شرایط محیطی و کاری سختی در خوزستان برای برقرسانی داریم
ایسنا/خوزستان معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در سفر به خوزستان گفت: شرایط محیطی و شرایط کاری سختی در خوزستان برای بحث برق رسانی داریم به طوری که مجموعه شرکت توزیع استان تلاش زیادی برای حفظ و پایداری شبکه انجام میدهند.
محسن ذبیحی امروز 9 آذرماه در جمع خبرنگاران، هدف از سفر خود به خوزستان را بررسی شبکه، ابلاغ دستورالعملها و بخشنامهها و تاکید بر اجرای درست آن عنوان کرد و افزود: در روشهای انجام کار و مدلهای کاری، تغییرات و اصلاحاتی نیاز است که باید ابلاغ شود و سفرها، فرصت خوبی برای انجام بررسیها و اجرای درست این دستورالعملها و ابلاغیههاست که در ادامه باید خط سیر آن را در شرکتها دنبال کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر این موارد، تجربیاتی در دیگر شرکتها کسب شده که انجام این سفرها و حضور در شرکتها، فرصتی را ایجاد میکند تا تبادل تجربیات و دانش بین شرکتهای مختلف انجام شود. همچنین یکسری مسائل، موضوعات و مشکلاتی در شرکتهای توزیع، بسته به نوع شرکت ومسائل آن وجود دارد که حضور در شرکتها، فرصت مغتنمی برای شنیدن این موارد از زبان همکاران و مرتفع کردن بخشی از مشکلات که قابل انجام و قابل رفع است.
وی ضمن تقدیر از زحمات مجموعه توزیع برق خوزستان، گفت: شرایط محیطی و شرایط کاری سختی در خوزستان برای بحث برقرسانی داریم و طی سفر به خوزستان و بررسی شبکه توزیع برق، شاهد تلاش مستمر همکاران برای حفظ پایداری شبکه بودیم.
ذبیحی افزود: آنچه مهم است در شرکتهای توزیع برق خوزستان و اهواز، به تبع شرایط سخت محیطی و بار بالا و شرایط خاصی که وجود دارد، باید به سمتی برویم که استانداردهای اجرایی کار، کیفیت انجام کار به گونهای باشد که شرایط برای همکاران توزیع، شرایط بهینهای باشد.
وی با اشاره به خرابی تجهیزات و شبکهها که باعث بروز مشکلاتی میشود، گفت: اگر اقدامات با توجه و دقت کافی انجام شود و کار را به صورت صد در صد درست انجام دهیم، مسائل و مشکلات برای همکاران ما کمتر خواهد بود.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در شرکتهای توزیع جنوب کشور مخصوصاً خوزستان و اهواز باید مورد توجه قرار بگیرد، این است که پروژهها با کیفیت خیلی خوب انجام شود به خصوص در حوزه تبدیل سیم به کابل. زیرا این هم به کاهش هزینهها در آینده کمک میکند و هم همکاران ما با مشکلات کمتری در بهرهبرداری از شبکه مواجه خواهند شد.
ذبیحی ادامه داد: استراتژی معاونت هماهنگی توزیع و چشماندازی را که داریم در جلساتی که در توزیع برق خوزستان برگزار شد، تبیین کردیم. همچنین برنامههای گذر از اوج بار 1404 که در قالب 14 مگاپروژه ابلاغ شده و در حال انجام است با همکاران مرور شد. به خصوص موضوعات هوشمندسازی، تولید در توزیع، کاهش تلفات و حذف برقهای غیرمجاز و مقابله با رمز ارزها که برنامه اجرای این موارد، با مدیرعامل شرکت توزیع خوزستان، بررسی و تدوین شد و امیدواریم نتایج خوبی از این اقدامات حاصل شود.
وی عنوان کرد: یکسری پروژهها را نیز با توافق همکاران و با توجه به ضرورتهای موجود آغاز میکنیم که در بازدیدهای بعدی نتایج آن را شاهد خواهیم بود.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در خصوص اولویتهای برنامههای توانیر نیز گفت: مهمترین برنامه بحث هوشمندسازی در حوزه مصرف است. تعویض کنتورها، نصب کنتورهای هوشمند و کنترل پذیری مصرف با اولویت مشترکین دیماندی (صنعتی، کشاورزی، اداریهای بزرگ و پس از آن مشترکان پرمصرف خانگی یا تجاری)، کاهش تلفات انرژی از طریق تعویض کنتورهای معیوب و حذف برقهای غیرمجاز، حذف دستکاریها و مقابله با رمزارزهای غیرمجاز و البته موضوعی که به پیک بار سال آینده کمک میکند، یعنی تولید در توزیع با افزایش ضریب نفوذ سامانههای خورشیدی فتوولتاییک در شبکه توزیع، از مهمترین برنامههای شرکت توانیر و شبکههای توزیع است.
منبع: ایسنا