بین دولتهای مسلمان
اعضای فراکسیون اهل سنت در نشست با رئیس مجلس خواستار توجه به استفاده بیشتر از ظرفیت نخبگان اهل سنت در پستهای مدیریتی کشور شدند و تاکید کردند که اهل سنت طی این ۴۵ سال در کنار نظام و انقلاب بوده و آمار شهدای اهل سنت نشان از دلبستگی به اسلام، انقلاب و ولایت دارد.
به گزارش ایسنا، نشست فراکسیون اهل سنت مجلس با محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این نشست در مورد محورهای مختلفی بحث و گفت و گو شد و یکی از موضوعاتی که نمایندگان مطرح کردند استفاده از ظرفیت نمایندگان اهل سنت و در کنار آن علما و بزرگان و نخبگان بود که تاکید داشتند این مهم می تواند در اتحاد ملت های مسلمان و تشکیل امت اسلامی نقش ایفا کند.
با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدارشان با نمایندگان مجلس در مورد فعالیت مجلس در حوزه دیپلماسی کشور مسائلی را مطرح کردند اعضای فراکسیون اهل سنت با اشاره به اینکه بسیاری از همسایگان ما مسلمان و اهل سنت هستند اعلام کردند نمایندگان اهل سنت در قالب گروه های دوستی بین المجالس و در سفرهای همراه رئیس مجلس می توانند به تقویت ارتباط بین ایران و کشورهای مسلمان منطقه و خارج از منطقه کمک کنند و به نوعی در گسترش روابط بین این دولت ها و دیپلماسی کشور فعال باشند.
همچنین در مورد مسائل مرتبط با نظام و انقلاب هم نکاتی مطرح و تاکید شد که اهل سنت طی این 45 سال در کنار نظام و انقلاب بوده و آمار شهدای اهل سنت نشان از دلبستگی به اسلام، انقلاب، ولایت و رهبر معظم انقلاب دارد و در حال حاضر هم آمادگی دارند در همه حوزه ها در کنار مسئولان نظام در صحنه حضور داشته باشند و ایفای نقش و وظیفه کنند.
در ادامه اعضای فراکسیون اهل سنت به ظرفیت ها و پتانسیل های خوب مناطقی که اهل سنت در آن سکونت دارند مانند دریا و دسترسی به مرز اشاره و تاکید کردند که استفاده از این ظرفیت های ضمن شکوفا کردن اقتصاد کشور به توسعه این مناطق و ایجاد فرصت های شغلی کمک خواهد کرد.
توقع نمایندگان اهل سنت، توجه جدی مجلس و دولت به این ظرفیت ها و توسعه مناطق از نظر ملی و بین المللی بود تا بتوان به مردم اهل سنت خدمات بیشتری را ارائه کرد و مناطق از رونق خوبی برخوردار شوند.
در ادامه این نشست مطرح شد که نظام جمهوری اسلامی ایران خدمات خوبی را به اهل سنت ارائه کرده اما نیاز است به برخی مناطق توجه بیشتری شود و در قوانین بودجه، برنامه های توسعه ای و چشم انداز کشور به تامین زیرساخت ها و فعالیت های عمرانی و اقتصادی این مناطق توجه شود.
حل برخی مسائل در مناطقی که اهل سنت و برخی مذاهب و اقوام سکونت زندگی می کنند مانند موضوع کولبری هم یکی از مطالبات فراکسیون اهل سنت از قالیباف بود و معتقد بودند چون این قانون در مجلس تصویب شده ضروری است ضمن رعایت ضوابط و مقررات و جلوگیری از قاچاق، کولبران از مزایای این قانون بهره مند شوند.
اعضای فراکسیون اهل سنت در پایان این نشست از قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برای سفر به مناطق اهل سنت دعوت کردند و خواستار توجه به استفاده بیشتر از ظرفیت نخبگان اهل سنت در پست های مدیریتی کشور شدند.
در این نشست عبدالجلال ایری، احمدجباری، محسن بیگلری، محمد انور بیجارزهی، کمال حسین پور، امیر توکلی، عمر علیپور اقدم، علی کرد، عبدالحکیم آق ارکاکلی، محمدقسیم عثمانی، سلام ستوده و محسن فتحی حضور داشتند.
منبع: ایسنا